|
RE: Norida beach, Kos 26.6.2010 18:04:59
|
|
|
|
2ursae
|
tko mi smo nazaj, bilo je super, enkratno. Hotel je zelo v redu (res je, da primerjave nimam, ker smo prvič šli na bolj fensi varianto). sobe so super - vse v ploščicah, not stopiš v veliko spalnico, na desni je sobica z dvema posteljama (tako da so otroci v svoji sobi), naravnost kopalnica (velika, z banjo), iz spanice pa velik balkon. Mi res ni bilo žal, da smo vzeli pogled na morje, ker je bil razgled res fenomenalen. Hotel je ves v cvetju in zelenju, lepe promenade in parki, več bazenov, spodaj pa lepa plaža z mini kamenčki, senčniki in ležalniki. Morje je prijetno in čisto. Hrana mi je bila všeč, za jest je res na izbiro še pa še, je velika notranja jedilnica z barom na sredini, tko da hodiš okoli in okoli in nabiraš. Imajo tudi zunanjo teraso, včasih je treba malo počakat, da tam dobiš mizo. Je pa res, da je treba malo preštudirat, ob kateri uri se splača prit jest, saj ko je "rush hour" se folka gnete okoli hrane in se zna vse skupaj kar zavlečt. Čez dan strežejo sokove (žal precej sladke) in mehurčkaste pijače, dobiš tudi vodo. Sladoled je na kepice, imajo pet okusov, postrežeš si sam. Na plaži dobiš hot-doge, sicer pa rogljičke. če ima katera še kakšno vprašanje, z veseljem povem.
|