Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečnost in menstruacija 25.10.2007 11:21:35
|
|
|
|
Fargesia
|
moja sodelavka...en mesec nazaj je zvedla da je noseča na pregledu pri G...in včeraj je dopolnila 20. teden. pa pri prvemje tud tko blo...testi so bili pa negativni.
|
|
RE: Nosečnost in menstruacija 25.10.2007 11:30:04
|
|
|
|
hrabra miška
|
ko sem šla na pregled sem bila prvi teden po menstruaciji in so mi rekli da sem tri mesece noseča. Naslednji mesec sem imela še malo. v petem pa nič več.
|
|
RE: Nosečnost in menstruacija 25.10.2007 11:31:01
|
|
|
|
Taula
|
Naša družinska kolegica je imela 4 menstruacije..bolj šibke sicer. Pol je pa slučajno na pregledu izvedela da je noseča. Testov ni delala nič, ker niti ni načrtovala nič.
|
|
RE: Nosečnost in menstruacija 25.10.2007 11:38:03
|
|
|
|
talika81
|
če je ženska noseča, baje nima menstruacije, ampak samo šibke krvavitve. ker je pač kri prisotna, vsaka misli, da je to pač M in da ni bilo uspeha. Sem pa pri dr. Pušenjaku prebrala, da je možno, da ženska malo krvavi, čeprav je noseča - lahko tudi npr. dva meseca ali pa tudi tri. ampak to naj ne bi bila menstruacija, ampak odziv na hormonsko spremembo.
|
|
RE: Nosečnost in menstruacija 25.10.2007 11:45:14
|
|
|
|
fragola
|
baje da je možno vendar je šibkejša kot menstruacija!
|
|
|
|
RE: Nosečnost in menstruacija 25.10.2007 11:49:54
|
|
|
|
Anonimen
|
moja sorodnica je ob izostali M naredila test, pa je bil ful močen plus, česar ni pričakovala!! ko je šla k G, pa je zvedla da je v 12.tednu, pa je bila še bolj šokirana. M ji je izostala šele 3. mesec.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......