|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nohti
14.2.2007 10:18:47   
Strawberrie Cherrie
No, ker smo predebatirale že vse od zgoraj navzdol, me pa zanima, kako si urejate svoje nohte.
JAz sem v nosečnosti dobila ful lepe nohte, ki še sedaj držijo? Ampak nisem nek freak za urejanje nohtov, zato si jih ponavadi spilim skoraj do konca in nanesem prozorn lak -> ful rada bi si pa naredila kakšno french manikuro, ampak kar doma - tiste, ki to počnete katere lakce uporabljate in kako vam gre (oz kako hitro se teganaučiš???)
Umetni nohti odpadejo saj so mi user posted image , gel nohti pa tudi, ker se mi jih za doma zdi škoda.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nohti
14.2.2007 10:26:31   
amalija
Sem imela vedno bolj boge nohte, ful mehke pa še plastili so se mi. Sem jih porihtala z utrjevalcem Microcell 2000 in FidiBiotin tabletami.

Nega  - non stop krema za roke + nohte, olje za nego obnohtne kožice, mineralna pila za krajšanje Alessandro, polirna pila Essence 4v1 (za 'zaprtje' nohta po piljenju in občasno poliranje površine nohta), potem pa ali Microcell ali podlak, lak in nadlak. Lake uporabljam različne, tako barve kot znamke. Trenutno najbolj aktualni laki Essie in Artdeco (tahud 2 čopič za super nanašanje), odtenki pa francoska (si jo delam sama doma, ene parkrat sem bila pri manikerki, da sem pogruntala user posted image ) ali pa rdeči  - mi je ful user posted image  zadnje čase.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2007 10:34:09   
Strawberrie Cherrie
Amalija, imam 2meseca starega otroka, ki mi ne dopušča dnevne nege 1urouser posted image
Bi poizkusila za začetek nekaj na easy, da res ne bom imela vso življenje kratke nohte -> a poznaš mogoče tole?

user posted image

???

Kje si kupila od Artdecoja francosko???? Ker je nisem še nikjer zasledila??? Bi pa imela nekaj takega?

< Sporočilo je popravil wahoo -- 18.2.2007 9:17:05 >

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2007 10:43:06   
amalija
London-paris,

saj meni vzame 1 uro/tedensko user posted image

Od Art Decoja imajo ene kompletke za francosko, ampak je precej drago.

Poskusi lak od Essence (Mueller), kupiš posebej TIP PAINTER (to je bela za konice, ima tak poseben, ozek in dolg čopič, je ful lažje za začetek, da pobarvaš lunco - jaz nastavim čopič na noht in potem obračam noht - se malo čudno sliši, ampak je učinkovito user posted image ), za čez si pa kupi enega prosojnega roza/bež/belega. Ni nobene potrebe, da kupuješ posebne komplete, ker je isti lak. Sicer pa ima tudi Essence tak kompletek, če te mikajo prav kompleti. Za začetek, ker boš rabila nekaj vaje, ti jaz res priporočam tale Essence, ker je poceni - se ne boš nič sekirala, če boš morala popravljat user posted image  
Obstajajo sicer tudi take nalepkice za lunce barvat, ampak s tistim pa meni ni nikoli uspeelo lepo narest, ker se mi je ali nalepka strgala ali pa je lak 'ušel' mimo user posted image

Aja, pa priporočam še aceton v svinčniku, je super, z njim lahko popraviš napakice, imajo tudi Essence.

Marička, se bere, kot da je tale Essence moj in od reklame služimuser posted image  - ampak je res kar kvaliteten, sploh za tako malo denarja. user posted image

Tole, kar si pa ti nalepla od Artdeco, pa ne poznam. KAj naj bi to sploh bilo?

Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2007 10:46:03   
Strawberrie Cherrie
Pa kaj je ta vaš Essence -> ali pa jaz res nikoli nisem polagala pozornosti v Mullerju nanjga - jutri grem na izpit v MB, pa bom šla tole kupit -> verjetno je res dobro, da na 'začetku' sprobam nekaj bolj poceni...da se ne bom preveč sekirala
Samo to mi še povej, kje si dobila ARtdeco kompletek? V končni fazi mi mora moj nekaj za valentinovo kupituser posted image

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2007 10:49:55   
amalija
Jah, tale Essence je res presenečenje user posted image

Ja, ja, pol naj ti pa kar Artdeco kupi, ne more ti kupit darila za par € user posted image  user posted image

Artdeco imajo v Muellerju, sicer ga drži tudi Limoni in drogerije Boutique.

Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2007 11:02:54   
Miška76
Ja Essence ja zares super user posted image user posted image user posted image , pa še tolk ugodna znamka je user posted image

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2007 11:17:57   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: amalija

Obstajajo sicer tudi take nalepkice za lunce barvat, ampak s tistim pa meni ni nikoli uspeelo lepo narest, ker se mi je ali nalepka strgala ali pa je lak 'ušel' mimo user posted image

Jaz si delam francosko poleti tudi na nogah, mi je ful všeč. Mi je najprej pedikerka to naredila, pa še na palce narisala neke rožice, sedaj pa sem že sama profi v tem. user posted image

Hočem povedati, da si namesto teh nalepk za lunce delat dam na vsak noht košček selotejpa user posted image in zelo rahlo ob robovih zavijem, da ni čist ravno, potem pa brez skrbi pobarvam z belim lakom. Pred tem seveda še prozorna podloga, na koncu pa še ena plast prozorne, ki da takšen viola sijaj.

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.2.2007 11:20:25   
amalija
pety, a pa si nič podlaka ne poškoduješ, ko selotejp dol potegneš?user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.2.2007 11:43:07   
pety78

pety, a pa si nič podlaka ne poškoduješ, ko selotejp dol potegneš?user posted image

Nič. Saj počakam, da se podlak posuši, šele nato nanesem selotejp in belo barvo. Ko se še to posuši, lepo odstranim selotejp. Zdej pa ne vem, al mam fajni lak, al pa selotejp. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.2.2007 12:14:51   
Strawberrie Cherrie
Amalija: jaz si bom kupla tegale Mullerjevega -> da se stestiramuser posted image ; dragi mi pa naj kupi tale kompletek za francosko m. in pa ArtDeco All in one Manicure -> tolk si pa že zaslužim, kajneuser posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.2.2007 12:33:06   
amalija
pety, kater selotejp pa imaš?user posted image
In kater podlak?

london_paris, ti kar poizkusi, pa potem poročaj. Aja, in ne obupat na zečetku, če ne bo šlo najlažje - vaja dela mojstra. Mojih prvih nekaj je bilo samo od daleč za gledat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
14.2.2007 12:57:48   
pety78
Salotejp je pa tisti najdražji, ki ga iz Amerike uvažajo. user posted image Lak pa je alessandro.

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.2.2007 13:23:14   
kofetek2010
francoska manikura...
nič selotejpa, nič lunic, nič šablonic... user posted image  

samo mirna roka in kar sfalim lepo pobrišem z brisalcem oz. acetonom v svinčniku user posted image  

mi pa gre ful na živce, ker se mi bel lak v flaški ful hitro strdi in postane tak pocast user posted image  

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.2.2007 13:27:01   
amalija
jana73, prodajajo t.i. redčilo za lake za nohte, vem, da ga ima Dikla. Je res super, kapneš par kapljic tega notri, pa je lak ko novuser posted image

pety, a pol moram it v Amerika, da bom dobila selotejp? user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.2.2007 13:30:25   
pety78

pety, a pol moram it v Amerika, da bom dobila selotejp? user posted image

Ja, kaj si pa misla? Lepota pa ja ni kar tako. user posted image Ti ga pa jaz zrihtam, če češ. Ena rolca stane, pa ne se ustrašit, ker je res ful kvalilteten, 200 EUR. Ampak ga maš pa res dolgo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.2.2007 14:27:40   
amalija
Matr  vola, še dobr, da sedim...user posted image
Nič, bo treba loto začet igrat... al pa eno banko oropat...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.2.2007 16:30:23   
Anonimen
Imam gel-nohte. Za vse skrbi moja kozmetičarka. Raskiram tistih 20€ na mesec in imam mir.user posted image

(odgovor članu amalija)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
18.2.2007 8:41:10   
Strawberrie Cherrie
Kupila francosko manikuro, od enga xxx proizvajalca za 15€, bomo videli kaj bo:)

Pa še nekaj stvari od pilic keramičnih pilic pilic za glajenje, en essence lak za krtko...
V glavnem, ko bodo rezultati sporočim dalje.
včeraj sem si jih spilila do daske, zdaj pa naj rastejouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.2.2007 9:19:10   
Wahoo RR
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Imam gel-nohte. Za vse skrbi moja kozmetičarka. Raskiram tistih 20€ na mesec in imam mir.user posted image

enako...že 6 let...in ne zamenjam ...

S tem da dam 35 € na cca 2 meseca

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?