|
No, avgustovke... 27.6.2005 14:00:46
|
|
|
|
Tiamo
|
..moram spet jaz začeti??? :zmeden: Kje ste? Kako ste spale, jaz sem OK, spala do 9.00. Potem je prišla "prijateljica" na kavo. In sva se sporekle...:grrr::grrr::grrr: Tok sem jezna, zakaj sploh obstajajo prijateljstva, če potekajo samo iz ene smeri. No kakor veste sva prodala sedežno. Zdraven sem ponujala še omare za dnevno sobo in ker jih niso vzeli, sem se jih odločila prodati. "Prijateljica" me je pa že prej prosila, če jih dam njej zastonj, če jih kupci nebo vzeli. Odgovorila sem ji, da moram še mojega :love: vprašat. :love: je rekel, da jih bova prvo probala prodat, 10.000 SIT je pa le 10.000 SIT. Ko sem ji to povedala, je čist ven padla. Rekla je , da kadar se gre za njo, je vedno problem. No naj vam povem, poznam jo že 14 let, nikoli ni delala, doma so ji vse odklopili, ne plačuje računov...pri meni si je par let umivala, tuširala, jedla, psa sem ji vodila na sprehode (ker je gospodična spala, meni se je pa pes smilil), pišem ji prošnje, pritožbe, peljem jo kamor se spomni, posojala sem ji za obleč, denar (ki sem ga dobila po parih letih in to po kreganju),.... sploh nevem zakaj sem tak tip, da jo vedno potem nazaj sprejmem...se mi zasmili in ona zna zaigrati na pravo struno, da jaz popustim. Drugače je noben ne mara, vsem je dolžna denar...jaz jo pa kar prenašam... Sorry mogla sem se skašlat, a mislite, da sem narobe delam... Aja pa še to, glede darila za prihajajočo :duda:. Skoz mi je težila, da naj ji povem kaj rabim za :duda:. Vedno je bil moj odgovor, saj nimaš denarja (čeprav zdaj dela v lokalu in dobiva socialno pomoč), ni treba nič. No k je tok izsiljevala, sem ji rekla naj mi potem kupi previjalno blazino za 3000 SIT (kar se mi ne zdi veliko). No, potem je bila tiho in je rekla, da se je že ona odločila in da mi bo kupila žvečilko za krepitev zobk...ji povem, da jo že imam in da dveh ne potrebujem. No potem je spet ven padla, da zakaj ji nisem povedala, da je stran vrgla denar. Mislim, kok pride ta žvečilka cca 500 SIT. Nevem kaj naj rečem...to ni prijateljica...ali sem pa jaz čudna. Lp Tia74 sorry k sem se skašlala...
|
|
|