|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečniške lise po obrazu
18.6.2008 8:59:12   
potepinček
Po obrazu imam polno rjavih lis. Ali ima katera podobne težave? Kaj to pomeni?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečniške lise po obrazu
18.6.2008 9:27:29   
doyen
Halo! Tudi jaz imam te nosečniške lise po obrazu, in sicer pod očmi. Groza. Fasala sem jih nekje v 21. tednu (sedaj sem v 29.). Srčno upam, da bodo potem izginile!user posted image

(odgovor članu potepinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2008 9:28:45   
pikica1979
Jaz osebno jih nimam. Jih je pa imela moja sestricna in zal jih ima se danes. Pa je tega 15 let.
Pa se nekaj - baje to pomeni, da nosis puncko. A imam prav?
Naj te lise ne skrbijo - bos videla, kaj bo potem.

LP

(odgovor članu potepinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2008 9:38:14   
3jeMi
Jaz imam tudi lise pod očimi (36. teden), pa se ne sekiram prav dosti, ker jih ima tudi moja sestra in ji zdaj, dobra dva tedna po porodu, počasi izginjajo. Jih je imela v vsaki nosečnosti.
Glede spola otroka... no, ja, ona ima punčko, jaz pa nosim fantka user posted image

(odgovor članu pikica1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2008 10:36:34   
*pepelka*
udi jaz se jih dobila  nosečnosti Ia jih še danes oja punčka pa je čudoiti sonček

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.6.2008 11:15:42   
HHH
Pri prvi nosečnosti jih nisem fasala in rodila sem punčko. Pri drugi nosečnosti sem jih fasala in jih imam še sedaj - po desetih mesecih. Rodila pa sem fanta.Te vraže so bolj tako tako.

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.6.2008 11:47:01   
ozziebo
Še ena z lisami. Sem jih pridobila v prvi nos(fantek), so mogoče malo zbledele, ampak izginile pa niso, je pa prece huje na soncu. Sedaj v drugi nos. so pa še hujše, brez sunblocka sploh ne grem ven, pa se kljub temu ful vidijouser posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.6.2008 9:16:03   
sayuri
JAz sem jih imela v prvi nosečnosti - izginile so nekaj dni po porodu. Rodila user posted image
Imam jih tudi sedaj v drugi nosečnosti - po licih, nosu in pod nosom. Zgleda, kot da mam brke user posted image user posted image user posted image . Sem prepričana, da bojo tudi tokrat izginile.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.6.2008 9:43:24   
tanjush
Jaz jih imam tudi - že od samega začetka. Imam tudi brke. Lise niso samo pod očmi, so tudi na čelu in sploh vsepovsod. Ne vem, kaj nosim, ampak na nuhalni mi je rekla, da ona misli, da je user posted image , moja ginekologinja na rednem pregledu, ki sem ga imela par dni kasneje, mi je pa rekla, da je user posted image . Bomo videli, kaj bo ugotovila na morfologiji čez 1 mesec. 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?