Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Norton Antivirus- in prek tisoč virusov? 19.11.2006 23:39:01
|
|
|
|
Moyca_
|
Ni 14 dni kaj sva formatirala cel računalnik. Zadnje čase je šel full počasi. Moj je iz revije Monitor, naložil cd z tem demo novim Nortonom. In sedaj že od petka klikam ko nora ok, pa kar ni konca. Sem ubupala, da bo nehalo. Kdaj lahko pričakujem konec, ker sem najmanj 1000 krat že kliknila ok.? Se mi bo čist vtrgalo, ker že cel vikend klikava oba. Eto bom napisala kaj mi napiše, če se kdo spozna in če se bi dalo kaj hitreje narediti; ---------------------------------------------------------------------------------- +High Risk Norton AntiVirus has detected and removed a virus from your computer. Details: Object Name: C:/Document and........ime faila Virus Name: Trojan.Dropper Action Taken: The file was automatically deleted ------------------------------------------------------------------------------- pa tudi dostikrat napiše da je Trojan.Zlobo ime virusa. Vsako drugi ok pa mi napiše Action Taken:Unable to repair this file Action taken:Access to the file was denied čeprav ne gre za enak file kot prvo napiše da bo zbrisal? Od kod je ta hudič in kako se ga naj losam? Hvala vsem ki si boste vzeli čas, da boste to prebrali _____________________________ Lp, Mojca
< Sporočilo je popravil ales25 -- 20.11.2006 0:35:52 >
|
|
RE: Norton Antivirus- in prek tisoč virosov??... 20.11.2006 0:20:38
|
|
|
|
GATA
|
Ojla, tukaj maš link za trojan.dropper http://www.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2002-082718-3007-99&tabid=3 in naredi tako kot piše. Očitno ti norton ne more popucat tega trojanca in zato kar naprej javlja, no in tam na linku ti vse piše kako se ga znebiš. Za trojan.zlobo pa ne vem, a mogoče piše trojan.zlob? No na njihovi strani (link zgoraj) najdeš še za tega drugega - je pa v osnovi isto. lp
< Sporočilo je popravil GATA -- 20.11.2006 0:26:27 >
|
|
|
|
RE: Norton Antivirus- in prek tisoč virosov??... 20.11.2006 10:05:11
|
|
|
|
Nixxon
|
Drgač pa ne bit preveč stiskaška pa dej tistih nekaj jurjev za en kvaliteten anti-virus software, pa ne Nortona, ker preveč upočasnjuje sistem. Osebno mi NOD32 veliko bolj odgovarja.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.