|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost in mirena
31.7.2009 8:02:35   
metuljčica1
Naj povem, da sem bila 2leti zadovoljna uporabnica mirene.Ta mesec pa mi menstruacija zamuja in danes sem naredila tester, ki je pokazal 2 črtici.Ko bom imela čas grem v lekarno še po Clear Blue, ker sem naredila tistega drugega in bi rada bila sigurna.Zanima pa me ali je na forumu katera od vas s podobnjimi izkušnjami.Imamo že dve deklici ampak še en dojenček bi bil pri naši hiši pravo veselje, ampak ne vem nič o tem kako je če zanosiš z mireno.
Ginekologinjo bom poklicala takoj v ponedeljek, rada pa bi izvedela še kakšno vašo izkušnjo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnost in mirena
31.7.2009 8:26:04   
ROŽICI
tudi to se dogaja.poznam sosedo ki je kljub mireni zanosila.je pa imela kup komplikacij in pregledov.bilo je vse ok in tako kmalu pričakuje 3 dojenčka.user posted image

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu metuljčica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.7.2009 9:48:09   
Anonimen
Enako moja cimra iz porodnišnice. Je zanosila z mireno, ampak je bilo vse OK do konca.
Srečno!

(odgovor članu ROŽICI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.7.2009 10:04:49   
Žaži
Hmm, očitno je mogoče, a neuser posted image . Pa čestitkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.7.2009 10:22:32   
CUKRČEK
mene pa zanima eno bolj "tehnično" vprašanje. In sicer če že pride do nosečnosti med uporabo mirene...kako se potem odstarni mireno.  Pusti se je menda ne notri.user posted image user posted image Ker odstarnit je pa tud ni najbrž kar tako.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu metuljčica1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.7.2009 10:28:41   
ALWAYS LARA
šit, js mam tut mireno in glih zanč mi dec reče a pa res ni variante zanosit, sem se še hecala ma itak da ne. pol pa dec reče če pa bi bi mela pa telebajska (kao bi mel mireno za anteno na glavi??!! - črni humor sej vem) ampak men bi blo prov grozn če bi zanosila z mireno. matr upam, da jo res ven vzamejo, k drgač bi mela skos slab filing, da bi al sprožla porod alp a se kam v otroka zapičla.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.7.2009 10:32:00   
CUKRČEK
Tale s telebajskom je pa dobrauser posted image user posted image user posted image Bi kako malo Lili imela potemuser posted image

No, ker čez zapst mater. vrat ne vem kako ven dajo da ne sprožjo splava. Not pa menda tud ne pustijouser posted image
Upam,d a se mi ne bo treba s tem kdaj ubadat

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.7.2009 12:01:40   
Žaži
Jaz se tudi ful sprašujem, kaj se zgodi z mireno med nosečnostjouser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.7.2009 12:04:09   
Anonimen
Mirena je še manj zanesljiva kot KT

(odgovor članu Žaži)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
31.7.2009 12:28:06   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mirena je še manj zanesljiva kot KT

Povsod so razl. mnenja. Jaz sem pa ravno včeraj brala o tem, da je kao Mirena skor tako zanesljiva kot sterilizacija. Pol pa vedi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.7.2009 12:51:30   
roberta
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA

špol pa dec reče če pa bi bi mela pa telebajska (kao bi mel mireno za anteno na glavi??!! -) ampak men bi blo prov

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.7.2009 12:55:08   
Gina
JOj, zelo neugodna stvar. Sem pa že brala na rr-ju o tem. Malo pobrskaj po starih postih na to temo. Jaz imam tudi mireno. Me kar strah rata, ko to berem.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.7.2009 16:58:07   
Isabellabina
Odstranitev mirene---jaz sem jo že 2× in me sploh ni bolelo ,kot ,da ni nič ven vzelauser posted image razen tretjič ko se mi je zarasla...takrat pa je bilo vse krvavo in sem dobila AT zaradi kakšnega vnetja.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.8.2009 6:31:31   
CUKRČEK
ja, odstranitev razumem, če ni zraven nosečnosti. Zanima me kako je v primeru nosečnosti? Izkušnje??

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.8.2009 8:25:39   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

ja, odstranitev razumem, če ni zraven nosečnosti. Zanima me kako je v primeru nosečnosti? Izkušnje??

Jaz mislim ,da ni nič  drugače,če je prisotna  nosečnost,pač vzame ven ...čemu  bi bilo drugače,saj ne posega v maternico,mirena je pa vgnezdena na vhodu materničnega vratu.Sicer pa saj je G za to pristojen...pojdi k njemu...

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.8.2009 8:33:11   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

Jaz mislim ,da ni nič  drugače,če je prisotna  nosečnost,pač vzame ven ...čemu  bi bilo drugače,saj ne posega v maternico,mirena je pa vgnezdena na vhodu materničnega vratu.Sicer pa saj je G za to pristojen...pojdi k njemu...

http://images.google.si/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla:sl:officialle&channel=s&hl=sl&q=mirena&um=1&ie=UTF-8&ei=9dV3SvSRK5DqnAO5o52UBg&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4

A sem jaz "mutova" al pač narobe vidim, da je mirena V maternici.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?