|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noseča v Bolgarijo
2.8.2008 23:50:56   
beti26
Pozdravljene ... zanima me vaše mnenje, ali bi katera letela v Bolgarijo v 30.  tednu nosečnosti? Vse poteka ok, počutim  se tudi dobro, ginekolog mi je rekel, da ni problema glede letala ...
Ne morem se odločit, zato prosim, če je katera letela v tako pozni nosečnosti, naj mi pove svojo izkušnjo...

Sla bi v hotel s 4*, tako da glede tega je ok ... me pa malce skrbi sama država (hrana, čistoča, možnost okužbe ...)

hvala in lp

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 3.8.2008 16:00:25 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NOSEČA V BOLGARIJO
2.8.2008 23:53:45   
Anonimen
Ne,ne bi šla,pri meni je bilo tudi vse ok,naenkrat pa kar popadki in sem šibala v P kjer sem bila že 4 cm odprtauser posted image

(odgovor članu beti26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2008 23:59:23   
beti26
V katerem tednu pa?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.8.2008 0:00:51   
Anonimen
Zvezdice hotela ti žal ne bodo dale varnosti otroku . Porod se lahko odvija hitro, lahko pa se vleče par ur.
Jaz si tega potovanja nebi upala, sploh pa v tej pasji vročini.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2008 0:01:31   
Anonimen
 v 30 tednu in pol

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.8.2008 0:11:47   
beti26
hmmm ... najbrž imata prav ...vem, da zvezdice nimajo veze-bolj zaradi klime v sobi in mogoče bolj pestre izbite hrane... vročino sicer dobro prenašam ...

a vidve ne bi sli zaradi prezgodnjega poroda? Ginekolog mi je rekel, da ni problema, da lahko grem in da se ni kakšnih znakov, da bi se mogli česa bati, vsak zaenkrat ne.

no, pač, če bi sla in če bi se slučajno zgodilo, da bi tam dobila popadke ... potem je najbrž res prepozno za vrnitev domov ... ne vem, ne morem se odločit ... drugače pa hvala za odgovore :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.8.2008 2:30:46   
amor real
Beti26, odločitev je tvoja, ampak problem niso hoteli, hrana ipd. Problem lahko nastane v primeru, da recimo dobiš popadke ali ti odteče voda ipd.... pa se hitro postavi vprašanje kakšne porodnišnice imajo, pa koliko so usposobljeni, recimo, če bi ti ali tvoj user posted image  potrebovala dodatno pomoč, kot je sam porod?!
Moj ginekolog mi je rekel, da on ne bi hodil nikamor daleč od doma oziroma v države kjer ni zdravstveni standard vsaj enak kot pri nas, oziroma boljši. Jaz pa sem v 33. tednu in sva letos bolj v Istri za vikende, tako, da sva hitro doma, če bi kaj bilo nepredvidljivega.

Upam, da se boš prav odločila.

(odgovor članu beti26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.8.2008 9:10:49   
maartinca
Jaz sem bila 3 tedne nazaj v 36 t - 2. user posted image na Murterju v Dalmaciji, G mi je svetovala naj grem ker je vse o.k. in res je bilo kljub dolgi vožnji. Smo se pa kompletni ukužili s salmonelo tko obstajajo še druge težave razen prezgodnjega poroda. SREČNO !!!

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.8.2008 9:54:29   
bskrle
Po nepotrebnem iščeš težave. Pojdi le, če se boš pozanimala o možnosti zdrav. oskrbe in zavaruj se.

(odgovor članu maartinca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.8.2008 10:01:48   
anaya
Če ti ni "nujno" prestavi, drugače pa.... sej tut tam rojevajo al ne??user posted image   Če te ni strah drugje rodit (za vsak primer) pol naj te nič ne ustavi.... verjamem pa da bo vse ok... ne boš ne prva pa ne zadnja, ki bo šla na pot v tem času...

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.8.2008 11:08:04   
Anonimen
beti saj jaz tudi nisem imela nobenih znakov,potem pa kar paf, v parih urah.
Odločitev je tvoja,moje mnenje jaz ne bi šla,ker nikoli ne veš in nočem da bi kaj bilo narobe,da sama sebi očitam

(odgovor članu beti26)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.8.2008 11:13:21   
Anonimen
Ne, ne bi šla. Četudi nosečnost poteka normalno, je nosečnost ena najbolj nepredvidljivih "situacij" in se lahko stavri obrnejo v roku parih ur.
Če že, bi raje potovala kam v kakšno bolj razvito državo, nekje v Bolgariji si recimo res ne bi želela roditi, sploh če upoštevam dejstvo, da bi otrok v teh tednih nosečnosti potreboval ustrezno strokovno zdravniško pomoč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
3.8.2008 14:09:28   
MAŠKA
Jaz si sigurno ne bi upala iti, ker sem rajši na "ziher".
Sicer pa, če pogledamo stvari z druge plati, ženske tudi v Bolgariji rojevajo in če bi se pri tebi porod začel, bi te porihtali v tamkajšnji porodnišnici, tako kot njihove ženske. Pač bi otroku na rojstnem listu pisalo, da je rojen v Bolgarijiuser posted image . Odločiti se boš pa morala sama.

