Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NOSECNISKI PAS IZ BLAGA 31.8.2007 15:34:22
|
|
|
|
tinula
|
čau..jaz sem svojega kupila v H&M v Avstriji, ampak komot si ga narediš sama, ker je v bistvu res samo trak iz elastičnega blaga - spodaj in zgoraj zarobljen, širok približno 20 cm v neraztegnjenem stanju.. Lahko najdeš kakšne slikce na internetu, če iščeš "bella band" ali "belly tube"
|
|
|
|
RE: NOSECNISKI PAS IZ BLAGA 31.8.2007 15:38:28
|
|
|
|
tinula
|
Aja, pa še to..pas je super za nosit, ker ti lepo greje trebuh. Zraven lahko nosiš tudi navadne majice, ki bi ti bile drugače že prekratke, pa še dobro zgleda, če uporabiš kakšno fino barvno kombinacijo..
|
|
|
|
RE: NOSECNISKI PAS IZ BLAGA 12.9.2007 8:38:43
|
|
|
|
Klaudia
|
V ponedeljek sem bila v E. Lecleru in so dobili nosečniška oblačila. Na daleč sem opazila hlače, majice in tudi te pasove in blaga različnih barv. Za info o ceni - hlače so bile 17€.
|
|
RE: NOSECNISKI PAS IZ BLAGA 12.9.2007 20:30:05
|
|
|
|
Ulaa
|
Klaudia: a to v Lj? Kje pa si videla te pasove in hlace. Da jih jutri probam poiskat. Hvala
|
|
|
|
RE: NOSECNISKI PAS IZ BLAGA 12.9.2007 20:35:35
|
|
|
|
mala zelena
|
Sicer še nisem bila v E. Lecleru. A imajo to kak poseben nosečniški oddelek ali je to kak oddelek z oblačili in tam iščeš nosečniška?
|
|
|
|
RE: NOSECNISKI PAS IZ BLAGA 12.9.2007 21:37:39
|
|
|
|
Pia77
|
Enkrat spomladi sem tudi jaz v Leclercu videla nosečniška oblačila... Zadnjič, pred 14 dnevi, pa sem po dolgotrajnem iskanju vprašala prodajalko in mi je povedala, da jih nimajo več (vsaj zaenkrat)...
|
|
|
|
RE: NOSECNISKI PAS IZ BLAGA 13.9.2007 8:27:37
|
|
|
|
hokejistka
|
Jaz sem bila pa včeraj v Lecrercu in so imeli eno stojalo z nosečniškimi oblačili. Med drugimi tudi take pasove iz blaga. So pa zelo svetleči in sintetični. Imajo nekaj tunik in hlač. Številk majhnih 36, 38 nimajo. Stojalo se nahaja na sredini, ko prideš v trgovino notri. Tam, kjer so akcije.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?