|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Norice
12.7.2008 9:42:03   
natpia
Naša dvoinpolletnica je danes dobila norice. Ker sva si želeli iti na morje, me zanima, kakšne so kaj vaše izkušnje, ali lahko gre ali ne. Glede na to, da sem na dopustu naslednji teden, ga ne bi želela kar tako zavreč.

Hvala lepa za pomoč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Norice
12.7.2008 9:45:28   
CHICA 83
Kakor jaz vem, da ni priporočljivi biti na soncu, pa tudi kopanje ni priporočljivo.
Jaz nebi šla na tvojem mestu, drugače pa vprašaj pediatrinjo.

(odgovor članu natpia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2008 9:53:43   
Lunc_a
ne,ker norice so lahko tudi nevarne in če se bo šlo kaj narobe mora otrok takoj v bolnico.
le kaj bo pa imel otrok od morja,če gre z noricami??

(odgovor članu natpia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2008 11:01:29   
brigitaa
Prav to me je mučilo na morju....Poslušte:Pride na plažo ženska z dvema otrokoma, večji tm okol7 let je že skor prebolel norice, mlajša tam 4-let pa povno teh izpuščajev, pa prov med nas na plaži, pa poln malih otrok okol...da bi jo likvidirala....user posted image  kaj vse lazi okol....po pa še reče da so jih pokasiral u vrtcuuser posted image  kaj pa naši otroci? Pa še to smo bili na Cresu....zelo blizu

Kar ne ubije, te samo okrepi

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2008 11:24:50   
Šarki
IZVIRNO SPOROČILO: brigitaa

Prav to me je mučilo na morju....Poslušte:Pride na plažo ženska z dvema otrokoma, večji tm okol7 let je že skor prebolel norice, mlajša tam 4-let pa povno teh izpuščajev, pa prov med nas na plaži, pa poln malih otrok okol...da bi jo likvidirala....user posted image  kaj vse lazi okol....po pa še reče da so jih pokasiral u vrtcuuser posted image  kaj pa naši otroci? Pa še to smo bili na Cresu....zelo blizu

ja halo kok so eni brezobzirni

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu brigitaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2008 11:54:17   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

IZVIRNO SPOROČILO: brigitaa

ja halo kok so eni brezobzirni

Uh, jaz bi pa prav rada, da bi tamala kmalu prebolela norice. Bi bila vesela, če bi se "spentlala" z otrokom, ki jih ima. Čeprav na morju pa res ne.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.7.2008 11:54:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natpia

Naša dvoinpolletnica je danes dobila norice. Ker sva si želeli iti na morje, me zanima, kakšne so kaj vaše izkušnje, ali lahko gre ali ne. Glede na to, da sem na dopustu naslednji teden, ga ne bi želela kar tako zavreč.

Hvala lepa za pomoč!

Sem se hotela zadržati ampak, sorry prsti preveč srbijo, bom pa obljubim zelo na kratko in čim bolj obzirno pokomentirala. Ali pa raje ne...imam pa  vprašanje:

Dopust je bolj pomemben od otrokovega zdravja? Če moraš ostati z otrokom, ki te kot mamico nujno potrebuje ko je bolan je to zate zavržen čas??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natpia)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.7.2008 16:15:24   
natpia
No, kakršnakoli mnenja že, dobrodošla, čeprav sem potrebovala samo nasvet in ne negativnih mnenj, saj nimam izkušenj s tem. Eni pravijo tako, drugi drugače. V vsakem primeru sem se nameravala posvetovati s pediatrinjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.7.2008 16:27:29   
natpia
No, tu pa mogoče samo to. Na dopust ne bi šla sama nikakor. In taka mnenja na podlagi dveh stavkov kje nekdo ne pozna vsega ozadja se mi zdijo čisto neprimerna. Moj otrok je zame najbolj pomembna stvar na svetu in vedno je bila. Oprosti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.7.2008 18:33:42   
Paštetka
Pa saj dopust ni samo ležanje na plaži.

