Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Noseča v ciklusu HSG-ja 3.1.2006 13:57:43
|
|
|
|
Maja22
|
zivjo, kimmy! ravno danes sem o tem brala na med.over.net (glej spodaj). ne vem sicer, ce te to kaj potolazi, a vseeno. drzim pesti, da se bo vse super koncalo in se bos naslednjih 8 mesecev lepo redila maja Avtor: CUKI Datum: 31-12-05 08:59 POZDRAVLJENI! Že veliko se je pisalo o tem vendar me zanima: Zadnjo M sem imela prvi dan 30.11., potem pa sem imela 09.12. HSG. Nezaščiten spolni odnos sem imela zadnjič 07.12., potem pa prvega po HSG-ju 12.12., 14.12.,16.12. in to brez kondoma, vendar je mož dokončal odnos izven nožnice. M ciklus imam reden nekje med 26 in 28 dni, ker pa do danes 31.12. M še nisem dobila, sem naredila test, ki je bil pozitiven. Ali je več možnosti, da sem zanosila pred ali po HSG-ju in kaj je boljše, ter če opravim vse preglede (katere?) ter so uredu, ali obstaja nevarnost, da je s plodom vseeno kaj narobe. Hvala lepa za odgovor in srečno v NL 2006! Avtor: Stanko Pušenjak Datum: 31-12-05 15:31 Spoštovani, mislim, da je vseno ali ste "zanosili" pred ali po HSG. Če bi preiskava karkoli vplivala, bo prišlo do splava, sicer pa ne bo nobenih posledic.
|
|
|
|
RE: Noseča v ciklusu HSG-ja 3.1.2006 16:17:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem zanosila takoj po Hsgju in čez 9 mesecev rodila zdravega fantka, ki ima sedaj že leto in pol.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.