|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nohti - pomoč!
15.3.2007 11:54:53   
spacey
Dejte mi prosim svetovat, kako naj neham grist nohte?
To me tako mori. user posted image  user posted image

Zdej si jih spet že kar nekaj časa grizem in sploh ne znam nehat, malo zrastejo, pa spet jih odgriznem. Pa še take grde oblike prstov imam, da me je kar sram.. user posted image

Prooosim pomoč.

Aja, razni laki in podobno odpade...nič ne pomaga... user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nohti - pomoč!
15.3.2007 11:58:37   
Anonimen
Hja jst mam tud ta problem.

A laki ti ne pomagajouser posted image Un od Mavale je ogaben. Meni ful pomaga. K je res nagnusen.

Drugače pa mogoče bo ti pomagalo da si narediš gel nohte(teh ne moreš gristuser posted image ) in se počasi odvadiš, pol pa maš lahko svoje.

Sam kako to da ti lak ne pomaga? A ti ni nč nagravžno k daš v usta. Jst skor bruhnem. Je pa res da je to začasna rešitev. K se nehaš mazat je spet isto. No vsaj pri men. Jaz jih grizem že od malega.

(odgovor članu spacey)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2007 12:00:12   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: spacey

Dejte mi prosim svetovat, kako naj neham grist nohte?

Aja, razni laki in podobno odpade...nič ne pomaga... user posted image

A si že probala lak MALAVA STOP (mislim, da je tako), kupila sem ga v Mullerju, in sicer za mojega 6-letnega sina, ki je stalno grizel nohte - skoraj do živega user posted image . Ko sem ga namazala, je nehal grizti ... ti povem, lak oz. nohti imajo tako ogaben okus (sem sama sprobala in ti povem, da je user posted image user posted image user posted image ), da boš sigurno manj dajala roke v usta user posted image

Aja, lak stane cca bivših 3.000 sit.

Pa poročaj, če ti je uspelo user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2007 12:02:14   
Anonimen
Ja jst mam tud Malava stopuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2007 12:26:00   
spacey
Ma jaz si spraskam dol lak in pol je tko, kot če si ne bi nalakirala. user posted image

Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2007 12:27:54   
Anonimen
Jaz si lak nanesem vsak drugi dan tudi na kožico okoli nohtov, ali pa vsak dan. Mavale ne moreš spraskat k sploh ni kot lak ampak ena taka tekočina. Verjemi da ga ne moreš spraskat ker je še par dni po nanosu tudi če si nevem kako umivaš roke z krtačko in vsem okus za user posted image

(odgovor članu spacey)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2007 12:40:01   
spacey
Aha, potem pa grem v akcijo. Upam, da bo pomagalo. user posted image

Hvala za nasvete. user posted image

Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2007 13:25:55   
Anonimen
tud jaz sem ga kupla..user posted image edin problem je k pol kak čips jem in ma še čips okus po tem laku..user posted image user posted image

drugače pa pomaga. vsaj men je, čeprav si jih bom očitno spet mogla mal namazat, ker vedno ko se mi zlomi, pol traja dolgo časa, da zraste..user posted image

(odgovor članu spacey)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.3.2007 13:31:37   
Anonimen
Ja biba res je, karkoli daš v usta ma okus po lakuuser posted image - fajn shujševalnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.