|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost???
20.7.2012 16:44:07   
Anonimen
Je katera bila noseča, ne da bi za to vedela in ni imela klasičnih nosečniških znakov?

Ker meni se dogaja to, ne vem pri čem sem.
Sem pol leta po drugem porodu, pri obeh je bil tipični znak izostanek menstruacije in sem takoj vedela, da sem noseča.user posted image

Zdj je stvar malo drugačna- menstruacijo sem dobila že po 10 tednih, bila zelo močna,  boleča, trajala je 7 dni.
Takrat sem začela z jemanjem KT in imela kup antibiotikov do zdaj-enega za drugim- mastitis, vnetje sinusov, angine, vnetje ušes... Dodatne zaščite nisva uporabljala, in vem, da antibiotiki lahko zmanjšajo delovanje KT.

Tista prva menstruacija je bila ok, potem pri drugi so se že začele vmesne krvavitve, in to kar naprej.
En dan ok, potem drugi spet itd, tako da sem prekinila s KT in sva uporabljala kondom (ne vedno), sva pa pazila.

Tale zadnja menstruacija je bila kr nekaj, sploh ne vem, a ji lahko rečem menstruacija.
4 dni sem imela rahel izcedek, malo krvav-sem misla da se bo ulilo, pa ni bilo nič od tega. No peti dan se "ulije" ampak to za vzorec in to traja 7 dni, nato še 2 dni tak rdečkast-roza izcedek, potem se stanje umiri. Naredila sem 3 teste, vsi negativni.

Bolj me čudi občutek v trebuhu-že nekaj časa opažam nekakšne metuljčke, oz. danes je bilo tudi tako, kot da bi bile brce v  trebuhu -sem kar obstala user posted image (ne verjamem, da je  prebava). Ne vem, a se mi meša al kajuser posted image , no pa dojke so tudi bolj polneuser posted image   a je vse  psiha al kajuser posted image  testi pa vsi negativni.

Lep pozdrav
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnost???
20.7.2012 17:31:09   
astrid1
Psiha ali kaj, če so testi negativni, ker bi pri cca. 16 tednih nosečnosti, ko se začutijo gibi, vsak nosečniški test bil pozitiven.
Greš lahko tudi na krvni test, ki je 100%, da ne boš tuhtala...
Ali pa se naročiš na pregled, poveš da nekaj ne štima, pa naj ginekolog pove, če se res kaj giblje pod tvojim srcem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2012 8:34:31   
Anonimen
Hvala za odgovor. Seveda bom poklicala ginekologinjo, to mi je jasno, da se bom naročilauser posted image   Samo zanimalo me je, če je imela katera podobne "težave". Drugače pa hvala za odgovoruser posted image

(odgovor članu astrid1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2012 9:45:48   
Anonimen
Ni nujno, da bi bil test pri 16 tednih pozitiven. Pri visokih koncentracijah hormona lahko pride pri testu do kontra efekta in je test na videz negativen. Obstaja posebno ime za ta pojav, ampak se ga zdaj žal ne spomnim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.7.2012 17:12:25   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ni nujno, da bi bil test pri 16 tednih pozitiven. Pri visokih koncentracijah hormona lahko pride pri testu do kontra efekta in je test na videz negativen. Obstaja posebno ime za ta pojav, ampak se ga zdaj žal ne spomnim.

Pod to se podišem.
Bila zraven pri testu ene 16.-18. tedenske nosečnice, ki ni vedela, da je noseča- je bil test mejno pozitiven(samo zdelo se nam je, da bi lahko bil pozitiven)- in uz je pokazal, da je že dolgo noseča. Tako da... pojdi h ginekologu in sporoči, kako se je razvilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.7.2012 17:19:51   
Anonimen
Računam iz podatkov po prvem sporočilu:
6 mesecev po prvem porodu(6x4=24 tednov/cca.26 tednov po koledarju) - 10 teden po porodu prva menstruacija: če bi bila noseča, bi tvoja nosečnost trajala max. 14-16 tednov, takrat pa bi bil skoraj že čudež, da bi čutila brce(čeprav, možno je vse).

