tanikaa
|
mamci. saj nisem iskala konflika. samo hotela sem napisati, da je iskanje in izbira partnerja dostikrat loterija. in niti ne vem, kje si prišla na idejo, da vidim moške samo v tej luči, da radi hodijo po gostilnah oz. vidijo samo gostilne. niti slučajno jih ne vidim tako. zato, ker moj ne hodi po gostilnah, razen z mano, tudi moj oče ne hodi po gostilnah, le tu in tam na kako kavo, nikoli se ga ne napije. tudi moj pokojni mož nikoli ni hodil po gostilnah. še napil se ga ni v vseh najinih 7 letih zakona. prav tako nisem rekla, da moškega zadeneš na loteriji. res je, da se vsak posameznik odloča s kom bo živel in s kom se bo poročil. ampak so tudi primeri, ko se človek spremeni. poznam žensko, ki je dobila moškega, ki jo je nosil na rokah, jo razvajal in nihče ni imel nobene besede čez njega povedat. bila je kraljica njegovega življenja. ja in takrat sta se poročila. in veš kaj je potem rekel? da polž čisto počasi svoje rogece izteguje. in jih je. začel jo je varat, tepst in podobno. tak da tudi življenje pred poroko in poznavanje partnerja pred poroko ni garancija za to, da bo človek ostal takšen kakršen je bil. in kar je napomembnejše JAZ SE NE PRITUŽUJEM, ker se nimam nad čim. imam dobrega parterja, ki me ima rad in ima rad mojega otroka. nudi nama veliko ljubezni in podpore. nikoli ne dvigne roke nad mano, še manj nad otrokom. ne hodi po gostilnah, pomaga mi pri gospodinjstvu in še bi lahko naštevala. ja, pa sporeče se z mano tudi, da ne bom opisovala idealnega moškega, ker ga ni. IN JA. ZADELA SEM LOTERIJO. ker se je spremenil od tistega časa ko sva se spoznala. in to na boljše, čeprav je že takrat bil zelo dober. in kaj bi, če bi se spremenil na slabše? ja, pustila bi ga. ker sem pač tak človek, ki ni pripravljen trpeti. samo zato pravim, da je tudi iskanje in izbira partnerja neke vrste loterija, vendar ne čista loterija, kot vse drugo na tem svetu. čeprav v začetku upaš na najboljše, lahko pozneje izpade najslabše. lep dan.