Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nosečnost med študijem. 6.10.2004 16:47:26
|
|
|
|
Annny
|
Živjo, le brez strahu:) Vse se da, če se hoče. Jaz bom v kratkem mamica, vpisana pa sem v 3. letnik Pravne. Imam tak študij, da zahteva veliko vztrajnosti, dela, piflarije in logičnega mišljenja, občasno moramo biti prisotni na kakih obravnavah na sodišču..skratka- kar pestro. Lahko ti povem, da bom šele v kratkem videla, kako bo vse to izgledalo v resnici.. Morda bom študirala kako leto dlje, ampak nič hudega. Otročka mi bodo občasno popazili doma ali pa bo fant med mojimi izpiti vzel dopust, ko se bom učila, bo malčka peljal na sprehod..skratka, treba bo izkoristiti vsak prost trenutek za fax. Mislim, da je bistvo, da študija ne zanemariš! Po drugi strani pa si je treba vzeti čas za otročka9nebesa Kar se tiče financ, imaš veliko napisanega na sosednjem forumu Družinska zakonodaja:) Želim ti vso srečo in veliko veselja z malo pikico, ko pride9nebesa
|
|
|
|
Nosečnost med študijem. 6.10.2004 17:49:42
|
|
|
|
morskadeklica
|
še ena. :bravo: tut jest sem noseča, rok marca, sem pa k sreči v zadnjem letniku :bravo::bravo::bravo:(4), za 3.letnik imam opravljene vse izpite. jest se tut sprašujem, če bo šlo. pa mislim da bo. če imaš ob sebi fajn partnerja, ne bi smelo biti prevelikih težav (upam). sicer pa še vedno lahko podaljšam, če slučajno ne bi uspelo. lp:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Nosečnost med študijem. 6.10.2004 19:08:34
|
|
|
|
Abby
|
Ko sem bila prvič noseča, sem bila v 2. letniku študija, zdaj sem pa drugič noseča in v 4.l, rok imam pa marca, tako da s spomladanskini izpiti najbrž ne bo nič. Kar se pa tiče samega študija - preden sem dobila otroka sem imela povprečje 7,5, zdaj je pa 9,4. Veliko lažje se učim in bolj sem motivirana, kot prej, ker zdaj pred sabo vidim razlog, zaradi katerega študiram. Res pa sem se morala z rednega prepisati na izredni študij, ker ne bi mogla hoditi na obvezne vaje. Mi pa tak način dela ustreza, ker raje sama študiram po literaturi, kot da bi poslušala predavanja. Seveda me je groza, kako bo šlo z dvema otrokoma, verjetno se bo zadeva malo zavlekla, ampak hujših težav ne pričakujem.
|
|
|
|
Nosečnost med študijem. 8.10.2004 8:40:48
|
|
|
|
januška
|
oj brez panike če se počutiš v redu je to bostveno in ni problema za študij samo ne postavi ga na stranski tir in popustiti ne smeš ker imaš zdaj čas ko še ni dojenčka potem pa boš ob pomoči najbližjih tudi to prebrodila. jaz sem mamica 6 in 9 letnih punc in v 7 tednu nosečnosti študiram ob delu - 2letnik in imam upanje da bo šlo. v službo zdaj ne grem ker sta bili prejšni nosečnosti rizični. ne obupaj!!!! :kuza: :kuza: :kuza:
|
|
|
|
Nosečnost med študijem. 8.10.2004 8:52:07
|
|
|
|
Mina1
|
Tudi jaz sem začela študirati ob zahtevni in stresni službi (torej ob delu), začela sem kot nenosečka. Pa sem bila noseča in če se dobro zorganiziraš, ti vse rata. In sem do konca porodniške doštudirala ob res zahtevnem in zelo živahnem:duda:, diplomirala pa sem ob povratku v službo;) Torej, vse se da, če se hoče. Je pa fino, da ti kdo vskoči, ko zaškripa (meni je moja mami veliko pomagala) in pa moj partner, pa če imaš fajn sošolko ali dve, še toliko bolje. Drži se, ratalo ti bo;) pa-pa Mina1:nosecka:, 20 t 5/7
|
|
|
|
RE: Nosečnost med študijem. 11.11.2011 10:49:46
|
|
|
|
beiby
|
hei. am mene pa zanima nosečnost med študijem...zelo si želim dojenčka in obiskujem 1. letnik fizioterapije....tega študija ne morem obiskovati izredno zato me zanima če mi lahko uspe z rednim študijem...imam močno voljo in se v šoli zelo trudim
|
|
|
|
RE: Nosečnost med študijem. 12.11.2011 0:15:03
|
|
|
|
nusi
|
ma da se vse, ampak če ni zdej neka nuja raje počakaj, da boš vsaj bolj na koncu. Ni tko zlo lahko, na začetku mal utrujenosti pa še potencialno slabosti in nisi tolk zagnan kot normalno ker pač fizično ne moreš (lahko maš pa srečo in ti ni nič samo ne moreš vedet). Pol nosečnost napreduje, rečmo, da je vse ok, ker ponavadi je, ampak počasi začneš bolj intenzivno razmišljat o materinstvu, alhko ti pade vnema za druge stvari, tudi študij. Sploh po rojstvu se ti lahko zgodi, da se boš tudi ti spremenila, mal zarad utrujenosti in spremembe, predvsem pa ker boš mama in boš imela dodtane odgovornosti in skrbi. Če si na koncu pač stisneš, če je pa pred tabo še 3 leta študija + diploma... itak da se da, marsikateri je uspelo in ji iskreno čestitam, ampak gotovo ji ni bilo lahko, zato bi jaz pač še malo počakala.
|
|
|
|
RE: Nosečnost med študijem. 12.11.2011 16:54:34
|
|
|
|
j.b.
|
Se kar malo strinjam z nuši, treba je stisnt, mogoče bo vnema ostala, možno pa je tudi da bo padla... Jaz povem samo svojo izkušnjo, da imam doma 1,5 letnika, in že od novega leta dalje pišem diplomo. Vneme za delati diplome ni. Zdaj se mi pa že mudi, ker bomo čez en mesec ponouno pestvali, ampak mi hb dobro kaže Jaz bi teško folgala vse skup, sploh zato, ker sva z malim ogromno sama, mož dela, starši so doma drugje. Če imaš obljubljeno pomoč je to bistveno lažje. pa srečno
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?