Pojdi h ginekologu, čimprej!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.7.2012 18:09:21   
astrid1

Pod to se podišem.
Bila zraven pri testu ene 16.-18. tedenske nosečnice, ki ni vedela, da je noseča- je bil test mejno pozitiven(samo zdelo se nam je, da bi lahko bil pozitiven)- in uz je pokazal, da je že dolgo noseča. Tako da... pojdi h ginekologu in sporoči, kako se je razvilo.

Vsak dan se kaj novega naučim tukaj gor. Tega res nisem vedela!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.7.2012 22:11:57   
Taddy78
Tiste "kao" brce so prebava, jih tudi jaz večkrat čutimuser posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.7.2012 19:46:32   
Aninchy

IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

Tiste "kao" brce so prebava, jih tudi jaz večkrat čutimuser posted image

Jp, tud jst sm mela neki podobnega... celo paniko zagnala in itak šla h G... sem se tok bedno počutla ko sem gledala prazen UZ user posted image Nam je pa tale izkušnja dala željo po še enem sončku... in tako zdaj počasi prihaja user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.7.2012 21:03:30   
ronja
14-16 tednov, takrat pa bi bil skoraj že čudež, da bi čutila brce(čeprav, možno je vse).

Jaz sem jih vsakič v 14. tednu. In ne, ni bila prebava, nisem tega čutila nikoli prej ali ko nisem bila noseča, enostavno je drugače - so bili pa moji res vsi zelo živahni tam not (no, saj so še, samo ne več not;).

Sicer pa so meni testi vedno prav pokazali, ampak noben ni 100%.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.7.2012 11:47:49   
Anonimen
Jutri grem na  pregled, pa bomo videli, pri čem smo user posted image .
Raje  prej naredim paniko, kot pa da me  čez par mesecev presenetijo popadki.

LP

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.7.2012 13:07:26   
Anonimen

Jutri grem na  pregled, pa bomo videli, pri čem smo user posted image .
Raje  prej naredim paniko, kot pa da me  čez par mesecev presenetijo popadki.

LP

Pa sporoči, kako se je stvar rešila, prav? :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
25.7.2012 17:09:22   
MioBambino
Si noseča ali nisi?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.7.2012 21:41:15   
Anonimen
Po resnici povedano, nimam pojma.
Vse kar sem danes izvedela, je bil rezultat Pap brisa. UZja mi ni delala, sploh nisem prišla do zdravnice. user posted image  (js pa čist neučakana in v stresuuser posted image ).

Bila sem samo tam pri sestri in je rekla, da naj počakam na menstruacijo, ki bi mogla zdaj -zdaj priti. In če je ne bo, oz. če bo "čudna", da naredim test in  se slišiva, pa se bomo potem naprej pogovarjali. Ne delajo panike, ker so bili vsi testi doma negativni in bomo še par dni počakali.

(odgovor članu MioBambino)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
26.7.2012 12:48:41   
MioBambino

Po resnici povedano, nimam pojma.
Vse kar sem danes izvedela, je bil rezultat Pap brisa. UZja mi ni delala, sploh nisem prišla do zdravnice. user posted image  (js pa čist neučakana in v stresuuser posted image ).

Bila sem samo tam pri sestri in je rekla, da naj počakam na menstruacijo, ki bi mogla zdaj -zdaj priti. In če je ne bo, oz. če bo "čudna", da naredim test in  se slišiva, pa se bomo potem naprej pogovarjali. Ne delajo panike, ker so bili vsi testi doma negativni in bomo še par dni počakali.

Pojdi na odvzem krvi za Bhcg in boš takoj vedela, pri čem si, bolj boš mirna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.8.2012 14:19:29   
Anonimen
No, kako- si nosečka ali nisi?

(odgovor članu MioBambino)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?