|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   No sam da vam povem...
16.6.2005 9:20:17   
Špela100
Čeprav sem izginila ( pomotoma izbrisana)iz liste čakajočih naj vam povem, da sem v ponedeljek po 4 dneh zamude tudi jaz dobila:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:
Ta nemarnica je prišla.Nisem se oglasila,ker sem bila v totalni depresiji.Prepričana sem bila že, da sem noseča, ker mi še nikoli ni tako zamudila.Danes sem malo bolje, vendar me še noben mesec ni tako potrlo kot ta.
Saj vem da morem biti optimistična in se dati na off in vse tako, ampak preprosto ne morem.Pa še v službi je cela štala.
Edino veselje mi je moj :love: in moja hčerkica.
Sem naložila ne???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   No sam da vam povem...
16.6.2005 9:24:45   
PiaM
Nisi naložila, te čisto razumemo.:hudicek: je ta M, ko pride, ko je ne rabiš.:zmeden2:
Ampak bolje, da pride čimprej in ne zamuja preveč, ker je potem še slabše, ko pride.Meni je zamujala 2 cela tedna, tako da bi raje videla, da je točna ali pa je ni.;)
Kar lepo se pocartaj s tvojo pikico in :love:, pa ne obupaj!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   No sam da vam povem...
16.6.2005 9:44:08   
emaa
a ne to zamujanje je najhujše, jaz si že utvare delam, ker mi en teden zamuja, jutri test, pa da vidim kolk bom žalostna jaz, ker težko verjamem, da nama je ratalo

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   No sam da vam povem...
16.6.2005 10:25:03   
TANTRA
No, jaz pa imam 72 dan od ss, pa ne M, pa nobenih ++++:roza:, sem ful žalostna:((:(( .... Me pa danes nekaj špika, torej nekaj se dogaja..:zmeden:

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   No sam da vam povem...
16.6.2005 10:58:14   
Špela100
Joj punce saj pravim noben mesec mi ni zamujala, prišla točno na 25,26 dan.In to čakanje res ubija.Sploh si nisem predstavljala, da te lahko tako potolče.V podzavesti nekje upaš, potem se prepričaš da nisi, ker je test negativen, potem spet dvomiš v teste, pa spet si rečeš da zdaj pa sigurno si, ker ti ni nikoli zamujala.Ma živčna vojna.
Po moje :hudicek: pride že pol zaradi živcev.
Res ste face in pogumne tiste, ki to čakate že več kot eno leto.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   No sam da vam povem...
16.6.2005 11:21:35   
Gea1
Saj nam pa nič drugega ne preostane! :((

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   No sam da vam povem...
16.6.2005 11:40:49   
*AnaL*
Oj!
Sej smo dobre, da nas tole ubijajoče :( čakanje iz meseca v mesec in potem razočaraje :(( ob prihodu :hudicek: ne dotolče še bolj.
Sej bo enkrat (upam da kmalu) tudi za nas posijalo sonce in takrat bomo v 9nebesa.

Punce sam ne obupat!
UPANJE UMRE ZADNJE...!!

Lep dan
Ana

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   No sam da vam povem...
16.6.2005 12:14:21   
biba77
Se boljse: UPANJE NIKOLI NE UMRE!!!!:rozica::rozica:

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?