|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost in čistila
20.8.2007 13:42:28   
buba1131
Povejte mi z katerimi čistili in kako čistite kopalnico?
Danes sem generalno čistila tuš kabino in kako jo naj drugače čistim kot da stojim v njej in je na tleh polno čistila.  1 uro in 1/2  sem bila v kabini in v banji zdaj me pa malo skrbi da bi kakorkoli škodovala mojemu user posted image   noseča sem 26t.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnost in čistila
20.8.2007 14:47:38   
MiRaNi
Tudi jaz sem med nosečnostjo uporabljala vsa možna čistila (doma jih imam kar precej). Ker sem se dobro počutila sem med celo nosečnostjo še v 41 tednu čistila in uporabljala čistila, pa sem pred 3 tedni rodila čisto zdravo user posted image .

(odgovor članu buba1131)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2007 18:29:33   
blue sky
Buba, bolj ti bo škodilo razmišljanje o tem, kako lahko user posted image  škoduješ na vsakem koraku kot pa čiščenje s čistili, pospravljanje ipd.. Jaz sem do konca user posted image  uporabljala vsa čistila in sem rodila zdravega sončka.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2007 18:39:34   
Pia77
Mislim, da obstajajo samo raziskave o možnem škodljivem učinku organskih topil. 

Pri čiščenju kopalnice pa se običajno ne uporabljajo organska topila, ampak razna kisla in bazična čistila, pri uporabi katerih se sicer lahko sproščajo plini. Ampak to ni to.
Itak ne čistimo vsak dan, take generalke, kot jo opisuješ, pa verjetno niti vsak teden ne... :)

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2007 9:10:20   
Ulla
Ja jaz imam podoben problem potrem, ko čistim kopalnico oz. tuš kabino. Našpricam jo z Ajaxom,ki proti vodnemu kamnu in kar fajn ima vonj, potem pa malo počakam in začnem s čiščenjem. Imam pa tudi slab občutek, da nav kaj narobe, ker vdihavam tako močan vonj? Mislim, da ne bi smelo biti kaj narobe.

S katerim čistilom jo pa čistiš? Lahko pa uporabljaš naravna čistila (kis,limona...)

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2007 10:19:54   
t*e*j*k*a
Zdravo!! Tudi jaz pri čiščenju kopalnice uporabljam močno čistilo in sicer Bref, ki uniči vodni kamen in vse ostalo ampak ful smrdi. Zadnič sem bila v kopalnici 1 uro in sem vdihavala ta vonj, da mi ja na koncu bilo slabo.
In naslednjič bom raje s čim manj smrdljivim čistila (ampak ko z ničemer drugim ne spravim dol tega vodnega kamna ki ga je ful).

Čao

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.8.2007 10:23:27   
Anonimen
Jaz v nosečnosti nisem uporabljala nobenih čistil, še pralnega praška čisto malo in nič mehčalca, da mi ne bi kaj čez kožo prišlo in škodovalo pikici.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.8.2007 10:24:34   
Anonimen
Pri nas se pa z uporabo čistil v zadnjih 6 mesecih ukvarja predvsem gospod Raho.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.8.2007 10:43:10   
Pikica pokica
Jaz drugače nisem preveč gospodinjski tip, ampak zdaj pa pucam kot nora - predvsem zato, ker mi skoraj vsa čistila nenormalno dišijo. Najbolj pa Bref za kopalnico ali kaj podobnega, kar vsebuje klor.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.8.2007 11:34:39   
Anonimen
al bina

kdo pa je potem čistil stanovanje? sedaj pa po mojem že malo pretiravaš.

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
21.8.2007 13:27:56   
tecka_nosecka
LOOOL, Al Bininim odgovorom se vedno samo nasmejim. In srčno upam, da je to oseba, ki nas samo zbada, ker tak haklik nosečke pa še ne... LOL.

Drugače pa Buba, nič se ne boj - dokler ne boš zaužila čistil, ne bo nič narobe :D Če pa te skrbi, pa rokavice gor in ruto čez nos.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.8.2007 13:49:36   
mml
al bina se strinjam s tabo user posted image  user posted image user posted image user posted image

Samo mislim ,da če ne bo ravno snifala čistil vsak dan, ne bo hujšega, pa še to bo bolj prišlo do draženja sluznice zgornjih dihal zaradi amonjaka v čistilih, kot pa da bi prišlo do česa drugega.

Skratka obnašajte se normalno tudi če ste user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu tecka_nosecka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

plača dipl. ekonomista
livia

Koliko imate plače dipl. ekonomisti z delovno dobo od 5 do 10 let? Mislim na neto plačo brez malice in prevoza.

pod 900€ (41%)

900-1000€ (15%)

1000-1100€ (15%)

1100-1200€ (8%)

1200-1300€ (5%)

več kot 1300€ (16%)

Število vseh glasov: 386

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!