Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Non stop joka za očijem in ga kliče 2.11.2009 13:10:39
|
|
|
|
Ekaz
|
Morda je to povezano z vstopom v vrtec: jaz jo peljem v vrtec, vsako jutro joka le tisti trenutek, ko jo oddam, potem je cel dan pridna, oči pa jo vzame iz vrtca - je njen rešitelj. Odkar hodimo v vrtec vsako jutro takoj, ko se zbudi začne jokat, kliče očita in mene sploh ne šmergla. Jutra so postala res težka - ene petkrat zašvicam preden pridem v službo. Sicer je z vrtecm izredno zadovolnjna, pove kaj so delali, kaj so jedli, pojemo pesmice, ki so se jih naučili, pogovarjamo se o vrtcu in je vedno vesela - smatram torej, da ji je lepo. Kako jo odvadti, da bi zjutraj delala paniko glede očija - res postaja že grozno in me je popoldne strah, kaj bo zjutraj. Oči gre namreč ob šestih od doma in ko se zbudi, ga torej ni več.
< Sporočilo je popravil Ekaz -- 2.11.2009 13:17:57 >
|
|
|
|
RE: Non stop joka za očijem in ga kliče 2.11.2009 13:17:53
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Naj te malo potolažim - pri nas imamo enako situacijo. Jaz ga peljem v vrtec, oči pride po njega. S tem, da oči ni nikakršen rešitelj, saj sin izjemno rad hodi v vrtec. AMPAK, zjutraj, ko ga pridem zbudit pa obvezno "ne, ne, ne, oči, oči,....". Jaz to sploh ne jemljem kot povezavo z vrtcem. Otrok pač preizkuša meje in moje živce. Enostavno - ignoriraj. Mali so nabriti - naš se namreč ves teden iz postelje zjutraj dere, da hoče očija, edino čez vikend naredi preklop in hoče mamico (ja, takrat je pa oči doma in ta igra ni zanimiva ).
|
|
RE: Non stop joka za očijem in ga kliče 2.11.2009 13:22:29
|
|
|
|
Ulla80
|
v skupini od naše tamale je en fantek, k majo podobno - mamica al pa babi ga zjutri prpeljeta, ati ga pa pride iskat in seveda je ati zakon in pol k se zbudijo, on trdo sedi na enem stolčku, sred igralnice in čaka da ati pride....in če se grejo ostali kaj na teraso al pa na igrišče al pa v garderobe igrat, on noče zraven, ker čaka atija in če kam gre, se boji da ga pol ati ne bo našu itd....je kr hudo....in zadnjič je pa enkrat babi pršla po njega in je mali čist ven padu in tulu da ne gre z njo, da bo ati pršu ga je ful prepričevala in mu dopovedovala, sam kak sta pa rešla pol pa ne vem, k sma medve šle...
|
|
RE: Non stop joka za očijem in ga kliče 2.11.2009 15:18:07
|
|
|
|
doroteja23
|
Pri nas isto! AMpak pri nas ni kriv vrtec. Ker namreč nikoli ni blo problema za it v vrtec. Ampak kot zgleda je to tako obdobje. Tak si jaz pač to razlagam. Pride enkrat čas ko so atiji carji. Se mi pa zdi da je to bolj pogosto pri punčkah, ki so atijeve ljubice. Mogoče se pač motim, ampak jaz imam tak občutek. Je pa res tudi to da je pri nas večino dneva z mano, atija pa včesih kak dan sploh ne vidi razen zjutraj ko gre v vrtec, ker pač ima tako službo. Včasih pa malo paše da so tiji carji, da niso samo mame tiste ki jih otroci potrebujejo in bi mogle vse naresit.
|
|
|
|
RE: Non stop joka za očijem in ga kliče 2.11.2009 15:40:19
|
|
|
|
ksenija12
|
Jap..oči je 'formula 1'..tudi pri nas..že dlje časa..obdobje..jaz upam, da bo trajalo čimdlje:)
|
|
RE: Non stop joka za očijem in ga kliče 2.11.2009 20:24:13
|
|
|
|
Netopirčy81
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenija12 Jap..oči je 'formula 1'..tudi pri nas..že dlje časa..obdobje. Enako tudi pri nas. Naša ne hodi v vrtec in je cel dan z mano, sestrico in kakšno otroško družbo, ati pa pride pozno popoldne...ga vidi bolj malo, zato ga pa tako kliče in pogreša...sej bo bolš...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......