Mi gremo npr. v apartma, kjer bomo imeli svojo plažo. Nikjer ne bi nikogar okužili, pa vsi bi uživali. pa saj je na dopusti tistih par dni tudi lahko noter kot doma oz. počne enake stvari. Pa itak si najbolj kužen, še preden se pojavijo pike. In mislim, da bi se tam proti koncu dopusta pa že lahko kopala, če bodo krastice suhe.

Pa vsi bi uživali ziher bolj kot doma. Že menjava okolja bi prinesla k boljšemo razpoloženju in pestrosti. Morje te pa itak nafila z energijo vsaj do božiča. user posted image  

Kar se pa tiče zakompliciranosti pri noricah.... Uf, kjer koli in tak mimigrede lahko pristaneš v bolnici. Nas ogroža več stvari oz. je dosti več %, da končamo v bolnici zaradi nečesa drugega kot noric.

Je pa seveda druga pesem, če ste nameravali na dopust v hotel, med množico ljudi. Ker biti samo v eni sobi, z otrokom ni prav prijetno. user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 12.7.2008 18:35:17 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu natpia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.7.2008 20:15:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natpia

No, tu pa mogoče samo to. Na dopust ne bi šla sama nikakor. In taka mnenja na podlagi dveh stavkov kje nekdo ne pozna vsega ozadja se mi zdijo čisto neprimerna. Moj otrok je zame najbolj pomembna stvar na svetu in vedno je bila. Oprosti!

Besede: "kar tako zavrečt" si zapisala ti ne jaz, zato se mieni res ne rabiš opravičevati, ker te niti ne poznam. 

In pa to je forum ... in izmenjava mnenj.  In tako kot se tebi zdi moj odgovor neprimeren je zame neprimerno, da nekdo zapiše besedo zavreči v kontekstu kot si jo ti... Zato lahko samo sprejmeš moje mnenje ali pa preskoči in klikni block.

Sem se pa še pošteno zadržala, ker bi v tistem ko sem prebrala tvoj post zapisala še marsi kaj...

Koliko pa komu kaj pomeni se odraža tudi na zapisanem, kajneda?? Beseda zavreči pomeni več kot dovolj, da si lahko marsi katera-i uporabnica-k na RR ustvari svoje mnenje, zato nam res ni potrebno razlagati in pisati stavkov kot opravičilo. Če ti je že moj post šel v nos bi lahko samo odgovorila na moji dve vprašanji, ki sta bili pač posledica zapisanega izpod tvojih prstov ali pa ga preskočila imaš pa tudi opcijo Blokiraj...

Pa brez zamere, samo povem kaj mislim.

(odgovor članu natpia)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
15.7.2008 14:11:40   
helenav
Grozno..človek nakaj vpraša..pa ga dobesedno napadejouser posted image user posted image ..nekateri... ah ja

Moje skromno mnenje....
naslednji teden gremo na dopust z družino, ki pravkar preboleva norice. Po pogovoru z mojo P, ni to nič takega. Naj bi bile kužne le 4 dni pred izbruhom in 4 po izbruhu..no tukaj se bi dalo spet komentirat, saj so mnenja zelo različna, eni pravijo , da nisi kužen le ko se vse posušijo..no kakorkoli.. Odšli bomo vseeno skupaj, oboroženi z zdravili in kremami, za vsak slučaj.

Kar se pa tiče plaže itd.....lahko si mimogrede okužen, tudi z otrokom, ki navidezno zgleda zdrav..tako, da lahko v gužvi stakneš karkoli. Zato pa obstajajo privat plaže in divje plaže, kjer si lahko sam in ''varen''

natpia uživaj na dopustu...user posted image vem, kako je to, če ga lahko izrabiš le teden čez poletje ( brez možnosti premeščanja) in če boste še bolni pa malček improvizirajte kot je  Paštetka predlagala-napisala..

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?