|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nore sanje
13.4.2006 23:24:45   
ksenija.
Sem imela danes ful nore moreče sanje. Sem nosečka, dva dni čez PDP in se mi že ful vleče. Danes sem sanjala, da mi je kot zgleda voda odtekla med lulanjem, tako, da jaz tega sploh nisem vedela. Potem se je otrok v meni umiril in kaj se je zgodilo ne vem,ker sem se zbudila.

KAj mislite se lahko to zgodi, da ti odteče voda, pa ti za to sploh ne veš? So me te sanje ful v paniko vrgle. Saj moj pikec je kar aktiven, strah pa me je vseeno.

Ko sem prvič rodila, so mi predrli mehur in sem po tem predrtju dobila ful močne popadke in v roku pol ure rodila.

Ali dobiš vedno po predrtju mehura popadke ali ne?

KAj lahko te sanje pomenijo?

Me res skrbi.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nore sanje
13.4.2006 23:41:17   
Annny
Ksenija,
mislim, da se ti ne more zgoditi, da ne bi vedela, kdaj ti je odtekla voda- te vode je namreč precej, če se spomniš od prejšnjega poroda. Če pa sumiš, da bi lahko kaj 'kapljalo' (ampak to bi se ti dogajalo tudi takrat, ko ne bi šla na wc), potem si kupi tisti test, s katerim ugotoviš, če gre za plodovnico ali ne. Če boš seveda še imela čas za to glede na to, da si čez rokuser posted image  Mislim, da ta test prodajajo v Sanolaborju (nekje prebrala).
Sicer pa- lep porod ti želim!user posted image

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2006 0:38:50   
Anonimen
Večinoma se pojavijo slej ko prej popadki. Če pa voda ne odteče v celoti, pa tudi to ni nujno, a se tudi slej ko prej pojavi krvav izcedek. Narava je poskrbela za to, da ni panike, da boš pravočasno vedela, da moraš iti.

Sploh nisem vedela, da si že tako daleč. Vidiš, pa si pregurala do sem, ko si imela težave z odpiranjem, ne? No, če se prav spomnim.

Želim ti vso srečo in da bi čimprej cartala svojo novo user posted image . Drži se in nam čimprej javi veselo novičko.user posted image

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2006 7:49:17   
Barbs
Ksenija,

tole z "norimi sanjami" je povsem običajen pojav v nosečnosti. V naši temi ( majčice) je včasih za počit od smeha, ko si povemo o sanjah. Kar več nas je bilo takih, ki se nam je sanjalo, da smo "zaspale" in da smo se zjutraj zbudile , potem pa z grozo ugotovile, da celo noč nismo dojile user posted image  in se začele spraševati ali je sploh še živuser posted image .. Ali še kaj bolj "groznega", kar se sanja naši MarijiPo; skratka, tole nočno življenje je v nosečnosti še bolj aktivno. Torej tvoje sanje o odteku plodovnice res ne pomenijo nič. Morda le pdražajo tvojo skrb, ker si že čez PDP in čakaš, kdaj bo.
Saj vem, najbolj lovska bi pa zdajle bila, če bi ti rekla, da se poskušaj v miru naspati, preden greš....user posted image  Lažje reči, kot storiti.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2006 8:06:10   
soncece24
O,ksenija,a si še kr v enem kosu? Glede vode ti ne znam svetovat,še nimam izkušenj,ti pa želim, da bo čim prej in da rodiš vsaj tako hitro kot prvič user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2006 9:19:18   
Teni_
Joj, daj proč takšne misli. Verjamem, da te je vrglo iz tira. Dvomim, da ne bi vedela, da ti je odtekla plodovnica. Meni je sier čisto malo, pa sem šla vseeno v porodnišnico, ker nisem  bila 100% ali je ali ni. Sem pa bila brez popdakov, ampak bi se verjetno slej kot prej začeli moji, če mi ne bi dali umetnih po 3 urah.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......