|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečniški znaki
27.10.2006 9:21:24   
Klarita
Vem, da je bila tem že 100 x in več prežvekana, ampak nič kaj dosti pa se ni pisalo, kdaj so znaki nastopili. Torej v tej temi prosim srečke nosečke, da iz svojih izkušenj poročajo, kdaj so se znaki (katerikoli) začeli dogajat. Hvala vsem user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečniški znaki
27.10.2006 10:27:45   
janapan
Veš kaj to je vse ful relativno...nekatere pravijo da jim je bilo npr slabo in so jih tiščale prsi že pred izostankom menstruacije, meni pa se sploh niso nikoli začeli. Mene je bolel želodec ene dva dni v sedmem tednu ampak če ne bi vedela da sem noseča tega nikoli ne bi povezala s tem, ker me je tudi pred nosečnostjo včasih bolel želodec. prsi pa so začele biti napete in občutljive nekje v šestem tednu, prej nisem opazila večjih sprememb na njih.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2006 10:52:06   
Jelenche
jaz sem mela znake že pred izostankom user posted image

- full sem hodila lulat
- joške so me bolele
- skoz sem bila zmatrana
- nikakor se nisem mogla naspati, ni važno kako zgodaj sem šla spat

to se mi je dogajalo preden mi je user posted image  sploh zamujala.

potem pa itak še dodatno (ko so mi potrdili da sem noseča)

- začele so mi noge otekati (delno tudi zaradi vročine)
- na trebuhu sploh več nisem mogla spati (joške bolele+občutljive bradavice)
- skoz se mi je spahovalo
- zgaga me je pekla (do sedaj nikoli, sploh nisem poznala tega občutka)

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2006 8:20:49   
Lona76
Pri prvi nosečnosti tudi jaz nisem imela nobenih znakov. Bilo je tako kot da bo prišlauser posted image vendar je ni bilo od nikjer. Prijateljici pa je bilo slabo že pred izostankom. Tako da to je odvisno od vsake posameznice. Jaz se vsak mesec tolažim, da kljub bolečinam ki so prisotne pred user posted image zagledam user posted image . Vendar za enkrat user posted image vztrajno prihaja. 

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2006 8:42:55   
mala zirafa
Jaz sm pri ta prvi user posted image  pogosto hodila na vodo in to 1 teden pred izost, M. Slabo mi je začelo bit dosti kasneje in na srečo samo zvečer, tako da sem šla spat.Preventivno se vedno grickala kakšne krekerje, pa frutabel sem ogromno pojedla, da slučajno ne bi bila lačna.Vse ostalo pretrpim, samo bruhanja pa res ne-ni hujšega zame.
Drugih nakov v začetku se ne spomnim, aja, napete in obilne dojke podobno kot pri  pms-ju.To pa je tudi vse.
lede kov. okusa, ga težko prepoznaš, sj ga čutiš če se na to oziraš.e pa bi nekje pisalo da to ni znak, pa ga verjetno ne bi čutila.
Pa srečno!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.10.2006 8:55:22   
jasnicaa
Pri meni so se znaki pojavili kak teden pred ne pričakovano user posted image , me je glava fulllll bolela potem pa na dan ko bi morala dobiti so me pričela boleti prsa in tak mal pekoči občutek spodaj. No vsi znaki so se potem stopnjevali (boleča prsa, utrujenost, žeja, pogosto uriniranje), no sedaj je par dni od tega, od kar vem da sem user posted image .

Tako, da je vse še sveže user posted image

Mi je pa test pokazal krepko user posted image  že na dan ko nisem pričakovala.

Vsem želim, da čimprej ugledate user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2006 19:54:33   
ANDREJA 75
Pri meni so se najprej 1.teden preduser posted image začeli krči isti kot pri user posted image potem pa počasi slabosti ponoči  ,boleča prsa sedaj pa sem v sedmem tednu pa že bruhanje ,slabosti bolečine v želodcu,ter spanjeuser posted image .

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.10.2006 20:15:42   
Anonimen
Najprej en lep pozdrav usem user posted image in usem,ki si zelijo biti user posted image .Tudi sama si zelim biti user posted image .Z fantom si zelo,zelo zeliva user posted image .Zato bi vas prosila,ce mi lahko katera od vas pomaga pri mojih vprasanjih.Zanima me namrec ali je mozno,da se bolecine v prsih pojavijo ze v prvem tednu nosecnosti?Kajti bolecine v prsih cutim ze dva dni,ceprav je do naslednje user posted image  se deset dni.Imam tudi bolecine v krizu,katerih do sedaj nisem imela.Matra me pa tudi zgaga skatero nisem imela tezav poprej.Ali moje tezave kazejo nato,da sem user posted image  ?Hvala za odgovore ze v naprej.Papa!

(odgovor članu ANDREJA 75)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
31.10.2006 8:06:52   
mala zirafa
Veš kaj anonimna.Včasih nam psiha pričara toliko simptomov, da ji še nosečnica nima toliko.user posted image
Tako da ti ne preostane druzga, kot da čakaš na neprič. M.Mogoče pa le si.Pusti se presenetiti.Pa srečno!

