|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost in letenje
23.2.2008 14:06:12   
gajka
A katera ve, kako je kaj z izleti z letalom v nosečnosti? Kakšne omejitve in priporočila?

Za en teden bi namreč morala službeno v London, bom pa takrat nekje 21 tednov noseča. Zaenkrat nimam nobenih problemov in omejitev. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnost in letenje
23.2.2008 14:17:33   
Lea2007
Če nimaš problem v nosečnosti lahko komot letiš do 7 meseca. Je blo pa o tem že precej napisanega.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2008 14:40:46   
Anonimen
letenje ni problem, ce pa si visoko noseca pa potrebujes potrdilo zdravnika, da lahko letis - tako se letalske druzbe zavarujejo, ce bi recimo rodila na avionu in bi proslo do komplikacij.
Jaz bom letela nazadnje, ko bom noseca tocno 8 mesecev in 1 teden. Dobila bom potrdilo zdravnika, da lahko letim - je pa res, da bo let trajal le eno uro. Ce se bom pred letom dobro pocutila, ni vrag da ne bi eno uro zdrzala. Ce pa bo proslo do popadkov pa poklicejo iz letala na letalisce in te ze caka resilec - to govorim za "moj primer" - ...

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2008 14:54:18   
Naja30
Pri 21t ni nobenega straha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2008 15:16:24   
Aurea
Za krajše lete, kot je London, ni problema, sploh, če se dobro počutiš in nimaš komplikacij. Fino je, da kdaj vmes med letom vstaneš in se pretegneš, pa poskrbi za dovolj tekočine.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2008 17:32:30   
mateyka
lahko letiš do 9 meseca np (jaz sem letela v 7 in 8 mesecu - 3x presedala, 8 urni let, 12 ur vse skupaj. in preživela user posted image ) in ne rabiš nobenga potrdila afaik (sem menjala 3 letalske družbe).

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2008 17:37:20   
Anonimen
Jaz sem tud skoz po avionih in to malo ,srednje ali pa visoko noseča...user posted image user posted image
Če se ti uredu počutiš potem res ni problema. Je pa res tudi kar je zapisal-a anonimen o potrdilu če si visoko noseča kar pa ti še nisi...Tako se namreč letalske družbe zavarujejo....

Pa srečno.user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2008 18:14:43   
Anonimen
Če nimaš problem v nosečnosti lahko komot letiš do 7 meseca.

Tudi kasneje lahko, vendar od 28.tedna naprej potrebujes potrdilo G, da lahko letis ter podpises ustrezno izjavo avio prevoznika.

(odgovor članu Lea2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.2.2008 19:51:43   
gajka
Hvala vsem za odgovore! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.2.2008 13:22:07   
pikica_30
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Če nimaš problem v nosečnosti lahko komot letiš do 7 meseca.

Tudi kasneje lahko, vendar od 28.tedna naprej potrebujes potrdilo G, da lahko letis ter podpises ustrezno izjavo avio prevoznika.

Jaz imam ta teden let (sicer kratek: Frankfurt), ampak sem se pozanimala na Adrii, kako je s potrdili - takrat bom 27 teden. Pogledali so njihove pravilnike in oni ne rabijo niti ne dajejo nobenega potrdila niti ni treba nič podpisat, če je z user posted image  vse ok, razen za letenje v zadnjem 9. mesecu. Ne vem pa, kako je z drugimi letalskimi družbami.  

< Sporočilo je popravil pikica_30 -- 24.2.2008 13:23:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?