Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečniška oblačila v C&A 5.3.2012 16:25:29
|
|
|
|
kimica86
|
V Kopru so jih pred kratkim še imeli.. Drugače lahko pogledaš tudi v H&M.. Jaz sem si tam veliko stvari kupila..
|
|
|
|
RE: Nosečniška oblačila v C&A 5.3.2012 17:41:05
|
|
|
|
domci
|
V Novem mestu jih imajo v C&A in v H&M
|
|
RE: Nosečniška oblačila v C&A 5.3.2012 18:06:40
|
|
|
|
Anonimen
|
V ljubljani jih najdeš v CA supernova na rudniku. Nekaj malega imajo tudi v BTC.
|
|
|
|
RE: Nosečniška oblačila v C&A 7.3.2012 7:41:40
|
|
|
|
Anonimen
|
V mariboru v centru tudi imajo.
|
|
|
|
RE: Nosečniška oblačila v C&A 7.3.2012 8:59:04
|
|
|
|
Chocolat
|
Ja, v C&A na Rudniku jih imajo. Izbire je kar nekaj (jaz sem gledala le hlače), različne cene, ene meni všečne so bile črne (ne tip trenirka) za 30 eurov, se da pa dobiti tudi za manj, ampak bolj trenirka style.
|
|
|
|
RE: Nosečniška oblačila v C&A 7.3.2012 9:49:17
|
|
|
|
butt3rfly
|
imajo mogoč tud kakšne obleke, tak mal bolj šik? neki pametnega bi rabila, pa tak težk najdem kej poceni.
|
|
|
|
RE: Nosečniška oblačila v C&A 7.3.2012 10:48:24
|
|
|
|
Tutan
|
Jaz pa v C&A in H&M bolj redkokdaj najdem kaj za v službo. Ok, nekaj se najde preko meje v Au (pri nas pa ali ne dobijo ali se ful hitro poberejo stvari, ali pa sploh niso dobili xs številke), tudi v teh dveh trgovinah, sploh kaka malo lepša tunika. Sem si pa sedaj nabavila nekaj pajkic v raznih barvah, pa bom tole malo pokombinirala s tunikami. Na škornje to smešno izgleda, z balerinkami pa si lahko spomladi malo več privoščimo :) Pa še plašča ni potrebno več zapirat
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?