Spomnila sem se še na en znak, to so ble bolečine v križu v 6. tednu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.10.2006 16:31:10   
Anonimen
Pozdravcek usem skupaj!Ali katera od Vas mogoce ve kako je z sexom med nosecnostjo?Ali je sploh mozen ali se lahko sexa neglede na nosecnost?Upam na odgovore z Vase strani.

Lep pozdrav!

Binca

Neposredna povezava do sporočila: 10
1.11.2006 8:29:38   
mala zirafa
Komot lahko seksata, izjemoma če je user posted image  rizčna ali če si imela kakšne krvavitve.Če ja vse ok in si bla pri G samo na rednih pregledih potem ne vidim problema.
Pri meni se je moj mož blazno sekiral," kaj pa če ga ranim??"
otrojk je ovitn v plodovnici in ta ga ščitiv pri tresljajih.Mislim da je že narava poskrbela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.11.2006 10:26:52   
tinkamiška
Hoj!

Sem na enem naslovi nižje obljubila, da bom pomagala z odgovoriuser posted image

Čeprav sem nehala odgovarjat na podobna vprašanja, ker se kr naprej ponavljajo, bom zdej kej na pisala, ker vem, da če si nov, oziroma, ko se tebi dogajajo te stvari, se zdi, da je tvoj primer čisto nekaj posebnega in včasih rabiš samo malo poklepetat in se počutiš boljšeuser posted image

Jst sem imela vse nosečniške znake, če ne še kakšnega več, ko nisem bila noseča, od tega, da sem se ustavljala z avtom, ker mi je bilo tako slabo, do tega, da sem imela tako napete joškice, da mi modrčki niso bili več prav, izostanek M,... Ko pa sem zanosila, sem imela vse znake prihajajoče M. Kakšen teden pereden bi naj prišla, so mi oplahnile joškice, bolel me je trebuh, križ, kljub temu pa mi je en notranji glasek govoril, da sem noseča in tega sem potiskala nekam noter, ker me je bilo strah, da bom spet razočarana...Šele kakšen teden po tem, ko so ptrdili mojo nosečnost, so se začele slabosti, noro sem pila sirotko, če je ni bilo doma je možek letel v trgovinouser posted image , moj trebuh je bil občutljiv na dotik in bila sem napihnjena, joškice so se napele in bila sem zelo utrujena. Zasmrdelo mi je meso, nasladnje faza je bila, da sem pojedla kozarec rdeče pese na danuser posted image

Je pa pri vsaki ženski drugače in ponavadi ravno nasprotno, kot pričakuješ.

Vsem želim, da bi bile čimprej srečkeuser posted image ! Pa jst bi tudi rada bila med vamiuser posted image

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Neposredna povezava do sporočila: 12
1.11.2006 16:50:04   
gugu
Tinkamiška hvala za tvoje občutke ob (ne)pričakajočiuser posted image zelo si me potolažila, ker sem (ne)čakajoča in imam iste znake kot si jih imela ti ko si bila noseča! Si me zelo potolažila in si mi dala upanje za naprej in še večjo voljo da ne delam predčasno testa! Upanje ostajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.11.2006 18:52:52   
Anonimen
Ojla!Prvic sem tukaj in sem malo zmedena ob vseh teh odgovorih.Zato bi Vas kar vprasala nekaj,da bom bolj sigurna.Namrec z partnerjem si zeliva user posted image  .Ceprav sva na tem podrocju zacela delati sele pred desetimi dnevi imam obcutek,da sem user posted image .Glede na to,da bi user posted image  morala dobiti med desetim in dvanajstim torej cez deset-dvanajst dni,se mi zdi cudno to,da imam obcutek da ze prihaja.Kajti moje prsi so bolece,imam bolecine v spodnjem delu trebuha in v krizu.Tudi zgaga mi nagaja,ceprav nisem nikoli imela z njo tezav.Ali je mozno,da se ze v prvem tednu user posted image  pojavijo prvi znaki?
Zahvaljujem se Vam za odgovore ze v naprej.

lep pozdrav

Marjetica

(odgovor članu gugu)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
2.11.2006 7:51:42   
mala zirafa
Veš kaj anonimna, ko se začne delat na otroku nam psiha naredi tolko simptomv da ji še nosečnice nimajo.user posted image Mogoče pa si ena od njih, ampak je absolutno še prezgodaj, da bi vedela.Ene imajo občutek.Pusti se presenetiti.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.11.2006 9:27:09   
Maj75
Anonimna,

jaz pričakujem menstruacijo takrat kot ti in bi se kar strinjala z malo zirafo, da je absolutno prezgodaj za kakršnekoli znake (no, morda si ti izjema). Zato raje pozabi na vse skupaj še za kakih 14 dni, potem pa po test, če še ne bo user posted image . Upam, da nama obem rata.

Lp, Maja

Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?