|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost in koncerti
11.3.2008 14:21:13   
mralex11
Pozdravljeni vsi skupaj!

Imel bi vprašanje in upam na čim več odgovorov. Moja je v četrtem mesecu in zelo rada bi šla na neki rock koncert, ki bo aprila. Junija, pa bo sama nastopila na podobnem koncertu.

Zanima naju koliko je to primerno za nosečnico, ali glasno razbijanje lahko kakorkoli slabo vpliva na otročička. Meniva, da to ne bi smel biti problem, vse dokler se nosečnica počuti dobro. Kaj pravite? Kakšne so vaše izkušnje?

Hvala in lp
Alex

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 11.3.2008 20:34:36 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NOSEČNOST IN KONCERTI
11.3.2008 14:23:18   
Taula
Če se dobro počuti zakaj pa ne.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu mralex11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NOSEČNOST IN KONCERTI
11.3.2008 14:41:06   
ona
Jaz sem bila v 7 mesecu nosečnosti na silvestrovanju z glasno glasbo,a nisem zdržala,ker je mali v trebuhu dobesedno ponorel,brcal kot nor,tako,da sem se prav slabo počutila in smo mogli it domovuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: NOSEČNOST IN KONCERTI
11.3.2008 14:41:43   
kodrana
dokler plod še ne sliši po moje ni panike.
potem pa ko že sliši, pa ga lahko zelo glasna muzika prestraši in je nemiren. kolegice mi je govorila, da ko je bila sama noseča in je otročka že čutila ter je šla v diskoteko, je mali čisto ponorel v trebuhu.

jaz osebno ne bi šla. ampak to je samo moje mnenje in moje osebno razmišljanje.



_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: NOSEČNOST IN KONCERTI
11.3.2008 14:46:16   
scorpiogirl
Mislim, da ni panike, če ji paše user posted image
Moj user posted image se na koncertu Pankrtov ni nič pritoževal user posted image je pa res, da mora pazit na gužvo, da je kdo ne butne ... pomoje je to treba veliko bolj pazit kot glasno glasbo. user posted image v trebuhu tako ali tako ne sliši tako zelo glasne glasbe kot mi, je mal prefiltrirano vse skupaj. drugače naj pa posluša svoje telo, če ji (ali pa user posted image ) kaj ne bo ustrezalo, še vedno lahko gre ven. če bo pa nastopala, naj pa ne skače preveč user posted image user posted image mogoče bi bilo dobro, če bi imela možnost sedenja, ker junija bo pa že kar visoko user posted image , če se ne motim user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: NOSEČNOST IN KONCERTI
11.3.2008 14:54:51   
kristinaj
če se bo dobro počutila kar naj gre.....

(odgovor članu mralex11)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: NOSEČNOST IN KONCERTI
11.3.2008 14:59:57   
stellam
Jaz sem bla v petem mesecu nosečnost pa sem tudi šla na koncert. Pa mi ni blo nič, razen proti koncu sem čutila utrujenost, pa sem pač usedla. 

(odgovor članu mralex11)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: NOSEČNOST IN KONCERTI
11.3.2008 16:23:13   
timika
Moj sinko bil z mano v trebuščku na Depechih v petem mesecu in Simply Red v osmem. Oba sva uživalauser posted image . Je pa res, da moraš sam presoditi, kako se počutiš, ali si zmožen stat, pride tudi do kakšne gužve pri vstopu in izstopu iz prizorišča, pa kako tebe moti glasna glasba, ker temu se na koncertu ne ogneš.
Ne vem, meni je bilo super, itak sem bila še v devetem mesecu s tistim malim trebuščkom okretna kot kakšna v šestem, tako da je bilo vse skupaj bp.

Uživajte!

