Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečniška oblačila kje v Celju? 11.10.2006 10:01:21
|
|
|
|
Jančika_
|
Mislim, da La Vie ne obstaja več v Intersparu, imajo pa menda nekja njihovih reči v Baby centru. Težka bo z nosečniškimi oblačili v Celju, H&M je najboljši. Aja, pa pri tržnici je ena mala štacuna, ne vem, kako se ji reče, je pa pa tam, če greš od lekarne Hus proti tržnici, zraven pekarne. Trgovinica je bolj neugledna na zunaj, ampak sem videla not nekaj čednih nosečniških hlač.
|
|
|
|
RE: Nosečniška oblačila kje v Celju? 11.10.2007 22:04:02
|
|
|
|
Katy13
|
Kakšne so pa cene v tej trgovini (v neugledni)?
|
|
RE: Nosečniška oblačila kje v Celju? 12.10.2007 8:54:08
|
|
|
|
marjetica80
|
Pozdravček, V Celju se je odprl C&A, kjer imajo tudi nekaj malega za nosečnice.. Js sem ogromno stvari (tunike) našla tudi v Newyorkerju, ker imajo letos ogromno stvari, ki so narejene tak, da jih lahko nosiš na trebušček pa še velik ceneje prideš skoz.. Drugač sem pa zdej v 30. tednu ful iskala kako bolj toplo jakno in sem že skor obupala, ampak potem našla par fajnih pončov ..vesel šoping...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?