Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nogomet- Kamnik, Radomlje 7.9.2011 10:51:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače imajo Domžale fajn razvit nogometni klub in dobre uspehe, samo ne vem od katere starosti naprej sprejemajo. Je pa moj nečak začel s treningi nogometa v 1. razredu OŠ, kjer je bil nogomet kot eden od izbirnih krožkov (alkakosežetemudanesreče).
|
|
|
|
RE: Nogomet- Kamnik, Radomlje 7.9.2011 12:09:18
|
|
|
|
chupsy
|
ja tud v radomljah, seprav radomeljski nogometni klub sprejemajo, vem da včasih na igriščih vidim zelo mejhne fantičke, tko da se splača it vprašat, za kkšne 7 letnike majo pa skor sigurno no.
|
|
|
|
RE: Nogomet- Kamnik, Radomlje 7.9.2011 12:09:59
|
|
|
|
chupsy
|
aja vidim da bo star šele 6...no ne vem, sigurna nisem, ampak se mi zdi da so eni tam res mejhni, da res kmalu začnejo,tko da jaz bi kar poklicala pa vprašala.
|
|
|
|
RE: Nogomet- Kamnik, Radomlje 7.9.2011 12:19:02
|
|
|
|
PinaNina
|
Saj naš je velikan in noben ne verjame, da je "šele" 5. Med drugim gre še eno leto v vrtec.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?