|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost ?????????
22.8.2005 14:24:57   
lory05
Pozdravljene,

vidim, da znate marsikaj svetovati in da ste že marskateri pomagale.
Tudi jaz se sedaj na vas obračam s prošnjo, da mi svetujete.
Nisem več rosno mlada, imam sina, ki bo letos dopolnil 13 let in bi rada imela še enga otroka. Mislim, da sem za to že prestara(36) in ne vem, kaj naj naredim.Sem polna strahov, ki jih pri prvi nosečnosti sploh nisem poznala.

Kaj menite ve?
Hvala vsem za odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nosečnost ?????????
22.8.2005 14:28:07   
LANA37
Jaz sem stara 37 let in se že 1 leto trudiva za drugega otroka. Sina imam starega 8 let. Nič se mi ne zdi prepozno. Tolažim se, s tem, da mi bo enkrat že uspelo zanostiti in da do 40. leta še ni prepozno. Tudi prvič sem zanosila po 1 letu in pol, pa še to po HSG. Upam, da bo tokrat šlo brez kakšnih preiskav.

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nosečnost ?????????
22.8.2005 14:57:45   
svizc
lory sploh nisi prestara kje pa. jaz jih imam sicer
30 let in sina starega 7 let in sedaj se trudimo za drugega otroka. hoče povedat moj znanka je sedaj rodila svojega prvega otroka pri 40 letih in se sploh ne vidi da jih ima toliko razen po emšo tko da ti se nič ne sekiraj in pojdi veselo na delo.pa da ti čimprej rata.:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: l

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nosečnost ?????????
22.8.2005 14:58:31   
baguSka
GO FOR IT!!!:bravo::bravo:

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nosečnost ?????????
22.8.2005 15:10:16   
lory05
Prav ste mi polepšale ta deževen dan z vašimi spodbudnimi besedami.
Sedaj bo drugi mesec kar delava na tem, vendar sem se še malo bala. Če pa ve pravite, da je še čas, bo že držalo..........Sem prav vesela.:bravo:
Ko bo kaj novega, vam vsekakor sporočim.
Hvala.

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nosečnost ?????????
22.8.2005 15:12:41   
lenika
Stara sem 27 let in delam na prvem otroku, ker pa si želiva 3, bo verjetno zadnji prišel precej pozno. Drugače pa se mi zdi, da pri 36. nikakor nisi prestara, marsikatera ima pri teh letih šele prvega.

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nosečnost ?????????
22.8.2005 15:16:10   
Anonimen
Starost ni ovira. Kot sem že nekajkrat napisala, je moja kolegica pri 34 prvič rodila, rada pa bi imela še kakšnega otročka. Pa tudi tukaj na RR-ju je veliko malo "starejših" mamic in nosečk.

(odgovor članu lory05)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nosečnost ?????????
22.8.2005 18:07:44   
svetlana1
Rada bi samo povedala, da občudujem tiste ženske, ki se odločajo še za enega :duda: pri skoraj 40-ih, ste moje vzornice, nikoli ni prepozno niti za tretjega :duda: ne.
Vso srečo

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nosečnost ?????????
22.8.2005 19:05:54   
Andra
Moja sodelavka je pri 38 letih rodila prvega otroka.

Če si še želiš, res ne vidim ovire.

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nosečnost ?????????
22.8.2005 19:33:28   
NOVIČKA
Po več poskusih prijave, (vsa imena so bila že zasedena), sem končno uspela priti na ta forum. Spremljam ga pribl.1 mesec, odkar sva se z :love:odločila za naraščaj. Naj povem, da je že mimo moj 39.rojstni dan. Za ta korak sva se odločila nenadoma, po skoraj 20.letnemu skupnemu bivanju. To bo najin 1.otrok. Sploh ne vem, kaj me je prijelo, nikoli nisem bila proti otroku, vendar si ga tudi nikoli nisem posebno želela.Toda to je bilo kot strela z jasnega, zdaj ali pa nikoli! Prejšnji torek sem vzela zadnjo KT, danes sem poklicala svojega G., ki se je le nasmejal in me opozoril, da mi že 10 let teži, naj se odločim. Sedaj je zadovoljen tudi on:). Ko sem ga vprašala, če nisem že prestara, mi je zagotovil, da bo moja leta vsem zamolčal:)-. Svetoval mi je enomesečni premor, vendar če se bo kaj zgodilo prej, ne bo prav nič narobe. Tudi :love:je vesel, čeprav je prej bil proti temu. Ne vem, kako sem ga prepričala, sploh ni bilo tako težko. Zagotovil je, da se res veseli naraščaja.No, hotela sem le povedati, da mene moja starost sploh ne ovira, saj se počutim fantastično, fizično sem zelo aktivna, zdrava. Upam, da bo vse O.K.!
Komaj čakam, da bom začela izbirati voziček!

