Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Norice - pravi, da ga srbi 8.10.2008 12:16:58
|
|
|
|
sayuri
|
NAš 4 letnik je v nedeljo dobil prve izpuščaje noric. šLi smo k dežurnemu zdarvniku in dobil je sirup Flonidan. Do danes je bil sirup učinkovit. Že ponoči pa je začel mali tarnat, da ga srbi. DAnes vsake toliko časa kar poskoči od srbenja. Je sicer zelo potrpežljiv in dobro prenaša vse skupaj, zato mu tud verjamem, da ga zasrbi in celo boli . Sem klicala pediatrinjo in je rekla, naj povečam dozo sirupa in da naj ga tuširam v hladni vodi. Oboje sva izvedla, pa je bil mir za pol urce, potem pa spet isto Naj prosim pediatrinjo za drug sirup? Je še kaj, kar lahko storim, da ga ne bi srbelo? Kdaj - kateri dan so norice "najhujše"? Pri nas je danes 4. dan. KAtere norice pravzaprav srbijo - tiste vodene , tiste, ki so se pravkar naredile in so še "suhe" ali tiste, ki so pravkar vodene nastale
|
|
|
|
RE: Norice - pravi, da ga srbi 8.10.2008 12:22:43
|
|
|
|
mlinar
|
Moja hčerka je lani prebolela norice vem da res srbi dobila je sirup claritine vendar ni dosti nič pomagalo
|
|
|
|
RE: Norice - pravi, da ga srbi 8.10.2008 13:09:23
|
|
|
|
Paštetka
|
jaz ti tudi ne znam pomagati. Ubogi revček. Imamo pa tudi mi Claritine, sicer za alergije. Mogoče pa probaš ta sirup. Upam, da jih čimprej prebolite. kaj pa če ga poskusiš kako zamotiti, da ne bi mislil toliko na srbenje? Naš uživa v risanju s prstnimi barvami in sem ziher, da bi naš tako pozabil na srbenje
|
|
RE: Norice - pravi, da ga srbi 8.10.2008 13:40:55
|
|
|
|
skokica01
|
Mi smo ji dajali Fenistil kapljice, ampak če je ful hudo pa mogoče res probajte s Claritine sirupom.
|
|
|
|
RE: Norice - pravi, da ga srbi 8.10.2008 17:46:09
|
|
|
|
ursakatja05
|
jaz sem jo kar s hladilnom mazilom namazala po pikah pa claritine sirup zraven. je pomagal
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega rakaPljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?