|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečniška oblačila v Domžalah!!!
11.4.2006 10:17:49   
Tayda
Moram vam sporočiti, da sem čisto po naključju odkrila trgovino, ki ima med drugim tudi oblačila za nosečnice po kar prijetnih cenah....za spremembo od cen, ki jih imamo tukaj v LJ.
Se pravi, trgovina je v Breza centru (Spar, MC Donalds) v Domžalah in za res frajerske hlače sem odštela 6.000 in še take fino tanke so, da jih brez problema oblečeš tudi v vročini.
Imajo tudi jeans hlače po 10.000 s trenutno 20% popusta, se pravi 8.000 in bolj elegantne hlače (črne z belimi črticami) za podoben denar...in krila. Edino majčke mi niso dogovarjale ampak kakšni bolj šlank nosečnici bodo sigurno všeč, ker so kjutne ampak za mojo postavo malo preveč punčkaste.
Drugače pa kot zanimivost, sem bila včeraj v H&M v Celju in sem si nabavila štiri nos. majčke - takšne bombažne, ki so prirejene tudi za lažje dojenje in za te dala nekaj čez 10.000 in sem zdaj cela nova in tako lepaaaaaa! Kar se tiče hlač v H&M so zelo v redu ampak žal je zmanjkalo večjih številk - imajo samo S in XS, sploh ene lanene so super, pa me je minilo, ko sem videla, da so bile na enem obešalniku ene strgane zadaj, ker jih je zgleda ena hotela za vsako ceno dobit nase :). Pa lan se pri pranju še precej skrči in nisem upala tvegat. Drugače pa cena 6.000.
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečniška oblačila v Domžalah!!!
11.4.2006 10:51:53   
urška76
Kje v breza centru pa je ta trgovina? Sem dostikrat tam, pa po pravici povedano nimam pojma katera je? user posted image

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nosečniška oblačila v Domžalah!!!
11.4.2006 11:03:58   
Ženkica
Center Breza je pri McDonaltdsu. Zraven je tudi fitnes center Otelo.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nosečniška oblačila v Domžalah!!!
11.4.2006 11:14:01   
urška76
To vem, samo ne vem katera je tista trgovina, z nosečniškimi oblekami. Po pravici povedano razen v Sparu, Dm-u in Sindi nisem v nobeni drugi kupovala. Pa mi ni glih, da bi zdej v vsako zavila in prašala če imajo oblačila za nosečnice. Tko je pa če si dolga leta skor sosed, pa rajš hodiš drugam kupovatuser posted image .

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nosečniška oblačila v Domžalah!!!
11.4.2006 11:17:48   
Tayda
Trgovina je nasproti od vhoda za spar. Kako se imenuje žal ne vem, ker sem pozabila pogledat, drugače imajo pa na vhodu en list na katerem piše da imajo tudi stvari za nosečnice.

lp

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nosečniška oblačila v Domžalah!!!
11.4.2006 11:32:17   
urška76
Hvala Tayda!
Vem katera je. Ena majhna. Nisem pa še zasledila da bi imeli nosečniška oblačila. Mogoče še nimajo tega dolgo, še bolj verjetno pa sploh nisem bila pozorna. Bom šla pa pofirbcat.
Še enkrat hvala!

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nosečniška oblačila v Domžalah!!!
11.4.2006 11:51:45   
kapesanta
Joj Tayda, zakaj se nisi včeri oglasla....
Jst sm glih včeri kavbojke kupovala - H&M v Lj itak nima oddelka (??? !!! ???), Kepica 13-15 jurju (mi niso ble všeč še preden sem videla ceno), pol pa La Vie - cenovno isto sr. kot Kepica ampak vsaj zgledajo - k sreči je prodajalka našla ene črne tanjše kavbojke z napako, pa glih mojo številko, tko da sem še "celih" 10% popusta dobila.... Ampak ker ne morem le v dvojih hlačah (nč kavbojk) na šiht hodit, sm pač kupla.... Zdej pa obljubim da sem zaključila z nakupi, res obljubim...

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nosečniška oblačila v Domžalah!!!
11.4.2006 12:20:13   
bubče
ooo, hvala za informacijo user posted image user posted image  bom šla pogledat še ta teden najbrž user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?