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nosečnost ?????????
22.8.2005 19:38:42   
Anonimen
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu lory05)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nosečnost ?????????
22.8.2005 19:40:16   
Mari71
Dobrodosla, Novicka

........in vso sreco ter cim prej :roza: ali :modri:! Ali pa kar vse stiri:)

Mari

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nosečnost ?????????
22.8.2005 19:55:11   
mihi78
NOVIČKA, želim ti, da čimprej ugledaš :modri: ali :roza:
ene pač o tem začnejo razmišljati prej druge pozneje!
VELIKO USPEHA!
LP :rozica:

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Nosečnost ?????????
22.8.2005 20:46:49   
anajmad
Lory zakaj bi bila prestara? Ne vem,jst sem stara 36 let in imam hči,ki je stara 11 let in sem že drugič noseča v letu dni.Res je,da boš slabše prenašala nosečnost,kot pri dvajsetih.Je pa res(seveda,če so kolikor tolikor v redu dohtarji)se bodo ful zavzeli zate.Men je danes na pregledu pol ure razlagala,kakšne preiskave bova dali skozi in da jo ful skrbi zame.Imaš kar boljši feeling,ko vidiš,da dohtarja skrbi.Ne vem,nismo še za stran vrečt.
en lp:morje:D.

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Nosečnost ?????????
22.8.2005 21:13:23   
tecka
Stare sablje, samo veselo na delo! Jaz upaam, da se bom do vaših let dokopala vsaj do enega.:pujs:

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Nosečnost ?????????
22.8.2005 23:15:22   
stuhica
ej ženska kva prestara ti samo nskoč vašga pa veselo delajta da bo še en prjokal na svet!"
Veselo v akcijo!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Nosečnost ?????????
23.8.2005 8:21:33   
lory05
Pozdravljena Novička,
zdaj se že bolje počutim. Bova spodbujali druga drugo.
Torej veselo na delo :sloncek::sloncek:.
Kam pa hodiš k G?
Sporoči ko bo kaj:duda:

lp.

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Nosečnost ?????????
23.8.2005 8:23:42   
NMJ

Halo! Sama jih imam 34 in se trudiva ze 15 M na prvem otroku :duda: . Zeljo pa jih imava imeti tri. Torej ne obremenjuj se z leti, ce se dobro pocutita in si zelita tega :duda: kar veselo na :sloncek::sloncek:

LP

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Nosečnost ?????????
23.8.2005 8:27:30   
Mina1
Če si vidva želita še enega, pa dajta.

Res pa je, da te nekako po 30-temu drugače čekirajo oz. boš verjetno imela po NS še Amniocintezo, ki pa ti jo toplo priporočam. Dobiš 99,9% izvid, ali je z otročkom vse v redu in tako.

To ti svetujejo tam po 35. letu starosti. Jaz sem jo imela, ker je bila pač NS zelo slaba, pa je bilo potem vse v redu;).

Torej, četudi imata že velikega sinčka, zakaj ne bi imeli še:duda:, če si ga želita.

Strah pa je lahko tako mene, tebe, ali pa eno zelo zelo rosno mlado punco, tako da;)

Veliko lepega vam želim

pa-pa Mina1

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Nosečnost ?????????
23.8.2005 9:42:20   
girly
draga lory

seveda ni prepozno, da bi imela otroka! res je, da je takrat malo bolj tvegano kot v dvajsetih letih,ampak z današnjo tehniko se da izognit marsikaterim težavam.lahko ima tvoja starost celo nekaj prednosti.kariera je na mestu, v službi si se ustalila, sta bolj zrela,imata več izkušenj in več potrpljenja.

tako, da če je želja prava, veselo na :sloncek:

lep dan ;)

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Nosečnost ?????????
14.9.2005 8:54:17   
nelky
Hej, ne skrbite zaradi emšo. Moja prijateljica se je rodila 47 let stari mami kot prvi otrok in to že pred 30. leti, ko medicina še ni bila tako napredna, pa je z njo vse v najlepšem redu. Tudi sodelavka je rodila pri 44-ih, pa ima zdravo punčko in še bi lahko naštevala. Gotovo ste tiste po 30-em letu bolj pripravljene na materinstvo kot kaka dvajsetletnica, saj se je v naših pogojiv težko osamosvojiti prej.

Torej veselo na , pa bo!

Nelky

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Nosečnost ?????????
14.9.2005 9:35:50   
TANTRA
Moja prijateljica je letos v 41 letu rodila zdravega fantka, jaz pa tudi sedaj pri 40 upam, da bom mamica 3 otročku...
Le pogumno!

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Nosečnost ?????????
14.9.2005 10:55:58   
sarajjjj
Mari71 je napisal/a:

Dobrodosla, Novicka

........in vso sreco ter cim prej ali ! Ali pa kar vse stiri

Mari

Bolj se nebi mogla strinjat!!!Go,go,go....SRECNO!!!

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Nosečnost ?????????
14.9.2005 12:02:40   
Kato
Nič čakat.
Kar lotit se dela.
Mene je moja mama tudi imela pri 36 in boljšega in lepšega otroštva si ne morem predstavljati!

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Nosečnost ?????????
14.9.2005 13:49:54   
angelika*
joj, lori kot bi sebe brala: en otrok 12, drugi 8 in kar nenadoma me grabi želja po tretjem. ampak mene je tako strah.........

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

služba
ksenci

ste zadovoljni s svojo službo?

da, zelo (26%)

da, še kar (24%)

tako, tako (20%)

ne preveč (11%)

niti malo (19%)

Število vseh glasov: 259

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!