|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Norice - pravi, da ga srbi
8.10.2008 12:16:58   
sayuri
NAš 4 letnik je v nedeljo dobil prve izpuščaje noric. šLi smo k dežurnemu zdarvniku in dobil je sirup Flonidan. Do danes je bil sirup učinkovit. Že ponoči pa je začel mali tarnat, da ga srbi. DAnes vsake toliko časa kar poskoči od srbenja. Je sicer zelo potrpežljiv in dobro prenaša vse skupaj, zato mu tud verjamem, da ga zasrbi in celo boli user posted image .
Sem klicala pediatrinjo in je rekla, naj povečam dozo sirupa in da naj ga tuširam v hladni vodi. Oboje sva izvedla, pa je bil mir za pol urce, potem pa spet isto user posted image

Naj prosim pediatrinjo za drug sirup?

Je še kaj, kar lahko storim, da ga ne bi srbelo?

Kdaj - kateri dan so norice "najhujše"? Pri nas je danes 4. dan.

KAtere norice pravzaprav srbijo - tiste vodeneuser posted image , tiste, ki so se pravkar naredile in so še "suhe"user posted image ali tiste, ki so pravkar vodene nastaleuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Norice - pravi, da ga srbi
8.10.2008 12:22:43   
mlinar
Moja hčerka je lani prebolela norice vem da res srbi dobila je sirup claritine  vendar ni dosti nič pomagalo

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2008 13:09:23   
Paštetka
jaz ti tudi ne znam pomagati. Ubogi revček.user posted image

Imamo pa tudi mi Claritine, sicer za alergije. Mogoče pa probaš ta sirup.

Upam, da jih čimprej prebolite.

kaj pa če ga poskusiš kako zamotiti, da ne bi mislil toliko na srbenje? Naš uživa v risanju s prstnimi barvami in sem ziher, da bi naš tako pozabil na srbenje user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu mlinar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2008 13:40:55   
skokica01
Mi smo ji dajali Fenistil kapljice, ampak če je ful hudo pa mogoče res probajte s Claritine sirupom.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2008 17:46:09   
ursakatja05
jaz sem jo kar s hladilnom mazilom namazala po pikah pa claritine sirup zraven. je pomagal

Uživaj življenje

(odgovor članu skokica01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2008 14:52:48   
sayuri
Hvala za odgovore. Ker stanje ni bilo nič boljše, sem klicala pediatrinjo in prosila za zamenjavo sirupa. Smo dobili ****an sirup in je takoj učinkoval.user posted image  <Hvala bogu.

(odgovor članu ursakatja05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?