Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nohti, nohti, nohti, nohti, ... 29.9.2009 16:01:28
|
|
|
|
pety78
|
Da še jaz eno novo temo o nohtih odprem, v upanju, da se mi katera javi... Namreč...rada bi si dala umetne. Je sicer moja sestra profi v tem, ampak je s Koroške, jaz z Gorenjske in za vsak zlomljen noht ne bi glih k njej laufala. Sem že na temi Nohti spraševala, če je katera iz Tržiča ali Kranja, ki bi mi jih bila pripravljena narediti? Je?
|
RE: Nohti, nohti, nohti, nohti, ... 29.9.2009 17:00:38
|
|
|
|
kepica
|
V lepotnem studi Špela v Šenčurju delajo zelo lepe. Jaz sem tja hodila par let. Sedaj, ko sem rodila, sem malo prekinila, ampak, komaj čakam, da jih spet dam delat. Če te zanima, ti dam telefonsko številko. Piši na ZS.
|
|
|
|
RE: Nohti, nohti, nohti, nohti, ... 29.9.2009 18:48:22
|
|
|
|
naja17
|
Imaš ZS
|
|
|
|
RE: Nohti, nohti, nohti, nohti, ... 30.9.2009 12:48:09
|
|
|
|
skinimini
|
Jaz bi jih tudi imela! Na Gorenjskem nekje. Sem videla v Radovljici eno tablo, tam kot je trgovina z rabljenimi otroškimi stvarmi, a katera kaj ve? Naja še meni ZS?
|
|
|
|
RE: Nohti, nohti, nohti, nohti, ... 11.10.2009 17:36:55
|
|
|
|
petrcamg
|
Hojla! V Radovljici imaš nov salon Studio 37, kjer delajo tudi umetne nohte po sistemu Alessandro.
|
|
|
|
RE: Nohti, nohti, nohti, nohti, ... 14.12.2009 14:53:47
|
|
|
|
cleaa
|
Živjo ! Jaz izdelujem nohte pri Šenčurju, v bližini Kranja in sicer z geli Magnetic. Če katero zanima, naj se mi javi, v decembru nudim tudi popust!! Za več informacij pa mi pišite na ZS!!
|
|
|
|
RE: Nohti, nohti, nohti, nohti, ... 14.12.2009 18:05:47
|
|
|
|
clara23
|
hey, tudi jaz delam nohtke v okolici Kr (Vodice). Če katero zanima naj pošlje ZS
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2010 16:53:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?