Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nosečniška oblačila v MB 22.4.2006 15:56:30
|
|
|
|
digi
|
Halo punce, jaz sem sicer sedaj konec 15. tedna, ampak mi ni več nič prav- vsaj hlače in krila ne... Zato me zanima kje v MB je kakšna pametna trgovina z oblačili za nosečnice- pa H&M mi ne omenjat, ker sem bila tam in je samo šunt. No, pa če obstaja kakšna trgovina pametna, bi me zanimalo kje je in kakšne so kaj cene... Pa pa punce in hitro odgovorite, ker mi grozi, da mi bo še na zadnjih hlačah, ki jih dobim gor, zadrga počila
|
|
RE: Nosečniška oblačila v MB 22.4.2006 16:03:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Trgovina MAMI ima super stvari. Drugače pa poznam še LA VIE. na rr in še kje pa imaš rabljene obleke tud, malo pogledaj
|
|
|
|
RE: Nosečniška oblačila v MB 22.4.2006 16:17:31
|
|
|
|
digi
|
nina-nana kje pa so te trgovine?
|
|
RE: Nosečniška oblačila v MB 22.4.2006 16:56:41
|
|
|
|
MALINČICA
|
Jaz sem slišala tudi za trgovino MAMITA, na Glavnem trgu v Mb pri dežurni lekarni, nisem še bila tam, ampak menda je tudi dobra trgovina....
|
|
RE: Nosečniška oblačila v MB 22.4.2006 17:53:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Trgovina Mami , kjer se res potrudijo za tebe, za Mamito imam slabe izkušnje , v La Vie pa še nisem bila H&M pa je tako kot si rekla sam šund!
|
|
|
|
RE: Nosečniška oblačila v MB 22.4.2006 18:23:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Mami je tam kjer je bil nekoč Wit Boy, pri poštni ulici. Mamita so že povedale, da pri dežurni lekarni,La vie pa v brezju, poleg gostilne klamfer
|
|
|
|
RE: Nosečniška oblačila v MB 22.4.2006 21:24:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina_nana Mami je tam kjer je bil nekoč Wit Boy, pri poštni ulici. Mami se je odselila in je blizu trgovine Pikapolonica oz. nasproti nove Kbm
|
|
|
|
RE: Nosečniška oblačila v MB 24.4.2006 9:25:39
|
|
|
|
pupika
|
naj še omenim da imajo tudi v Emporiumu nekaj malega za nosečnice in sicer v Mothercare, ali pa v modni hiši. Samo iamjo zelo malo izbire. Kolko sem jaz gledala so bile tu še najboljše kavbojke. Če pa ti ni predeleč, pa se lahko zapelješ v Gradec v C&A v Seirsberg, kjer imajo kar nekaj izbire, jaz sem si tam kupila trojne hlače, in to že pred dvema mesecoma, sedaj so mi pa ene ki sem jih kupila za poleti 3/4 malo začele tiščat v predelu sramne kosti, sem tako jezna, pa komaj sem čakal, da jih bom lahko začela nosit, ker so mi res lepe.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?