|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noht- palec na nogi
9.9.2007 21:16:17   
Nasy
Pred dvemi leti sem imela operacijo, so mi noht morali dol potegnit in kirurg je rekel, da po vsej verjetnosti nov zrasli ne bo tako lep in gladek kakor prejšnji. Res je zrasel malo bolj grbančast ampak sedaj je postal tak grd, rumeno rjav. Nekje sem brala, da se to lahko reši z oljem čajevca? Je katera kaj slišala o tem, kako pomagat ali probala karkoli?  Ker nekaj moram nardituser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noht- palec na nogi
10.9.2007 7:12:05   
srki
Pol imam pa jaz srečo, ker sem bila že trikrat brez nohta, pa ni nič grd, raste malo čudno še vedno, obarvan pa ni.

Kaj pa če bi probala z limonimo lupino? Nekje sem slišala da so si tisti strstni kadilci, ki so imeli rumene prste oz. nohte, le-to dol spravili z limonino lupinouser posted image .

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2007 7:25:28   
Polona31
0Punce zaka ste ostale brez nohtov na nogah? Ali se vam je vrasel? Meni ravno sedaj dela probleme. Boli me kot user posted image user posted image user posted image . Pa samo odlgagam obisk pri zdravniku. Upam da bo boljše samo od sebe, vendar se mi vse bolj zdi da ne bo tako. če ima katera izkušnje z vraščenim nohtom, naj mi prosim pove kako izgleda reševanje problema pri zdravniku?

LP!

Polona

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2007 9:54:11   
Nasy
Jaz sem ostala brez nohta zato, ker mi je padel del peči na nogo, ko smo prestavljali pohištvo. Sem že mislila, da je šel cel prst user posted image Noht je bil v bistvu skor mal presekanuser posted image
Polona, povprašaj v kakem kozmetičnem salonu, ki opravljajo take stvari, mislim, da ti vstavijo neko sponko

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2007 13:54:42   
srki
Meni pa zato, ker me je moj pri plesu brcnil v prst z robom čevlja, jaz pa v sandalih. Potem pa mi ni začel pravilno rast, zato sem morala še dvakrat rezat. Vsake toliko imam težave, vendar si potem tisto špico sama izdolbem ven in potem je mir.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2007 19:18:01   
iva01
IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

0Punce zaka ste ostale brez nohtov na nogah? Ali se vam je vrasel? Meni ravno sedaj dela probleme. Boli me kot user posted image user posted image user posted image . Pa samo odlgagam obisk pri zdravniku. Upam da bo boljše samo od sebe, vendar se mi vse bolj zdi da ne bo tako. če ima katera izkušnje z vraščenim nohtom, naj mi prosim pove kako izgleda reševanje problema pri zdravniku?

LP!

Polona

jst sem mela vraščen noht, no sta dve varianti al da ti ga osebna zdravnica dol celega potegne, ali pa da greš na manjši operavivni poseg, kjer ti odrežejo dol vraščen del nohta po celi dolžini, tako da ti potem nikol več ne vrašča.

jaz sem zelo zadovoljna z sedajšnim izgledom nohta

drugač pa porumenelost nohta lahk povzročijo tud kakšne glivice al kaj podobnega

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?