|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost in pašteta?
3.12.2004 20:29:52   
Pia73
Jaz sem čist zmedena! :zmeden: A pašteto lahko jem med nosečnostjo? Danes se mi je tak zaluštala, da se ji nisem mogla upreti,...:ups::ups::ups:

Zakaj točno pa ni dobro, da jemo prekajene zadeve? Saj se jim izgogibam v velikem krogu, samo ne vem točno zakaj škodijo???

LP Pia73 :metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nosečnost in pašteta?
3.12.2004 20:33:55   
dory
Pusenjak pravi,da se toplotno in industrijsko predelane stvari lahko je....paziti je treba pri zadevscinah domace proizvodnje...

Jest sem mali pozeruh in v nosecnosti sem jedla za dva...tko sem bla lacna...jedla pa sem vse...

Jaz pravim,po pameti je vse dobro...

Pocakaj se na kaksno mnenje...

teja

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nosečnost in pašteta?
3.12.2004 20:34:27   
biba77
Pia, ne vem, kako je s pasteto in kupljenimi prekajenimi jedili, vendar za domace velja, da ni meso dovolj termicno obdelano, temvec samo prekajeno in posuseno, zato ne ves, koliko so neoporecne.
:miska:
Ps: Telepatsko si me "okuzila" zjutraj - sem tudi "pastetirala".

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nosečnost in pašteta?
3.12.2004 20:38:06   
Pia73
Če prav razumem, pol nisem storila nič napačnega? :zmeden: Saj pašteta je industrijsko obdelana.

Sicer pa itak ni panike, mi vse kupimo, nimamo v bloku nič domačega,..

Pa prvič vem, da sem jo jedla pa ni bilo nič narobe,...samo zdaj kar naprej nekaj berem, pa sem čist zmedena,...:zmeden::zmeden::zmeden:

Hvala vama!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nosečnost in pašteta?
3.12.2004 20:42:44   
biba77
Mislim si, da pasteta spada v kategorijo posebnih klobas in hrenovk, ki so vse obarjene in da ne rabis skrbet!

:miska:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nosečnost in pašteta?
3.12.2004 21:02:59   
Taša
Pia jaz sem imela na začetku druge nosečnosti napad na pašteto.Tako se mi joje zluštalo in to samo ono Gavrilovičevo-oranžno, nobena druga ni smela bit. To me je držalo enih par tednov, pol pa je stvar popustila.... Jaz mislim da pašteto lahko ješ brez problemov....
Čimmanj beri in poslušaj svoje telo....., tisto kar telo potrebuje te bo opozorilo....

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nosečnost in pašteta?
3.12.2004 21:31:02   
BONI*
Jaz sem pa mislila, da sem samo jaz tako usekana na pašteto. Sem jo kar nekaj pojedla v nosečnosti, če pa je mojemu :duda: to kaj škodovalo, pa vam povem čez pribljižno 14 dni.
Jaz tudi mislim, da so te industrijsko pakirane stvari vse tako termično obdelane, da nima kaj biti. Bolj se je za bati tistih domačih.

Lp, Boni

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nosečnost in pašteta?
3.12.2004 21:50:05   
Pia73
Hvala, sem si kar oddahnila, saj prvič nisem komplicirala, samo se mi jo že nekaj dni lušta, danes sem jo pa mogla dobit,...Meni pa paše samo kokošja od Argete,...

Ste me kar potolažile! Hvala punce!

LP Pia73 :metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nosečnost in pašteta?
3.12.2004 23:28:11   
eva1
Hm, Iza, zakaj pa bedarije sprašuje:zmeden: Mislim, če ti vse veš, nekatere ne vemo vsega,pa zaradi tega nam niti najmanj ni dolgčas!!! Pa brez zamere!

No in jaz tudi jem paštete, v prvem trimesečju sem jih ful pojedla! Sem pa nekje zasledila, da ni fajn jesti jeternih paštet, ker vsebujejo veliko vit. A (tako kot jatra)! Sam vem pa ne, če to drži:zmeden: !
Lp, Eva 25t in :duda: :modri:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nosečnost in pašteta?
4.12.2004 6:48:18   
puri
Tut jaz sem imela v prvem trimesečju veliko željo po paštetah,nisem se jim mogla upreti!To je bilo v prvi in tudi drugi nosečnosti!

No,pa je z obema:duda:vse OK!
Jaz sem jedla vse,razen tatarskega biftka,ker je notri surovo meso,zato mislim,da lahko ješ vse,samo z nobeno stvarjo ne pretiravaj!

Lp PURI:)

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nosečnost in pašteta?
4.12.2004 7:29:23   
taša74
tudi jaz sem imela "paštetni napad" ene tri tedne. Pa sem zdravnico vprašala, kako je t tem, pa je rekla, da naj jemj kar mi paše v normalnih količinah, izogibam pa naj se domačih proizvodov in unih paštet, ki se v umetnih črevesjih dobijo.

No sedaj me je pašteta že minila, sedaj me je pa sladoled zagrabil:ups:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nosečnost in pašteta?
4.12.2004 20:28:56   
Pia73
Hvala punce, saj ravno za to gre pri meni za "napad na pašteto" Hvala bogu nisem edina,...

iza, a tebi je tudi dolgčas, da na take brezvezne poste odgovarjaš? Sicer pa jaz enega bejbija že imam, pa mi vseeno tu pa tam ostane čas še za RR. Vidiš kako smo eni sposobni. Veš ni lepo, da ljudi sodiš po sebi,...

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nosečnost in pašteta?
5.12.2004 15:42:53   
Pia73
:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Nosečnost in pašteta?
5.12.2004 15:45:27   
Primoza
Več kot vitamina A ima pašteta vitamina C, ker je dodan kot antioksidant.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Nosečnost in pašteta?
5.12.2004 18:21:55   
BONI*
Vidm, da se je spet našla ena, ki bi rada malo prepira na RR.
Iza, tu smo zato, da ena drugi pomagamo, ne pa se kritiziramo. Vsaka lahko pove svoje mnenje, samo za to obstaja tudi malo lepši način-bolj človeški.
Pa brez zamere, ampak jaz sem že res pošteno sita teh brezveznih prepirov na RR.

Lp, Boni

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Nosečnost in pašteta?
6.12.2004 10:19:44   
pia1
ja iza pol se pa spokaj dol, ce je tko brezveze!
pia73, pastete kao niso kul, zaradi konzervansov. ampak to ze itak za vse, ne samo za nosecnice. ce ne bos pojedla vsak dan 15 pastet nimas kaj skrbet! ti si jo kar privosci. pa lepo se mej!;)

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Nosečnost in pašteta?
6.12.2004 14:07:55   
bivka
Jaz pa se ne bi rada kregala in se mi zdi dobro vprašanje, saj sem prebrala (ne vem kje), da se paštete nosečnicam odsvetujejo, kakor vsa ostala drobovina.
In vidim, da nisem edina, ki je imela "paštetni napad", ampak jaz jih nisem jedla.
Lp, B

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?