|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Norice pri dojenčkih
16.4.2008 9:33:01   
UVI
Prosila bi za kakšno izkušnjo z noricami pri zelo majhnih dojenčkih. Starejša hčerka (2 leti in 4 mesece) hodi namreč v vrtec in so izbruhnile norice v skupini, doma pa imamo še eno 4 mesečnico in se grozno bojim, glede na to, da smo bili letos že veliko bolni in smo še predobro spoznali že vse bolnice. Najlepša hvala...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Norice pri dojenčkih
16.4.2008 9:45:04   
*ANA*
No mi smo jih pa fasali pri pediatrinji ko smo imeli posvetovalnico user posted image (sestrin takrat 8 mesečni fantek) in potem jih je dobil še naš 6 mesečnik.
Smo pa tudi mi skoz neki bolani- tko da brez panike user posted image

Ko se pojavijo izpuščajčki je najbolje it do pediatra ki ti napiše recept za Fenistil kapljice- proti srbenju, potem pa moraš pogosteje tuširat in preoblačit user posted image , pa gre mimo -ni pa lih fajn no.
Naš user posted image jih je imel ogromno in ker je astmatik smo morali na pregled k P ker je hreščalo mu v prsih in ko smo tja prišli P ni vedla kje naj ga posluša ker jih je imel toliko po trupu- mehurček pri mehurčku- no saj potem ni blo nič tazga.

Najprej rata taka pikica, ki se pa počasi napihne in potem se mora ta bistra tekočina notri posšit in to je to user posted image

(odgovor članu UVI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Norice pri dojenčkih
16.4.2008 11:06:11   
rose
Za dojenčke ni najbolje, da tako kmalu dobijo norice. mi smo jih tudi dobili pri dobrih petih mescih. pa še bronhitis zraven. ji je veliko moči pobralo, tako da razvoj ni šel prav naprej. pa te nočem nič strašit. pri enih je tko, pri drugih drgač.
naša je imela zelo veliko mehurčkov. smo jo pa kopali (samo not in ven) izmenično v sodibikarboni in hipermanganu.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Norice pri dojenčkih
16.4.2008 14:00:48   
Naja31
Od moje prijateljice punčka je prebolela norice ko je bila stara 2 meseca. Je najprej zbolel starejši sin, čez 14 dni pa še ona. Je pediatrinja rekla, da ni panike, bolj nevarno bi bilo v prvih 6ih tednih. Punčka je norice prebolela brez vsakršnih težav, celo nič je ni matralo, kot jih zna pri starejših.

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Norice pri dojenčkih
16.4.2008 14:43:44   
*lenc@*
naja31 te je mal potolažla, pa te bom še jaz. Imeli smo jih pri 7m(pred enim mesecem) in jih je mela velik, prenesla pa tud zelo fajn oz brez večjih težav. Temparatura je pri tem normalna in več spanja tudi. Ne se preveč bat, vse bo ok tud če jih dobite.Pri večini je tako. Ni pa rečeno, da jih boste, sploh če se še dojite.SREčno!

_____________________________

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.


(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Norice pri dojenčkih
16.4.2008 15:14:13   
CUKRČEK
Moja dvojčka sta jih imela pri nekje šestih mesecih in sta jih dobila od starejše hčere. PA ni bilo "panike"......Klara jih je imela nekoliko več, Aljaž pa bolj malo. PA tudi vročina je hitro minila. Mi je bilo po eni strani kar všeč, da so jih naenkrat preboleli vsi trije otroci..pa še praskanja ni bilo toliko, ker sta bila tako majhna.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu UVI)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Norice pri dojenčkih
16.4.2008 15:30:02   
N _ B
Pri nas jih je 4-letnica prinesla iz vrtca in 14 dni za njo jih je dobil še 5,5 mesečnik. Imel jih je kar veliko, ampak je vse dobro prenesel. Razen izpuščajev ni imel drugih simptomov (brez vročine, nahoda ali kašlja). Imeli smo le Fenistil kapljice proti srbenju.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Norice pri dojenčkih
16.4.2008 15:35:19   
Lunc_a
naš jih je prebolel pri 5 mesecih,smo ga namerno okužili
otrok po prebolelih noricah,nima odpronosti da bi se telo branilo nahoda,zato je treba otroka čuvati še najmanj 1 mesec.

(odgovor članu UVI)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?