|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noseča?
25.7.2005 1:57:38   
mami Lea
Jaz imam že dva otročka (6 let in 15 mesecev) pa ne vem če sem spet noseča.
Od poroda še vednbo nisem dobila menstruacije. Okoli 20.6. sva pa malo sumljivo telovadial (najprej brez kondoma potem na koncu z njim:zmeden:)
Sedaj pa že par dni prdim kot slon, izcedka je že cel teden nenormalno veliko.
Res ne vem. Bom šla jutri narest test. Zdele res nebi bilo najbolj fino, da bi zanosila, moram diplomirat in nsalednjega septembra vpisat magisterij. Ampak bomo vidli mogoče je pa samop lažni alarm.
Če pa ni bomo pa meli še eno pikico in upam da bo tokrat piunčka. Mamo namreč že dva fanta.
Vam sporočim a je al ni.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Noseča?
25.7.2005 6:55:21   
naja78
hojla.nič ni hudega.če si :nosecka:in študiraš.iz izkušenj prijateljice ti povem,da je zelo dobro vozila čez fax,ko je bila :nosecka:.nam,so svetovalci,študentje na faxu prav rekli,da tist ko hoče naredit fax,naj zanosi.čeprav to velja samo za punce.:bravo:

veš kaj bš že.test pa le naredi.jaz bi se kljub :nosecka: vpisala na fax.

(odgovor članu mami Lea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Noseča?
25.7.2005 7:18:55   
ameli
Jaz sem v 7. mesecu, pa imam še 7 izpitov na VII. stopnji + diplomo. Se mi :duda: ne zdi nobena ovira za študij, prej še vzpodbuda :bravo::bravo:. Vedno se vse tako uredi, da je OK:sloncek::sloncek::sloncek:.
lp
ameli

(odgovor članu mami Lea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Noseča?
25.7.2005 7:40:21   
biba77
Mami Lea, drzim pesti za pupiko.
Ves kaj, denar in izobrazba lahko pocakata. Ljudje, ki jih imamo radi (druzina) so nas pravi zaklad! :miska:

(odgovor članu mami Lea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Noseča?
25.7.2005 19:26:57   
mami Lea
Ja sej jaz sem s prvim zanosila v prvem letniku, z drugim sem pa na eni smeri diplomirala ko je bil star eno leto. Mam še na drugi smeri diplomo. sej me sploh ne skrbi, da ne bi šlo. Sem diplomo na eni smeri spisala v 3 tednih. Danes sem naredila test in je pokazalo negativno. Mene so pa še bradavice začele bolet. Ne vem mogoče mam pa vnet mehur? Bom videla.

(odgovor članu mami Lea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?