|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečke in mamice - NASVET
12.5.2007 20:54:02   
Anonimen
Kot piše sicer že v naslovu, rabim en nasvet. Mogoče mi bodo lažje svetovale nosečke in mamice, ki so to že dale skozi.
Torej

Z možem sva po moji zadnji menstruaciji začela nekako delati na user posted image . To "nekako" pomeni to, da ne uporabljava več zaščite. Glede na to, da moje M niso redne in da je prvi dan zadnje M bil okrog 16.4. pa je trajala nekje 6 dni. Prvi nezašliten spolni odnos pa sva imela 27. 4 potem pa dalje user posted image .
Torej,  problem je v moji nestrpnosi, če se je kej prijelo že to rundo ali ne.
Fora je v tem, da me zadja dva tedna ful ful bolijo joški in ful se mi spi.
No to, da se mi spi ni niti nevem kako čudno, daj se mi spi vedno user posted image

Zdaj me pa zanima, če je po vašem mnenju jutri že prezgodaj za opraviti test? Jutri je 17 dan po prvem nezaščitenem spolnem odnosu, mislite, da lahko test že  kej pokaže?

2. V primeru, da user posted image , me zanima kako ste povedale  možem. Ste jim naredile kakšn presenečenje, so z vami delali test,....

3. Spet v primeru, da mi test pokaže user posted image , kdaj poklicati ginekologinjo. Nekje sem zasledila, da se prvi pregled opravi med 6-8 tednom, jo potem šele takrat pokličem?

Hvala za enkrat z vašimi nasveti.
Vsekakor vam sporočim rezultat user posted image
Za enkrat še anonimna primorka user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečke in mamice - NASVET
12.5.2007 20:59:03   
stunfek
Po mojem je še prezgodaj za delati test. Toplo priporočam, da počakaš izostanek M.

Ko zagledaš user posted image  pokličeš G in se naročiš. Datum dobiš precej kasneje, kot si sama napisala okoli 6 tedna :)

Moža se da presenetti na ful načinov. To se bomo menile, ko boš zagledala plusek. MOrda si izjema ampak zadeva se ne prime tako hitro. Saj veš tisto zlajnanao, 25% možnosti vsak cikel.

Srečno!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2007 21:09:39   
Anonimen
sunfek
hvala za tvoje odgovore.

Sicer sem nekje prebrala, da se lahko test naredi 19.dan po nezaščitenem spolnem odnosu, zato sem spravala, če je 17 prezgodaj user posted image .
Ful bi rada čimprej vedla.

Vem, ja, da je 25% možnosti, ampak je vseeno 25% ne 0% user posted image

Po narejenem testu vam bom vseeno povedala rezultat ali bo to + ali pa -.

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2007 21:51:47   
Anonimen
Jaz bi na tvojem mestu počakala vsaj še ene par dni. Da ne boš brezveze razočarana. Pomoje je še prehitro za test. Odločitev je pa itak tvoja.

Ginekologa lahko pokličeš takoj ko vidiš user posted image . Itak ti bodo dali datum kasneje. Noben te ne bo naslednji dan sprejel, tako da pomoje je najboljš da pokličeš takoj ko izveš.

Dragega se pa da presenetit na ogromno načinov.
Jaz imam v načrtu da ko bom enkrat zagledala user posted image , mu bom podarila knjigo (hura, očka bom, dojenček-navodila za uporabo al pa kej podobnga) in mu notr napisala da ima še xx dni časa (kolikor dni naj bi bilo do predvidenega datuma rojstva) da jo prebereuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2007 22:41:36   
lex
Midva sva oba naredila v prvo. Tud mene so v bistvu boleče joške opozorile na neko dogajanje in drugi dan sem zagledalauser posted image . Aja pa M sem čakala menda 14 prezgodaj ker me je kar nekaj špikalo. No test sva pa prvič delala skupaj, drugič pa sem bila neučakana in sva ga naredila z sinekomuser posted image  in takoj sporočila atiju, da bo dobil dojenčka.
Počakaj, da pride datum vsaj tam nekje ko naj bi dobila M. Želim ti, da tudi ti takoj zagledašuser posted image .

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2007 22:48:02   
Anonimen
  • mislim,da si za test še mal prehitra-raje počakaj še malo
  • midva sma z mojim bivšim fantom skupaj delala prvi test,ki je bil pozitiven-temu seveda nism vrjela,ker nosečnosti nisma načrtovala.Potem sm skočila še po drugi test,in delala sm ga pri njem na wcju-on je čakal zunaj-in ko sm prišla ven,sm mu mogla itak povedat.Tak,da mu presenečenja nisem mogla narediti,žal...
  • jaz sem ginekologinjo poklicala takoj

Ti držim pesti,da si nosečka-in daj,razkrij se,če boš!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2007 23:49:12   
Anonimen
najlepša vam hvala prav vsem za odgovore user posted image
No kakšnega še pričakujem user posted image

Odločla sem se, da bom test opravila točno na 19  dan, torej v TOREK 15. maja user posted image
Razen, če mi ne bo kakšna forumka potrdila, da v primeru nosečnosti lahko test to dokaže tudi pred 19. dnem, če bo tako, bom test najverjetneje naredila v ponedeljk zutraj.

Pozitivno presenečenje možu pa še čakam. Tud će noseča ne bom v prvo, me vseeno zanimajo vaše izkušnje, kako ste jim velselo novico sporočile. Glede na to, da forum berem že dolgo sem nekaj zgodbic že prebrala, vendar mi jih je tako lepo brat, da če se vam da  komot kej napišite.

Aja ko bo test user posted image  se bom seveda izdala user posted image
Takrat bom tudi aktivnejša verjetno na forumu, ker me bo verjetno non stop kej zanimalo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.5.2007 7:52:07   
Anonimen
in kaj če nisi zanosila ob 1. spolnem odnosu, ampak šele po 5. pote, ne veš kateri je 19. dan in boš samo napeta, pa pod stresom in žalostna, ker bo test negativen zaradi premalo hormonov, v bistvu bi pa lahko bila že nosečka. Premisli malo.

Vem, da smo vse neučakane, ko delamo na user posted image , vendar neučakanost te ne vodi nikamor. Predlagam, da vseeno počakaš. In se potem veselita skupaj.

Jaz sem možu pri drugem user posted image  kupila roza copatke in jih zavila v darilo ter pustila pod božičnim drevescem, zraven pa napisala: Čestitam, ati boš.

Glede 1. pregleda imaš čas. Ni ti treba takoj klicati G. Uživajta malo z možem v skrivnosti. Pregledi so res tam po 6 tednu šele, ker se prej ničesar ne vidi. Potem bo pa spet enako. ČE se še ne bo videl srček boš spet trepetala, če je vse OK. POČAKAJ!

Drugače vama pa z možem želim čimprejšnjo izpolnitev želje in čim lepšo user posted image . Potem pa moraš samo še uživati.

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 13.5.2007 7:56:34 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.5.2007 19:49:57   
TinkiBinki
Anonimna!

Jaz sem vsak mesec opazovala te znake in se mi je kar dozdevalo, da sem user posted image . Sedaj, ko sem pa res, pa sem videla, da so to takšni podtalni znaki, ne tako direktni, ko pogledaš nazaj, so ti jasni, prej pa nisi 100%. Jaz sem cel teden nosila s sabo vložke in tampone, če se bo kaj vlilo, saj me je nenehno nekaj špikalo.
Bodi potrpežljiva in veliko sreče!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?