|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Non-stop roke v hlačah
21.12.2011 16:35:36   
teja28
Sin bo kmalu dopolnil 4 leta in zadnje čase ima roke kar naprej v hlačah, kar na prej na lulčku, vse se vrti okoli lulčka ... Kaj menite? Naj ga kar naprej opozarjam, da to v javnosti ni ravno najbolj primerno, ali naj se delam, da ne vidim, ali kaj? Ker, ko ga opozorim, se vidi, da mu je neprijetno.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Non-stop roke v hlačah
21.12.2011 16:45:05   
Kliki
moje mnenje je da ga opozarjaj dalje bo mogoče nehal.

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2011 16:51:53   
hmm...
To je faza, ki bo minila. Jaz bi ga na tvojem mestu tudi opozarjala.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2011 17:05:18   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: hmm...

To je faza, ki bo minila. Jaz bi ga na tvojem mestu tudi opozarjala.

user posted image  Moj oče,  dva brata, mož, sin, dva nečaka, dva sodelavca in kup mimoidočih ..vsi različnih starosti, vsi še vedno v fazi. No , ne non stop, ampak pogosto ga prekladajo sem ter tja, to pa.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2011 18:40:13   
mateyka
uška dej no - vsi se nonstop po lulčku šlatajo in majo zato roke v hlačnih žepih? user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.12.2011 19:49:37   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: teja28

Sin bo kmalu dopolnil 4 leta in zadnje čase ima roke kar naprej v hlačah, kar na prej na lulčku, vse se vrti okoli lulčka ... Kaj menite? Naj ga kar naprej opozarjam, da to v javnosti ni ravno najbolj primerno, ali naj se delam, da ne vidim, ali kaj? Ker, ko ga opozorim, se vidi, da mu je neprijetno.

Moja je pa stara štiri leta in pol in se vse vrti okoli lulike zadnja dva tednauser posted image ....izgleda, da je t.i. faza.....ko vidim, da se začne božati jo poskušam z nekim zamotiti.....običajno pali.....

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.12.2011 10:09:33   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

uška dej no - vsi se nonstop po lulčku šlatajo in majo zato roke v hlačnih žepih? user posted image

a sem to napisala?

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.12.2011 10:12:23   
teja28
no, ok...vidim, da nismo edini s to fazo ...jeeeeej user posted image Bom nadaljevala z opozarjanjem, pa upam, da bo šlo mimo.

Neposredna povezava do sporočila: 8
22.12.2011 11:58:51   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

a sem to napisala?

napisala si da so še vedno "v fazi" (ki jo je avtorica opisala - kar naprej v hlačah, kar na prej na lulčku) in da ga "prekladajo sem in tja". nekak se mi zdi da ni tako drastično kot se sliši user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
22.12.2011 12:25:33   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

a sem to napisala?
.

Preberi še enkrat. Nikjer nisem napisla VSI, nikjer NONSTOP in nikjer nisem govorila o tem, da zato dajo roke v hlačne žepe , da bi si ga prekladali. Pa tudi avtorica govori, da ima mali roke v hlačah - kar jaz razume kot " ne v žepih" ampak dejansko v hlačah....Sicer pa, bom ja vedela o čem govorim, saj govorim o "mojih" moških. Če imaš ti lepo vzgojene , "iz faze" moške  okoli sebe- good for you...

Neposredna povezava do sporočila: 10
22.12.2011 14:06:50   
mateyka
res je, ne poznam nobenega moškega, ki bi to počel. mislim pa, da si veliko preresno vzela moje pisanje.

Neposredna povezava do sporočila: 11
22.12.2011 14:43:52   
liliana

res je, ne poznam nobenega moškega, ki bi to počel. mislim pa, da si veliko preresno vzela moje pisanje.

Ne poznaš moškega, ki si kdaj pa kdaj ne preklada tiča.....user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.12.2011 14:56:03   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Ne poznaš moškega, ki si kdaj pa kdaj ne preklada tiča.....user posted image

osebno ne. res, moj mož - ne spomnim se da bi kdaj. ko si hlače natika, si ga naštima in pol je to to. user posted image
sem videla nekaj modelov v življenju (moji sošolci), samo tisti so si pa čohal mednožje kot razstavo kako so kul in "manly" I suppose..

tegale pa (še) nisem videla v živo:
http://www.youtube.com/watch?v=AsK4zOFMYDk

samo mogoče pa res kdaj bom - nikoli se ne ve user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 22.12.2011 15:00:17 >

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.12.2011 15:17:05   
uškinamama

Srečnica. Okoli mene pa veliko neandrtalcev user posted image . Nisem vzela preresno , pravzaprav me je zabavalo, kako iz " moji moški, kup mimoidičih, pogosto preklada lulčka"  prideš do "vsi se non stop po lulčku šlatajo". Ne maram, da mi kdo polaga besede v usta.user posted image

Aha, zdaj sem videla video,ki si ga prilepla. Ne, ne , GOVORIM o tem kar je na videu...take tudi jaz ne poznam (mogoče sem kje kdaj opazila) , govorim o prekladanju. Ne vem, če nisi videla, verjetno si težko predstavljaš.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.12.2011 10:38:28   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: teja28
Sin bo kmalu dopolnil 4 leta in zadnje čase ima roke kar naprej v hlačah, kar na prej na lulčku, vse se vrti okoli lulčka ...

Ta faza bo trajala nekaj let. Pa še potem se bo vse vrtelo okrog lulčka user posted image .

Prveč ga ne opozarjaj. Otroku lepo razloži, da to ni ravno primerno, da se šlata v javnosti. Doma pa ga pusti pri miru. Namesto, damu rečeš naj se neha šlatat mu rajši reci naj si obleče gatke ali pa ga pozovi k nečemu, da bo delal, da nevede preneha (ker se zaposli z drugim). Sčasoma bo intenzivnost manjša. Vsakič ko se šalata doma, mu preusmeri aktivnost, ne pa ga z besedami "preganjat".

Če pa boš dajala temu preveč poudarka, pa bo malček, ne da bi sploh lahko razumel v čem je problem (v glavah odraslih), da je to negativno, povezal s svojo telesnostjo in svojim spolovilom. Tega pa sigurno nočeš.

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.12.2011 13:22:03   
cukrček11
Poznam primer ko to ni samo faza ampak traja že dlje časa, otrok je namreč star 12 let in moram rečt, da nima nobenega sramu pred nikomer, vsaj domačimi ne, ker vsi gledajo vstran, meni pa se to gabi. Gabi se mi predvsem zato, ker se igra z mojim sinom (3 leta) in ga non stop prijema po obrazu in povsod (kljub mojim opozorilom naj si prosim umiva roke preden ga prijema) in je mali že večkrat fasal razjede po ustih in herpes in smo trpeli seveda par dni vsi skupaj. Pa je problem ker pri tem otroku ne pomaga niti če mu moj reče kaj user posted image
Tako da kot staršem vam svetujem da naučite otroka, da ni s tem čisto nič narobe, AMPAK, da se to počne v svoji sobi oz. takrat ko je sam in ima zasebnost in poleg tega HIGIENSKE NAVADE! Saj se namreč tudi odrasli ne čohamo čez cel dan tam spodaj in se potem ne umijemo.
Se opravičujem, sem se razpisala, ampak mi kar dvigne pritisk ko se spomnim, da bomo čez par dni spet skupaj. Ampak enkrat mi bo poknilo!

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.