|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečniški testi -Testsforless?
19.10.2005 20:41:44   
Anonimen
Bom napisala kot anonimni uporabnik ( če bo uspelo seveda, če ne pa tudi v redu ), ker bi rada najprej preverila še enkrat. Skratka. Danes sem delala omenjeni test-nosečniški in se mi zdi da je bila druga črta zelo rahla rahlauser posted image . Je mogoče katera imela kdaj isti problemček glede tega? Ali si pa mogoče že kar preveč želim in sem videla črto, ki je pa sploh ni. Jaz seveda upam na to, da sem videla user posted image .
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečniški testi -Testsforless?
19.10.2005 22:40:13   
Anonimen
Jaz moram povedat da še ne delama na tem, da bi zanosila, ampak mi je enkrat kljub tabletkam zaostala menstruacija za en dan in saj veš,...panika, da če bi že bila noseča bi bilo vse vredu z otročkom,... V glavnem kupila sem Clear blue in nardila test(bila je nedelja in cenejšega v dežurni lekarni niso imeli user posted image . In se je tudi navpična črtica pokazala ampak zeeeeelo slabo vidna in tanka, ker nisem bila prepričana sem šla še enkrat v lekarno in mi je razložila, da se more fejst videt, če bi bila nosečnost in mi je dala še en test neki drugi, ki je pa bil seveda negativen. Predlagam ti, da narediš test še enkrat, da se prepričaš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nosečniški testi -Testsforless?
19.10.2005 23:13:09   
mamči
user posted image Jaz sem imela tud na dveh različnih testih ful rahle črtice, ker je blo še zgodaj in je bilo nos. horm. še bolj na  malo... čez ene par dni pa sem imela lepo vidne rezultate. Če se vidi, pa če tud bolj bledo je to-to. Pa čimprej se razkrinkaj tu na rr.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?