|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noseča na koncert?
8.10.2005 17:56:58   
ajla
Pozdravljene bodoče mamice,

Sama sem že 2x mama in imam vprašanje za vas.
Prijateljici in njenemu možu bi rada za RD (praznujeta oba) podarila vstopnico za koncert Novih Fosilov, ker imata rada to zvrst glasbe. Je v 7. mesecu in ima občasno težave (bruhanje, bolečine...), pa ne vem, če je to primerno darilo zanjo. Ali bi bile ve vesele takega darila, ali bi udarila fejst mimo? V bistvu sploh ne vem ali je v mali dvorani v Tivoliju, kjer bo koncert, sploh kaj sedišč, ali se na koncertu stoji?
No to sta že dve vprašanji.
Bone za kopeli, masaže in podobo sem jima podarila že v preteklosti, sedaj pa ne vem kaaj bi drugega.

Lepo prosim za vaša mnenja.

Alja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noseča na koncert?
8.10.2005 18:00:02   
Anonimen
Hja, kaj pa vem, če praviš, da ima težave...mogoče ji ne bo glih najbolj prijetno v gneči, pa morda bo morala stat, pa mogoče ne bo imela kam lulat trikrat med koncertom, pa mogoče se bo kadilo not, ....kaj pa vem, kaj pa če jima raje kupiš njihov CD, pa ga lahko poslušata kadarkoli in kjerkoli? Vem, da ni isto kot v živo, ampkaz za to bo še priložnosti.

Če pa bi bilo zdravetveno vse cool, če bi bila kot roža (kot sem bila jaz do zanjega dneva user posted image ), potem pa ni panike.  

(odgovor članu ajla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2005 18:25:21   
ajla
Ja, sej. Včasih lahko cel dan leta okoli, pa ji nič ni, včasih jo pa zvije in mora počivat. Nekako sem se že nagibala k temu, da ni pravi trenutek za to darilo.
Tud jaz sem bila do konca kot rožca, še v 8. m sem plesala na svoji poroki.

Hvala.
Alja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2005 18:33:08   
Anonimen
Jaz vem, da sem že nenoseča na koncertu težko zdržala, res pa je, da sem stala cel čas. Pa tudi zdaj ne bi hotela na koncert (vsaj na stojišče ne), sem v 6. mesecu in nosečnost odlično prenašam, pa bi mi bilo pomoje too much.
Za sedišča se pa pozanimaj pri prodajalcu kart ali pa kar pri organizatorju kocerta. Če bi jima podarila karto za sedišče (če bojo), to bi pa mogoče celo bilo ok, čeprav je še sedeti težko, vsekakor pa lažje kot stati.

(odgovor članu ajla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2005 18:45:28   
Andra
Jaz sem bila v začetku osmega meseca na Abbamaniji, pa sem se prav dobro počutila. Za mano so ene punce tako skakale, da sem mislila, da bom šla direktno iz koncerta v porodnišnico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2005 19:00:53   
CUKRČEK
ojla
tudi jaz sem bila v 7. mesecu na žurki, kjer so igrali Drinkersi( si predstavljaš, kako je žagalo)user posted image
Pa je bilo vse ok, mala je notri prav lepo spala. Kljub temu, da je prav hudo nažigalo.
Zato mislim, da bi bilo vse ok, če jima kupiš vstopnice....novi fosili so itak zakon.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2005 19:32:38   
SashaB
Jaz sem bila v nosečnosti na parih koncertih. Nazadnje tudi v osmem mesecu na Joe Cockerju. Je pa res da je bil koncert v Tivolu in sem lahko sedela. Seveda je pa vprašanje kako bo, če se že normalno slabo počuti. Jaz v nosečnosti nisem imela nobenih problemov in nobenih slabosti ali bolečin, zato sem se tudi odločila da grem. Drugače bi verjetno raje ostala doma.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.10.2005 20:07:04   
mammy26
v vseh treh nosečnostih sem hodila po koncertih nekje do 6. meseca. Jaz sem se počutila odlično, še dobro se spomnem, ko sem letos bila v 5. mesecu na koncertu REM in je moja Tia brcala ves koncert. Ko se je le ta končal, je tudi ona končala.... prav zanimivo. Odvisno je od počutja same nosečnosti kako prenaša kaj stoje in večere... ki znajo v pozni nosečnosti biti dokaj težki....utrujenost...

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.10.2005 21:03:34   
urška
jaz sem bila noseča 2 mesece ko sem bila na springsteenu na dunaju. mal me je blo sicer strah ker mi je blo cele dneve slabo, ampamk tisti dan pa nič.
sem pa letos na U2jih vidla en kup nosečk 6+ v sprednjih vrstah, skakale cel koncert.

(odgovor članu ajla)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.10.2005 21:44:52   
janč
ojla
jaz ji rajšđ ne bi podarila kaj tekega, še posebno če ima probleme
podari ji kako telovadbo za nosečnice, ali pa pojdita kam na kosilo in v kino, kot dobre prijateljice
tudi to bi ji prijalo, če že pričakuje tretjega otročka
pa srečno

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.10.2005 22:20:14   
žabica28
Hoj,

Sama bom na dan koncerta Novih fosilov noseča točno 15t, to je sicer precej manj kot 7m, ampak sem si za rojstni dan zaželela prav to darilo. Glede počutja pa ne vem, upam da bom OK. Zaenkrat je tako različno od dneva do dneve, da nikakor ne vem, ali mi bo na koncertu fino. Samo si res želim iti, karte sem že dobila, tako da se veselim.

Lep dan

(odgovor članu janč)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.10.2005 10:44:58   
Dejča
Sama sem bila med nosečnostjo na kar nekaj koncertih - na Anastacii sem večinoma sedela - v osmem mesecu pa sem na poroki preplesala celo noč, da so me že čudno gledali. Če si jih res želi videti, ji vstopnico kar kupi, saj bo najbrž kje kakšen stol, da bo lahko sedela, če je noge ne bodo več držale ali ji bo slabo. Na tvojem mestu bi jo kar naravnost vprašala, če se ji zdi primerno darilo. Zakaj bi moralo biti le-to vedno presenečenje?

(odgovor članu žabica28)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.10.2005 13:26:42   
petra.horzi
se strinjam z zadnjim napisanim, da jo kar vpraši, če bi ji blo to všeč
če bi šla, bi sigurno lahko tudi kje sedela, če bi ji bilo pa nevzdržno, ji pa itaq ni treba ostat do konca
lp

moj sonček je že "velik fant"

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.10.2005 18:13:39   
Grascakinja
Jaz med nosečnostjo nisem mogla niti v kino ali gleališče, ker je bilo pikici preveč na glas in je brcala ko navita, da je bolelo. Ko sem šla ven, je bilo pa naenkrat v redu. Jaz torej ne bi bila pretirano vesela takega darila, lahko pa da ona to dobro prenaša. Mislim, da je bolje, da jo vprašaš, tako ne boš usekala mimo.

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?