Calyope
|
Pozdravljene, redno vas spremljam, sedaj pa bi sama tudi potrebovala nekaj vaših mnenj, morda bo nato moja odločitev lažja.... Pa k dejstvom, doma imamo že tri nadobudneže, zlate otročke, vsi so bili načrtovani in zaželjeni. Ob njihovem načrtovanju, sem imela tudi nekaj ss - ov zaradi hormonskega neravnovesja. Sedaj pa se je zgodilo, da sem zanosila kljub rednemu jemanju kontracepcijskih tabletk. Sicer sem zadevo hitro ugotovila, saj mi je bilo nenormalno slabo, zadnja menstruacija je bila zelo šibka, bolj oblika izcedka in seveda sem zaradi slabosti ...čeprav sem se najprej prepričevala, da ni možno in da ziher imam kakšne hormonske težave, ali virozo, no potem sem po dveh tednih poklicala G., ki je z uz. nosečnost potrdila. Sem v 7. tednu. Dala mi je napotnico za genetsko ambulanto, hkrati pa me čaka v primeru takšne odločitve, že tudi napotnica za splav. Rekla mi je, da je zadnje čase vedno več nosečnosti, ki se zgodijo ob jemanju kontracepcijskih tabletk, in da imajo g. celo posvet na to temo v kratkem času Za genetsko ambulanto mi je dala napotnico zato, ker sem jedla kontracepcijske tabletke naprej, kljub nosečnosti, do sedaj, ko jo je potrdila in ker sem vmes še jedla medrol(tablete, ki so precej močne in to zaradi neke vrste alergije - urtikarije).... Sedaj pa me zanima, kako bi ve reagirale v tem primeru...sama sem nenormalno zmedena, žalostna, ker sem v tej situaciji in ker enostavno ne vem kaj naj naredim. Mož je absolutno za splav, jaz pa sem rekla, da če izvem, da je lahko z otročkom kaj narobe, potem tudi imam doma zdrave tri in bi tudi naredila splav. Stvar se pa zakomplicira, če mi zatrdijo, da je z otročkom vse ok... potem pa imam ogromen problem, saj bi potem najverjetneje otročka obdržala. Spet pa mi je potem grozno, ker moževa želja ni taka. Kaj bi naredile ve? In hvala za vsakršno mnenje.
|