Venera
|
Tinka, jaz sem imela Zlatega prinašlaca 13 let in zame je bil najboljši in najlepši na svetu. Še zdaj mi je hudo, ko se spomnim nanj. Od marca dalje ga več nimamo. Sprva sem mislila, da bomo takoj šli po novega, vendar takšnega ne vem, če bi lahko še imela, ker bi ga vedno primerjala. Zdaj kako se je obnašal do nosečk, ti težko rečem, ker takrat še nisem bila noseča. Smo pa dobili pred leti nečaka, ki ga je naš pes prvi mesec ignoriral.:)-:)- To ne moreš verjet. Ko je prišel brat s svakinjo na obisk, se je obnašal, kot da je naš Žan zrak, kot, da ga ni. Potem pa čez en mesec, smo videli, da ga ni nikjer ko smo jedli kosilo in seveda panično tekli v splanico, kjer je Žan spal in videli :kuza: pred posteljo. Od takrat dalje, ga je čuval in se več ni premaknil od Žana. Mi se še zdaj hecamo, da je shodil s pomočjo psa, ker se ga je držal. Smo rekli, da je drugi TITO!:)-:)-:)-:)-:)-:)- Drugače, pa da boš vedela, naš je bil izredno ljubosumen in razcartan.!:) V glavnem mi imamo samo lepe izkušnje, je pa res tako kot pravijo punce: PES IMA KOSMATA UŠESA, in nikoli ne veš kaj bo! Lepo nosečnost ti želim in nič ne skrbi! Venera :nosecka:
|