|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noseča da ali ne!?
28.5.2007 13:05:11   
brina2006
Pozdravljene punce !

Danes je 32 dan po menstruaciji in menstruacije še zmeraj ni zato sem naredila test(clearblue) pokazal je + ,kar je super, vendar tu nastane težava imam znake ,da bo prišla M. (boleč trebuh,prsi... ,lot ponavadi nekaj dni prej).
Zato sedaj ne vem pri čem sem ali je ali  kakšne so vaše izkušnje ,zato prosim za vašo pomoč!
Hvala za odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noseča da ali ne!?
28.5.2007 13:06:22   
T1979
Brina, jaz mislim, da ti lahko kar čestitamo. user posted image  Lepo user posted image  ti želim in čim bolj uživaj.

LpT

(odgovor članu brina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2007 13:10:25   
yudit
Lahko ti kar čestitamuser posted image , pri meni je tud  bilo tak  da sem celi cajt mislila da bom dobila M. Isti občutek kot pri M bolecine take kot ih opisujes ,in na koncu sam naredila test in sem user posted image , zdaj pa julija cakamo na naso pikico.Iskrene cestitkeuser posted image lp

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2007 13:52:34   
Pingvinčica
Jaz ti bom sam čestitala in ti zaželela čim lepšo user posted image in zdravo user posted image .

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2007 14:02:33   
stunfek
to so čisto običajni znaki :) čestitke za nosečnost. clear blue se ne zlaže :)))

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2007 16:23:49   
beti 1
Jaz sem obakrat vedela da sem noseča, ker so ti predmenstrualni znaki kar trajali, user posted image  pa od nikoder, zato: ČESTITKE!!!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2007 17:09:06   
Serendipity
user posted image  
Čestitke!

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.5.2007 17:54:00   
Staša1
Čestitke! Ti pa lahko iz druge roke povem, da so znaki pred prihodom M ali nosečnosti skoraj identični!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zagotovo pa iz prve roke vem, da je clearblue zelo zanesljiv test!!!!lp

Neposredna povezava do sporočila: 8
28.5.2007 20:19:04   
brina2006
Punce sedaj sem pa čist zmedena, na spodnjicah  sem opazila tak rjavkast madež,
kaj je to ,a je M ali kaj?, a je mogoče da clearblue lažeuser posted image ?!
Kaj pravite? Pa trebuh me še kar boli.

Neposredna povezava do sporočila: 9
28.5.2007 20:23:04   
amaya
Kar sprosti se in ne obremenjuj se. Dokler ni krvi je v redu. Moja mama je z mano imela kar tri mesece user posted image in sploh ni vedela, da je noseča z mano. Sem pa zdrava in črvsta deklica. Uživaj in ne sekiraj se. Pa čestitke user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

Neposredna povezava do sporočila: 10
28.5.2007 22:02:49   
lik
Cestitke,Brina!Zelim ti cim lepso nosecnost !!Sama imam enake znake kot jih opisujes sama,ceprav moram se pocakati do naslednjega tedna.Ce se ne prikaze user posted image ,pa hitro opraviti test.Upam na najboljse saj si ze mocno zelimuser posted image !! NAJLEPSE TRPLJENJE RODITI NOVO JE ZIVLJENJE!!

Neposredna povezava do sporočila: 11
28.5.2007 22:34:55   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lik)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.5.2007 22:48:52   
ella79
Par dni nazaj sem tudi sama imela iste znake, kot da pride user posted image . Ampak sem bila vesela ker je ni bilo, še bolj pa ko sem zagledala user posted image . Čestitam!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
28.5.2007 22:58:45   
hmm
user posted image user posted image user posted image Bravo Brina, to je to!user posted image Uživaj v user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 14
29.5.2007 8:35:48   
deja01
Brina mislim, da je to to. Jaz sem imela enake znake kot pred M, pa sem potem naredila 3 teste, pa vsi so pokazal user posted image  user posted image . Čeprav še zdaj nisem čist dojela in še kar ne morem verjet user posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.5.2007 20:43:22   
brina2006
Koliko časa so pa trajali znaki M oz. nosečnosti?
Nekje sem prebrala da lahko še zmeraj pride do M ker jajčece še ni dokončno vgnezdeno ,na kaj moram paziti, kakšne izkušnje imate vi?

(odgovor članu deja01)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.5.2007 16:25:05   
renata nana
pozdravljene imam vprašanje že cel teden imam bolečine v jajčnikih, prsi me zvečer in zjutraj bolijo so nekako napete vendar user posted image naj nebi prišla v soboto imam pa tak občutek da se bo glih vlila kaj mislite so to mogoče znaki nosečnosti ali pa znaki prihajajoče user posted image .

lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 17
30.5.2007 17:23:36   
hmm
renata nana, podobne znake sem jaz imela na začetku obeh nosečnosti, že nekaj časa pred pričakovano user posted image  me je bolelo na področju rodil in čutila sem pritisk v križu, imela sem tudi napete in boleče prsi, vse torej podobno kot pred user posted image . Pa sem potem bila user posted image user posted image . Žal pa ti isti znaki lahko pomenijo tudi predčasno user posted image . Držim pesti, da bo pri tebi user posted image !

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.5.2007 18:16:50   
hokejistka
Brina2006 najprej čestitke user posted image user posted image user posted image .
Pri meni so "znaki" M (bolečine v trebuhu kot da se pripravlja user posted image ) trajali nekje 10 dni. Potem so prenehali. So me pa joškice še bolele, pa tudi te so potem prenehale čez nekje 21 dni. No, potem so se začele pa rahle slabostiuser posted image , ki še trajajo (sem v 11. tednu).
Tvoje jajčece se je pa že sigurno vgnezdilo, ker če se ne bi, potem ne bi začelo izločati hormona. No, vsaj tako se mi zdi user posted image . Prav nič ne moreš narediti. Jaz bi edino pazila, da se ne bi prehladila oz. staknila kakšno otroško bolezen. Drugače se pa čimprej naroči h G.
Veliko sreče!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 19
31.5.2007 11:37:04   
TinkiBinki
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!
to je to!

Lepo user posted image !

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.5.2007 12:10:03   
brina2006
Odkar sem videla na testu user posted image  se mi razpoloženje spreminja od neizmernega veselja user posted image user posted image do totalne obupanosti in skrbiuser posted image user posted image , v glavi se mi porajajo vsaeh sort misli od pozitivnih do negativnih, tako da sem vsakih pet minut druge volje ,predusem zjutraj.
Ali  ima katera od vas enake težave, na pomoč!

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.5.2007 12:34:51   
sasa78
BRINA 6000!

KAR NAVADI SE. TUD JAZ SEM BLA - PA ŠE MOJ JE PRIPOMOGU K TEMU. user posted image user posted image

VSE TO JE NORMALNO. Pa enkrat ti bo vroče, drugič mrzlo, enkrat se boš drla brez razloga, jokala -  PA TO SO HORMONI

PUNCE - MAM PRAV?

JAZ SEM TAKA, TAKO DA NE SE SEKIRAT.

Neposredna povezava do sporočila: 22
31.5.2007 21:54:45   
girly
plusek pomeni definitivno nosečnost

čestitke

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kris je najin sonček :)

Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?