|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Norton Antivirus- in prek tisoč virusov?
19.11.2006 23:39:01   
Moyca_
Ni 14 dni kaj sva formatirala cel računalnik. Zadnje čase je šel full počasi.
Moj je iz revije Monitor, naložil cd z tem demo novim Nortonom. In sedaj že od petka klikam ko nora ok, pa kar ni konca. Sem ubupala, da bo nehalo.
Kdaj lahko pričakujem konec, ker sem najmanj 1000 krat že kliknila ok.?

Se mi bo čist vtrgalo, ker že cel vikend klikava oba.

Eto bom napisala kaj mi napiše, če se kdo spozna in če se bi dalo kaj hitreje narediti;

----------------------------------------------------------------------------------

+High Risk

Norton AntiVirus has detected and removed a virus from your computer.
Details:
Object Name: C:/Document and........ime faila
Virus Name: Trojan.Dropper 
Action Taken: The file was automatically deleted

-------------------------------------------------------------------------------

pa tudi dostikrat napiše da je Trojan.Zlobo ime virusa.   

Vsako drugi ok pa mi napiše
Action Taken:Unable to repair this file
Action taken:Access to the file was denied 

čeprav ne gre za enak file kot prvo napiše da bo zbrisal?
Od kod je ta hudič in kako se ga naj losam?  

Hvala vsem ki si boste vzeli čas, da boste to prebrali 

Lp, Mojca

< Sporočilo je popravil ales25 -- 20.11.2006 0:35:52 >

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Norton Antivirus- in prek tisoč virosov??...
20.11.2006 0:20:38   
GATA
Ojla,

tukaj maš link za trojan.dropper

http://www.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2002-082718-3007-99&tabid=3

in naredi tako kot piše. Očitno ti norton ne more popucat tega trojanca in zato kar naprej javlja, no in tam na linku ti vse piše kako se ga znebiš.

Za trojan.zlobo pa ne vem, a mogoče piše trojan.zlob? No na njihovi strani (link zgoraj) najdeš še za tega drugega - je pa v osnovi isto.

lp

< Sporočilo je popravil GATA -- 20.11.2006 0:26:27 >

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2006 10:05:11   
Nixxon
Drgač pa ne bit preveč stiskaška pa dej tistih nekaj jurjev za en kvaliteten anti-virus software, pa ne Nortona, ker preveč upočasnjuje sistem. Osebno mi NOD32 veliko bolj odgovarja.

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2006 13:12:18   
Samoyedka
Jaz sem lani nabavila F-secure, dala za original program 5 jurjev in imela miiiiiiir user posted image . Ful fajn program, ne moti računalnika, priden ko mravljica, simpl za nastavit, v slovenščini...skratka bomba. Toplo priporočam. Je na testih posekal Nortona na celi črti, mimogrede. 

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.