(odgovor članu beti26)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.8.2008 16:15:51   
Anonimen
Jaz ne bi šla.

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
3.8.2008 16:20:18   
Anonimen
Jaz tudi ne bi šla. Sicer pa se mi zdi, da ti letalska družba tudi ne dovoli letet. Nisem prepričana, ampak se mi zdi, da sem nekje zasledila, da ti po ne vem, katerem tednu (ali pa zadnji mesec) ne dajo več karte.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
4.8.2008 14:07:03   
saline
Tudi jaz sem bolj ziheraš, tako da si ne bi upala iti. Morda po 36 tednu nos., ko je otrok že bolj zrel in je manj možnosti za komplikacije. Od 24 do 32 tedna pa je ravno najbolj delikatno- otrok sicer lahko preživi ( kar pa ni seveda nujno), sigurno pa ima zdravstvene težave, ki zahtevajo intenzivno terapijo (ne vem, kako je s tem konkretno v Bolgariji).
Če se odločiš, da greš, ti želim vse najboljše in da bi dojenček še malo počakal!user posted image
Se pa pozanimaj, če ti zdravstveno zavarovanje sploh krije stroške, ki eventuelno nastanejo zaradi nosečnosti. Kolikor vem, tega ne krijejo po 30 tednu, nisem pa čisto ziher.
Srečno in lep dopust, kjerkoli že boš! S.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.8.2008 12:42:18   
Mandek
Zakaj pa ne?
In zakaj čutiš potrebo, da to sprašuješ tukaj? Ker si ne želiš iti in veš, da boš samo tu dobila odgovore ogorčenja, kako neodgovorna si? Veš, kaj? Če ti je za iti in če imaš voljo in se dobro počutiš in če ti dovoli tvoja ginekologinja...Potem se lahko tu še tako zgražajo pa je to edino TVOJA skrb in odgovornost. 14 dni nazaj sem šla po potrdilo, da grem lahko na letalo in v Tunizijo, ker sem bila v 28.tednu. Pa se ni nihče zgražal ali me čudno gledal. In sem šla še do svoje privat ginekologinje in je bila istega mnenja. Včeraj sem se vrnila in za mano je čudovit teden, božansko spočita sem in v odličnem stanju. Seveda bi šlo lahko kaj narobe, vedno je tako. Ampak, glede na dejstvo, kje vse sem že bila, mi slovenska medicina ne spada ravno na prvo mesto po znanju ginekološke stroke...najbrž pa se je tudi v Bolgariji že rodil kakšen otrok, ali celo-bog ne daj-zgodil prezgodnji porod?

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu saline)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.8.2008 13:49:18   
Anonimen
MANDEK-strinjam se stabo!!!

(odgovor članu Mandek)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
7.8.2008 14:29:34   
nejcko
Pa saj Bolgarija ni Kuvajt ali Ajzerbajđan. Mogoče tam res ni vse ohoho in nadstandard, ampak saj so vendar v EU in otroci se tam tudi rojevajo ...

Odločitev je pa samo tvoja ... tvoja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.8.2008 11:30:50   
_sanja_*
Jaz ne bi šla, zato ker sem bila tam lani. Hotel je bil super, ampak ko pa prideš ven, pa vidiš, da je res standard nižji (hrana, čistoča...) in če do česa pride se ne bi ravno dobro počutila. Niti si ne predstavljam, kako bi zgledala pot nazaj, če bi slučajno rodila...

Je pa odločitev povsem tvoja. Pozanimaj se, kako je s CORIS-om. Ko sem bila jaz letos na Hrvaškem, so mi rekli, da Coris v primeru nosečnosti ne velja! Velja za vse ostalo, za nosečnost pa ne... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.8.2008 11:31:37   
Volga
Raje v Romunijo.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.8.2008 20:21:08   
beti26
Cao punce ... sem se le odločila in mojega malega peljala v Bolgarijo. Ni mi žal, da sem sla, podnebje mi je odlično pasalo in nasploh vse, hrana, voda ... Vem , da bi lahko slo kaj narobe, vendar se s tem nisem obremenjevala. Hvala puncam za spodbudne besede ...ker sem na koncu že res skoraj vse skupaj odpovedala, da ne bi izpadla neodgovorno in kaj vem kaj se vse ne user posted image

Danes vstopam v 32. teden in že komaj cakam na našega malkota...

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......