Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Noseča 11t-sluz + rdeča nitka ? 11.11.2007 18:15:03
|
|
|
|
glen
|
Naj omenim še to,da sem prehlajena,nejemljem pa nobenih zdravil
|
|
|
|
RE: Noseča 11t-sluz + rdeča nitka ? 11.11.2007 20:32:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem imela gost lepljiv prozoren izcedek,vendar ni bilo vmes nič rdečega.Jaz bi na tvojem mestu jutri zjutraj poklicala ginekologa.Tako boš najbolj pomirjena.
|
|
|
|
RE: Noseča 11t-sluz + rdeča nitka ? 11.11.2007 20:47:07
|
|
|
|
Taula
|
Si imela spolne odnose oz. bila na veliki potrebi? Tam ti lahko poči kakšna žilica. Lahko pa ti poči tudi tako, ker se vse razteza. Če boš še imela oz. se poveča pokliči G, oz. pojdi na urgenco. Srečno.
|
|
RE: Noseča 11t-sluz + rdeča nitka ? 12.11.2007 9:08:09
|
|
|
|
VesnaLana
|
tudi jaz sem imela gosto sluz, kar se pa tiče rdeče nitke pa le pokliči svojo G, saj zato pa so da nas tudi pomirijo.
|
|
RE: Noseča 11t-sluz + rdeča nitka ? 12.11.2007 9:28:44
|
|
|
|
cv3rklic4
|
Živjo, jaz sem v petek zvečer, ko sem se umila, na brisači opazila malce rjavkastega izcedka, ampak samo par kapljic. Potem pa sem v soboto zjutraj, ko sem šla na wc, opazila, da se je izcedek malo povečal, zato z možem nisva oklevala in sva šla kar na urgenco. Na tečaju za zgodnjo nosečnost so nam svetovali, da gremo (ob vikendih, ko ginekološke ambulante "ponavadi" ne delajo) do 15. tedna na urgenco, če pa je krvavitev po 15. tednu pa v porodnišnico. Sicer so po moje imeli v mislih svetlordeče in močne krvavitve, ki lahko pomenijo SS, ampak midva že nisva hotela tvegat oz. bit v negotovosti do danes. V soboto zjutraj sva bila na urgenci takoj na vrsti, ginekologinja mi je naredila vaginalni UZ (noseča sem 11 tednov) in srček je delal. Rekla je sicer, da vidi krvavitev, ampak se ji zdi da je vse OK. Dobila sem tudi slikico! Mali je bil kar živahen, tako da sva zdaj pomirjena. V soboto pa imam NS, tako da bo upam do takrat in naprej vse ok! Vso srečo tudi vam ostalim !
|
|
|
|
RE: Noseča 11t-sluz + rdeča nitka ? 12.11.2007 9:29:17
|
|
|
|
glen
|
Ne spolnega odnosa včeraj nisem imela. Na veliko potrebo sem šla zjutraj(naj omenim da težko hodim na veliko potrebo)ampak to sem opazla popoldan,ampak ga je res bilo fulč malo kot,sem napisala le nitka. Pol pa nič več.
|
|
|
|
RE: Noseča 11t-sluz + rdeča nitka ? 12.11.2007 9:44:01
|
|
|
|
polly80
|
lp v 10.tednu sem šla zvečer na wc,ko sem se obrisala,sem opazila na toaletnem papirju svežo kri..glede na to, da sem pred kratkim že imela ss,sem se tako ustrašila,partner me je takoj (ob polnoči) peljal na urgenco,G je bil zelo prijazen,na pregledu je bilo vse ok,zdaj sem v bolniški, moram počivat..glede na to,da si pač vse želimo, da bi bilo z našo pikico vse ok,greš na pregled,da se pomiriš,da vidiš da je vse ok..vsem želim lepo in mirno nosečnost!
|
|
|
|
RE: Noseča 11t-sluz + rdeča nitka ? 12.11.2007 11:43:01
|
|
|
|
Naja30
|
Lahko, da ti je med veliko potrebo počila kakšna žilica, pa se je kasneje izločila. Da boš mirna, pojdi do G.
|
|
|
|
RE: Noseča 11t-sluz + rdeča nitka ? 13.11.2007 8:53:17
|
|
|
|
glen
|
Sporočam žalostno novico,ker se je včeraj zvečer ponovil rjav izcedek,sem takoj odšla na urgenco,kjer je žal gin. ugotovila da ni utripa . Noseča sem 11 ted,gest. vrečka ustreza,plod je pa velika za 8 ted,kar pomeni da je nehal rast. Povedala mi je, da v takih primerih zmeraj morata biti dve neodvisni mnenji,grem jutri spet gor da me pregleda še en gin. in pol na abrazijo. Nemorem vam povedat kako trpim,pa še sploh nevem kako naj naši tamali(3,5 leta)razložim da dojenčka pa ni več v trebuščku,ker se je ful veselila
|
|
|
|
RE: Noseča 11t-sluz + rdeča nitka ? 13.11.2007 9:12:56
|
|
|
|
madela
|
Glen,mislim nate in ti pošiljam,zelo mi je žal,da se ti je to zgodilo Mislim nate in ti pošiljam
|
|
|
|
RE: Noseča 11t-sluz + rdeča nitka ? 13.11.2007 10:27:46
|
|
|
|
Naja30
|
Žal mi je za pikico.
|
|
|
|
RE: Noseča 11t-sluz + rdeča nitka ? 13.11.2007 10:31:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: glen Sporočam žalostno novico,ker se je včeraj zvečer ponovil rjav izcedek,sem takoj odšla na urgenco,kjer je žal gin. ugotovila da ni utripa . Noseča sem 11 ted,gest. vrečka ustreza,plod je pa velika za 8 ted,kar pomeni da je nehal rast. Povedala mi je, da v takih primerih zmeraj morata biti dve neodvisni mnenji,grem jutri spet gor da me pregleda še en gin. in pol na abrazijo. Nemorem vam povedat kako trpim,pa še sploh nevem kako naj naši tamali(3,5 leta)razložim da dojenčka pa ni več v trebuščku,ker se je ful veselila Joj, glen, Saj nimam besed... Tako zelo mi je žal za tvojo pikico... Drži se, najdi pogum in tolažbo v moževem in hčerinem objemu, mala ti bo v veliko oporo, ne skrivaj žalosti pred njo, dovoli, da je ob tebi, še bližje si bosta kot prej. Tako majhni otroci razumejo mnogo več, kot si starši sploh zamišljamo. Tvoj mali ne bo nikoli pozabljen, bo pa skrbno pazil na novo pikico, ki bo zagotovo varno zrasla v zdravega , ko boš čutila, da je čas za to. Izjokaj bolečino, potem pa dovoli, da tvoja ljubezen premaga hudo. V mislih sem ob tebi
|
|
RE: Noseča 11t-sluz + rdeča nitka ? 13.11.2007 10:33:05
|
|
|
|
glen
|
Punce hvala
|
|
|
|
RE: Noseča 11t-sluz + rdeča nitka ? 13.11.2007 11:25:12
|
|
|
|
Taula
|
Glen žal mi je da se je končalo
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?