|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečniška oblačila v C&A
5.3.2012 16:18:23   
Anonimen
zanima me, če se še da dobiti nosečniška oblačila v C&A? vem, da včasih so jih imeli vsaj v celju, potem pa so jih umaknili iz prodaje. ve mogoče katera, kako je v drugih krajih?

hvala in lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečniška oblačila v C&A
5.3.2012 16:25:29   
kimica86
V Kopru so jih pred kratkim še imeli.. Drugače lahko pogledaš tudi v H&M.. Jaz sem si tam veliko stvari kupila..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2012 17:41:05   
domci
V Novem mestu jih imajo v C&A in v H&M

MOJI CUKERČKI SO ROJENI:
4.5.2006 Domen
5.6.2010 Marjetka
19.4.2012 Tinkara

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2012 18:06:40   
Anonimen
V ljubljani jih najdeš v CA supernova na rudniku. Nekaj malega imajo tudi v BTC.

(odgovor članu domci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2012 7:41:40   
Anonimen
V mariboru v centru tudi imajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2012 8:59:04   
Chocolat
Ja, v C&A na Rudniku jih imajo. Izbire je kar nekaj (jaz sem gledala le hlače), različne cene, ene meni všečne so bile črne (ne tip trenirka) za 30 eurov, se da pa dobiti tudi za manj, ampak bolj trenirka style.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2012 9:49:17   
butt3rfly
imajo mogoč tud kakšne obleke, tak mal bolj šik?user posted image neki pametnega bi rabila, pa tak težk najdem kej poceni.

(odgovor članu Chocolat)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2012 10:48:24   
Tutan
Jaz pa v C&A in H&M bolj redkokdaj najdem kaj za v službo. Ok, nekaj se najde preko meje v Au (pri nas pa ali ne dobijo ali se ful hitro poberejo stvari, ali pa sploh niso dobili xs številke), tudi v teh dveh trgovinah, sploh kaka malo lepša tunika. Sem si pa sedaj nabavila nekaj pajkic v raznih barvah, pa bom tole malo pokombinirala s tunikami. Na škornje to smešno izgleda, z balerinkami pa si lahko spomladi malo več privoščimo :) Pa še plašča ni potrebno več zapirat user posted image

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2012 14:14:26   
Anonimen
zanima me, če pozna ktera trgovino z nos. oblačili mamita? nahaja pa se v Mb.

(odgovor članu Tutan)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?