|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Norice?
8.7.2006 16:20:45   
oka
Pozdravljene!

Naša dveletnica se je danes zbudila z nekaj pikicami po trebuhu. Vročina ji je trenutno narasla na 38. Najverjetneje so norice, saj jih imamo v vrtcu.
Zanima me, po kolikem času se na pikicah pojavijo vodeni mehurčki, ker do sedaj so pikice ostale nespremenjene.
Zasledila sem tudi, da pri noricah otroku ne smemo dati Voltaren svečk za zbijanje vročine. Zanima me zakaj, saj, ko sem zdravniku omenila, da ji ponavadi  dam Voltaren svečko, ke paracetamolova pri naši ne pomaga, me ni nič opozoril , da ji Voltarena ne bi smela dajati.  Hvala vam za kakršne koli informacije!

LP

< Sporočilo je popravil oka -- 8.7.2006 16:22:31 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Norice?
8.7.2006 16:23:42   
Anonimen
Za Volatren še nisem slišala, da se ne bi smel dati. Drugače pa naj bi mehurčki ratali danes popoldne ali zvečer. Upam, da jih bo čimmanj, včasih menda lahko tudi ni skoraj nobenega.

(odgovor članu oka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2006 16:43:15   
oka
Hvala Splišni za speedy odgovor. To o Voltarenu sem zasledila na forumu. Sem pa poklicala na infekcijsko kliniko, kjer so mi rekli, da aspirina res ne smem dati,  ker spada med salicilate in  lahko pride do Rayevega sindroma (nekaj s propadom avtoimunskega sistema), Voltaren pa da lahko dam. Hvala še enkrat.
LP

< Sporočilo je popravil oka -- 8.7.2006 16:55:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2006 17:04:25   
Anonimen
Ja, to to o Aspirinu je res dobro vedet. Ker zaradai tega Rayevega sindroma je umrl otroček moje znanke.
Čimmanj pik vam želim.

(odgovor članu oka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2006 21:46:19   
rainbow
kaj takega, groza Splišniuser posted image user posted image
mi smo se že rešili tega user posted image , hvala bogu.

Tudi jaz želim čim manj pik, srbenja in vročine.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.