(odgovor članu mralex11)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
11.3.2008 18:21:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu timika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: NOSEČNOST IN KONCERTI
11.3.2008 20:11:02   
mralex11
jah, tudi jaz mislim tako.  in to je tudi problem...zato tudi sprašujem za nasvet...namreč po eni strani vemo, da dokler se mamica počuti ok je ok tudi za dete, čeprav po drugi strani pa mamica (bodoča seveda) lahko uživa, otroček pa kot je nekdo že omenil se lahko ustraši in boji neznanih glasnih zvokov...tako, da tu je vprašanje, kaj narediti. v skrajnem primeru, kot povedano lahko zapustiš koncert. ampak otrok že lahko doživi nek "šok". ne vem, morda bi bilo dobro kar ginekologinjo vprašat?!

aja, hvala za vse dosedanje odgovore.

lp
Alex

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: NOSEČNOST IN KONCERTI
11.3.2008 20:39:59   
Jančika_
Jaz nisem v nosečnosti nič kaj komplicirala (to povem zato, da ne bi daja vtisa da sem kakšna mimoza) - ampak ko sem šla v sedmem mesecu prve nosečnosti na en tak žur z glasno glasbo, primerljivo s koncertom, se je mali tako zelo vznemiril, spokala domov. In je tudi kar trajalo, da se je pomiril. Se mi zdi, da če je glasba tako glasna, da ti buta v prsnem košu, potem verjetno otročku ni ravno prijetno, čeprav je notri kar fajn zaščitenuser posted image .

Na naslednji koncert sem šla nekaj časa po neuspeli nosečnosti - če ne bi imela ss, bi bila takrat v šestem mesecu. In se spomnim, da sem rekla možu, da če bi bila zdaj noseča, bi morala it ven, ker je bilo tako glasno, da mi je celo telo vibriralo. Seveda pa vsak to doživlja drugače in je to samo moja izkušnja.

(odgovor članu mralex11)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: NOSEČNOST IN KONCERTI
11.3.2008 20:41:36   
bodoča
jaz sem bila na dveh glasnih kocertih v nosečnosti, na enem dober mesec pred porodom, meni je bilo kul in mali se je obnašal kot vedno, malo je brcal, malo miroval,... mene je bilo bolj strah da me ne bi kdo v gužvi v trebuh udaril. sicer pa sem vprašala mojo G in je rekla, da ni panike, da naj dam doma glasbo ful na glas, se vležem v banjo in glavo za par sekund dam pod vodo in bom imela približno predstavo, kako glasno glasbo sliši dojenček v trebuhu.

uživajte (te)!!! user posted image

_____________________________

mojeustvarjanje

(odgovor članu mralex11)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: NOSEČNOST IN KONCERTI
11.3.2008 20:47:55   
lidija***
  Bila 14 dni pred porodom na Pixes v Križankah. Res je kar so rekli drugi, pazit na trebušček, ne v prvo vrsto. Zvok pa tudi zadaj ni tako močen, kot pa pred zvočniki. Uživajte na koncertu!
Tudi jaz si imam namen kakšnega privoščit, sploh zdaj, ko v klubih ni več zakajeno.

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: NOSEČNOST IN KONCERTI
11.3.2008 21:10:06   
Naty*
mralex js tud pojem v bandu in sem se odločla na začetku, da bom pela dokler bo šlo. Zaradi glasnosti so mi sicer eni odsvetovali nastope, ker preglasni zvoki user posted image  v maternici prestrašijo. Zdej če gre za en koncert ni panike, če se pa to ponavlja iz tedna v teden, je pa bolj kriza.

Kar se pa tiče nastopa na koncertu bo pa sama takrat najbolj videla. Js priporočam, da naj se pripravi tudi na možnost, da ne bo šlo. Men namreč otroček in rastoča maternica že kar neki časa pritiska na želodec, prepono in vse kar se še nahaja tam zgoraj. Tko da mam velike probleme s petjem in sem se že okrog petega meseca odpovedala tudi vajam. Med takimi koncerti je ponavadi tud treba stati in migati in to zna bit problem. Mogoče se bo pa do konca počutila dobro in ji to ne bo problem user posted image . Najboljš je poslušat svoje telo. Js sm ugotovila, da noben špil in nič trenutno ni tako pomembno kot to, da se midva z user posted image  dobro počutiva. Priznam pa, da bi se verjetno trudila kaj dlje, pa mi je moj user posted image  dobesedno prepovedal vaje in špile, takoj ko je videl, da počnem to s preveč napora. Bosta videla, kako bo šlo user posted image .

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: NOSEČNOST IN KONCERTI
14.3.2008 9:59:51   
mralex11
hvala za odgovore....mislim, da sva se odločila....

KONCERT BO...

lp vsem
Alex

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Ime za punčko?
kara555

Ime za punčko

Nika (50%)

Klara (50%)


Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!