|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost?
17.9.2008 16:26:11   
Anonimen
Pozdravljene!
Prosila bi za nasvet,mogoče je malce smešno vendar sem zelo neučakana.
5 let sem jemala KT.Letos junija sem se odločila da jih neham jest.Začela sva uporabljati kondome.Prvi dan moje (zadnje) menstruacije je bil 19.8.08 nato sva imela 2*nezaščiten odnos.Naslednjo menstruacijo bi morala dobiti 15.9.08(ciklus imam na 23dni)vendar je nisem.Naredila sem test,kjer se tako slabo vidi da je pozitiven da ne vem če vidim prav ali sem slabovidnauser posted image .Sem naredila prehitro test?Po kolikšnem času se vidi če greš delat krvni test v ZD?
Znakov nosečnosti nimam,le menstruacija mi zamuja( vedno sem imela redno,tudi po prenehanju jemanja tabletk).
Otrok bi bil zelo zaželjen,vendar se ne želim veseliti prehitro.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnost?
17.9.2008 16:45:17   
ROŽICI
tudi jaz bi morala dobit user posted image v pon.15.9...pa je še do danes nisem.pa upam da je tudi ne bom.user posted image test sem delala pa včeraj zjutraj vendar je bil - user posted image .
zato bom nekaj dni še počakala potem pa po nov test.
mislim pa da še ti je pokazal user posted image potem pomeni da siuser posted image .lahko pa jutri test ponoviš.
pa veliko sreše!user posted image

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2008 21:35:47   
ursula3
Rožica,
tudi jst bi mogla user posted image   dobit že 8.9. pa je ni od nikoder.  Ravno danes sem nardila test pa je negativen. Počakam še malo pa ponovno naredim test in če bo negativen grem do svoje G. Slišala in prebrala sem da če je test negativen še ni nujno da nisi noseča. Ne želim si delat lažnih utvar sam tale zamuja je malce dolga. Držim pesti....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2008 21:56:09   
Anonimen
Tudi jaz za obe držim pestke in upam da bo.Jutri grem delat krvni test in sporočim kako in kaj,pa tudi vidve se kaj oglasita da vidim če je moje držanje pestk kaj pomagalo.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2008 7:36:20   
Anonimen
so lahko znaki za nosečnost vetrovi? nikjer nisem zasledila....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2008 8:06:53   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

so lahko znaki za nosečnost vetrovi? nikjer nisem zasledila....

možno je, ni pa nujno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2008 9:29:54   
spelchy
Živjo,

tukaj še ena v dvomih. Tabletke jemljem že eno leto, toliko časa imam tudi redno spolne odnose. Običajno je bilo tako, da sem zadnjo tabletko vzela npr. v petek in sem M dobila v nedeljo, se pravi dva dni po zadnji tabletki. To rundo sem zadnjo tabletko vzela v nedeljo, danes pa je že četrtek. Tabletke redno jemljem, zato do kakšne pikice naj nebi prišlo. Ali je vseeno mogoče? Res sem bila malo v stresu zadnja dva tedna zaradi obveznosti na faksu. V ponedeljek sem šla zvečer na sprehod in ko sem se vrnila, sem imela v nosu in ustih zelo neprijeten kovinski okus. Prsi so napete normalno, kot pred menstruacijo. Kot piše Anonimen pred mano, imam tudi nenavadne težave z vetrovi? Bi me moralo skrbeti ali naj še malo počakam s paniko?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.9.2008 9:36:30   
ursa30
so tudi primeri, ko so punce zanosile kljub KT. naredi test..da ne boš v dvomih..

(odgovor članu spelchy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.9.2008 17:38:40   
ursula3
Kako je šlo? Si že dobila rezultate? Men se je pokazala čist rahla user posted image , sam bom počakala vsaj še en dan, da se res prepričam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.9.2008 19:33:58   
Anonimen
POzdravljene!
Danes sem šla v ZD kjer sem naredila test.Bil je negativenuser posted image user posted image .Zdej pa ne vem ali sem jaz slabovidna al
kaj?KO sem delala test doma sem vidla user posted image  sicer je bila rahla,ampak sem jo videla.A so te preiskave v ZD točne?res ne vem no...pa user posted image še tudi nimam.
Ursula za tebe držim pestke,da bo jutri še bolj izrazita user posted image  .Pa sporoči.Jaz bom pa še naprej pridno user posted image in upam da se ti kmalu pridružimuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.9.2008 8:05:42   
ursa30
s katerim testom si pa delala? mislim, da je krvni test kar točen...tko da žal, se bošverjtno morala sprijazniti, da nisi noseča. user posted image  ti pa lahko zamuja iz različnih vzrokov: stres itd..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.9.2008 12:23:39   
tancy25
Ursula3 kako je bilo?Sem dost držala pestke ali ne?Se je pokazala močno vidnauser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.9.2008 13:29:48   
tamala_82
Krvni test je 100%

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......