|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noseča kljub menstruaciji???
28.3.2007 14:20:47   
Anonimen
Sprašujem se namreč, če je to možno.

Menstruacijo imam redno in skoraj na uro točno, ta mesec pa mi je zamujala 5 dni. Dejansko sem že predvidevala, da je ne bo, ker so bili prisotni vsi znaki kot v prvi nosečnosti - slabost, vrtoglavica, neznanska utrujenost, le bolečih in napetih prsi ni bilo. No po 5 dneh zamude se je M pojavila, krvavela sem obilno, ampak to je običajno. No znaki so ostali, slabosti, vrtoglavice so še tu, smrdi mi vse, tako, da tudi kosila nisem sposobna skuhati, utrujena sem, da bi samo spala. Z možem sicer delava na še eni pikici, vendar po načelu "ko bo pa bo". Po izračunu sva v dnevih ovulacije imela odnose, kakšen teden pred predvidenim prihodom M sem imela rahlo krvavitev, ki sem jo pripisala spolnemu odnosu, oz. kasneje sem razmišljala, da bi bila lahko tudi vgnezditvena.
Zanima me, ali je možno, da bi imela M in bila noseča? Ali bi to lahko pomenilo kakšno izvenmaternično nosečnost (jajčniki me ne bolijo)?
Punce vem, da niste jasnovidne, ampak kakšna izkušnja bi mi prav prišla. redni pregled pri G imam šele čez 3 tedne, pa ne vem ali naj zaženem paniko ali ne?

Hvala za kakršnokoli mnenje.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noseča kljub menstruaciji???
28.3.2007 14:29:06   
gabi
Kaj pa če bi vseeno naredila kakšen nosečnostni test? Sem že slišala za takšen primer, kot je tvoj, vendar so bile to bolj nepreverjene izjave.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2007 14:35:29   
Felicity
Na tvojem mestu bi naredila test.
Pa še tisti niso 100%.

(odgovor članu gabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2007 15:24:53   
bipsy
Naredi test in se prepričaj, če pa je test negativen pol ti pa mal hormoni nagajajo.
Pa srečnouser posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2007 16:12:15   
Anonimen
Hm, lahko da so bile tiste kravavitve vgnezditvena. Zdaj, ko pa krvaviš, pa spontani splav. Vse je mogoče.

(odgovor članu bipsy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?