Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nodi - serveti, kozarčki, lončki 27.10.2009 18:58:00
|
|
|
|
vilpol
|
Ta odgovor bi tudi jaz potrebovala. Tudi moj sinček je obseden z nodijem. Kje pa boš naročila torto? kako pa bo zgledala?(če ima kdo kakšno slikco torte,..)
|
|
|
|
RE: Nodi - serveti, kozarčki, lončki 27.10.2009 19:07:38
|
|
|
|
čmrgelj
|
http://www.slascicarstvo.si/galerija/galerija/galerija.asp glej galerija slik, je kar nekaj Nodijevih motivov
Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega, ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,
|
|
|
|
RE: Nodi - serveti, kozarčki, lončki 27.10.2009 19:42:54
|
|
|
|
vilpol
|
Hvala za link. lepe tortice,..
|
|
|
|
RE: Nodi - serveti, kozarčki, lončki 27.10.2009 20:05:39
|
|
|
|
lenca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: vilpol Ta odgovor bi tudi jaz potrebovala. Tudi moj sinček je obseden z nodijem. Kje pa boš naročila torto? kako pa bo zgledala?(če ima kdo kakšno slikco torte,..) Torto bom naročila pri Slaščičarstvo Martina, ki ima zelo okusne in poceni torte (smo že lani naročili). Ker delajo tudi foto torte (preslikajo sliko na oblat), bom naročila kar kvadratno (30kosov) in dala svojo sliko od Nodija (imajo tudi svoje slike), ki bo preslikan na torto. Kar sem videla tort z motivom Nodija, mi niso bile všeč, zato sem se odločila za foto torto in upam, da bo dobro izpadlo. Pa seveda cena (okus) tudi vplivata na odločitev, kje naročiti. Meni npr. ima najboljše torte v Lj. galerija Grad, ampak cene so pa too much previsoke (za tako torto, ki sm jo naročila, bom jaz dala pri Slašč.Martina 44 €, pri njih bi me pa prišla nekje med 80 in 90€)
|
|
|
|
RE: Nodi - serveti, kozarčki, lončki 27.10.2009 21:58:53
|
|
|
|
zvezdica_1
|
jaz sem ravno prejšnji teden v interšparu kupila lutko nodija-je nečak presrečen. sma ga iskala pol leta naokoli.... ne vem, kaj je s tem nodijem, da je tak popularen. zdaj za roj.dan še dobi knjjigo o nodiju-neke pravljce pač... očitno dobro vedo, kje morajo vzpodbujat potrošništvo....
|
|
|
|
RE: Nodi - serveti, kozarčki, lončki 28.10.2009 9:40:44
|
|
|
|
kapitan jan
|
Link o tortah je bil res dobrodošel, hvala, sem dobila veliko idej in inspiracije, zdaj mi manjka le še kakšna vzpodbuda in pogum. ali mi lahko katera pomaga, prosim, zanima me, - kako naj oblikujem žogo, da se mi ne bo sesedla,
- s kakšnimi barvami in nastavki se ´barva ´na torto.
Lep dan vsem skupaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......