Anonimen
|
Je katera bila noseča, ne da bi za to vedela in ni imela klasičnih nosečniških znakov? Ker meni se dogaja to, ne vem pri čem sem. Sem pol leta po drugem porodu, pri obeh je bil tipični znak izostanek menstruacije in sem takoj vedela, da sem noseča. Zdj je stvar malo drugačna- menstruacijo sem dobila že po 10 tednih, bila zelo močna, boleča, trajala je 7 dni. Takrat sem začela z jemanjem KT in imela kup antibiotikov do zdaj-enega za drugim- mastitis, vnetje sinusov, angine, vnetje ušes... Dodatne zaščite nisva uporabljala, in vem, da antibiotiki lahko zmanjšajo delovanje KT. Tista prva menstruacija je bila ok, potem pri drugi so se že začele vmesne krvavitve, in to kar naprej. En dan ok, potem drugi spet itd, tako da sem prekinila s KT in sva uporabljala kondom (ne vedno), sva pa pazila. Tale zadnja menstruacija je bila kr nekaj, sploh ne vem, a ji lahko rečem menstruacija. 4 dni sem imela rahel izcedek, malo krvav-sem misla da se bo ulilo, pa ni bilo nič od tega. No peti dan se "ulije" ampak to za vzorec in to traja 7 dni, nato še 2 dni tak rdečkast-roza izcedek, potem se stanje umiri. Naredila sem 3 teste, vsi negativni. Bolj me čudi občutek v trebuhu-že nekaj časa opažam nekakšne metuljčke, oz. danes je bilo tudi tako, kot da bi bile brce v trebuhu -sem kar obstala (ne verjamem, da je prebava). Ne vem, a se mi meša al kaj , no pa dojke so tudi bolj polne a je vse psiha al kaj testi pa vsi negativni. Lep pozdrav
|