NOVIČKA
|
Po več poskusih prijave, (vsa imena so bila že zasedena), sem končno uspela priti na ta forum. Spremljam ga pribl.1 mesec, odkar sva se z :love:odločila za naraščaj. Naj povem, da je že mimo moj 39.rojstni dan. Za ta korak sva se odločila nenadoma, po skoraj 20.letnemu skupnemu bivanju. To bo najin 1.otrok. Sploh ne vem, kaj me je prijelo, nikoli nisem bila proti otroku, vendar si ga tudi nikoli nisem posebno želela.Toda to je bilo kot strela z jasnega, zdaj ali pa nikoli! Prejšnji torek sem vzela zadnjo KT, danes sem poklicala svojega G., ki se je le nasmejal in me opozoril, da mi že 10 let teži, naj se odločim. Sedaj je zadovoljen tudi on:). Ko sem ga vprašala, če nisem že prestara, mi je zagotovil, da bo moja leta vsem zamolčal:)-. Svetoval mi je enomesečni premor, vendar če se bo kaj zgodilo prej, ne bo prav nič narobe. Tudi :love:je vesel, čeprav je prej bil proti temu. Ne vem, kako sem ga prepričala, sploh ni bilo tako težko. Zagotovil je, da se res veseli naraščaja.No, hotela sem le povedati, da mene moja starost sploh ne ovira, saj se počutim fantastično, fizično sem zelo aktivna, zdrava. Upam, da bo vse O.K.! Komaj čakam, da bom začela izbirati voziček!
|