Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Noseča v ciklusu HSG-ja 3.1.2006 13:57:43
|
|
|
|
Maja22
|
zivjo, kimmy! ravno danes sem o tem brala na med.over.net (glej spodaj). ne vem sicer, ce te to kaj potolazi, a vseeno. drzim pesti, da se bo vse super koncalo in se bos naslednjih 8 mesecev lepo redila maja Avtor: CUKI Datum: 31-12-05 08:59 POZDRAVLJENI! Že veliko se je pisalo o tem vendar me zanima: Zadnjo M sem imela prvi dan 30.11., potem pa sem imela 09.12. HSG. Nezaščiten spolni odnos sem imela zadnjič 07.12., potem pa prvega po HSG-ju 12.12., 14.12.,16.12. in to brez kondoma, vendar je mož dokončal odnos izven nožnice. M ciklus imam reden nekje med 26 in 28 dni, ker pa do danes 31.12. M še nisem dobila, sem naredila test, ki je bil pozitiven. Ali je več možnosti, da sem zanosila pred ali po HSG-ju in kaj je boljše, ter če opravim vse preglede (katere?) ter so uredu, ali obstaja nevarnost, da je s plodom vseeno kaj narobe. Hvala lepa za odgovor in srečno v NL 2006! Avtor: Stanko Pušenjak Datum: 31-12-05 15:31 Spoštovani, mislim, da je vseno ali ste "zanosili" pred ali po HSG. Če bi preiskava karkoli vplivala, bo prišlo do splava, sicer pa ne bo nobenih posledic.
|
|
|
|
RE: Noseča v ciklusu HSG-ja 3.1.2006 16:17:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem zanosila takoj po Hsgju in čez 9 mesecev rodila zdravega fantka, ki ima sedaj že leto in pol.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?