Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: No, Zamima, razveseli nas! 24.6.2008 8:55:51
Anonimen
in čakamo...
RE: No, Zamima, razveseli nas! 24.6.2008 8:57:04
amaya
nema je
_____________________________ Zaljubljena sem v tri fante...
RE: No, Zamima, razveseli nas! 24.6.2008 9:16:16
tanikaa
_____________________________ Je** se mi za vse in vsakogar. _____________________________
RE: No, Zamima, razveseli nas! 24.6.2008 9:31:47
Zamima
ništa novog još
_____________________________ Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3
RE: No, Zamima, razveseli nas! 24.6.2008 9:40:08
Anonimen
a poštarja čakaš?
RE: No, Zamima, razveseli nas! 24.6.2008 9:46:30
Zamima
ne, klic
RE: No, Zamima, razveseli nas! 24.6.2008 9:47:52
tanikaa
Pa dobro. A me lahko katera razsvetli o čem mi/vi to????
_____________________________ Je** se mi za vse in vsakogar. _____________________________
RE: No, Zamima, razveseli nas! 24.6.2008 9:49:35
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Pa dobro. A me lahko katera razsvetli o čem mi/vi to???? ja, čaka, da jo pokličejo, če bo dobila šiht, pa ZS kot da ne obstajajo
RE: No, Zamima, razveseli nas! 24.6.2008 9:50:44
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Pa dobro. A me lahko katera razsvetli o čem mi/vi to???? ja, čaka, da jo pokličejo, če bo dobila šiht, pa ZS kot da ne obstajajo Ja hvala. Končno sem na tekočem.
RE: No, Zamima, razveseli nas! 24.6.2008 9:50:46
Anonimen
ja pa dobr - kako nej razumemo tvojo "pantomimo" Jz sem mislila, da zehaš! Zamima čaka na klic al bo dobila službo al ne. Itak, da ne veš, če pa ne držiš pesti zanjo
RE: No, Zamima, razveseli nas! 24.6.2008 9:51:33
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: caffee ja pa dobr - kako nej razumemo tvojo "pantomimo" Jz sem mislila, da zehaš! Zamima čaka na klic al bo dobila službo al ne. Itak, da ne veš, če pa ne držiš pesti zanjo
RE: No, Zamima, razveseli nas! 24.6.2008 9:52:18
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa pa ZS kot da ne obstajajo Bolš da ne bi obstajali
RE: No, Zamima, razveseli nas! 24.6.2008 9:53:48
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: caffee ja pa dobr - kako nej razumemo tvojo "pantomimo" Jz sem mislila, da zehaš! Zamima čaka na klic al bo dobila službo al ne. Itak, da ne veš, če pa ne držiš pesti zanjo moja je s tardečo torbico, tvoja pa z modro ane?
RE: No, Zamima, razveseli nas! 24.6.2008 10:04:12
Zamima
pa kaj se penite, babe, ko se pa o drugih teme odprejo, ko se pesti držijo, je pa vse ok Saj mate še dost placa na forumu za "vaše" teme. :smajlikimahastorbico: Zdaj pa mir, pa držat pesti, nujno rabim šiht!
RE: No, Zamima, razveseli nas! 24.6.2008 10:06:33
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima pa kaj se penite, babe, ko se pa o drugih teme odprejo, ko se pesti držijo, je pa vse ok Saj mate še dost placa na forumu za "vaše" teme. :smajlikimahastorbico: Zdaj pa mir, pa držat pesti, nujno rabim šiht! Kdo se peni?
RE: No, Zamima, razveseli nas! 24.6.2008 10:08:01
Zamima
tanka reka
RE: No, Zamima, razveseli nas! 24.6.2008 10:11:14
Zamima
ne, saj se šalim, no
RE: No, Zamima, razveseli nas! 24.6.2008 10:11:49
Zamima
šibam zdaj na luft, da ne mislim samo na to kdaj bo tel zazvonil
RE: No, Zamima, razveseli nas! 24.6.2008 10:12:02
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima ne, saj se šalim, no Ja upam da res. Ker zdaj pa je že počasi dovolj. Pa baje pogreta župa ni več tak dobra kot frišna.
RE: No, Zamima, razveseli nas! 24.6.2008 10:21:12
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Zamima ne, saj se šalim, no Ja upam da res. Ker zdaj pa je že počasi dovolj. Pa baje pogreta župa ni več tak dobra kot frišna. jajaja...ja no, zdej pa drž pesti!
RE: No, Zamima, razveseli nas! 24.6.2008 12:08:26
mojamura
no se pridružujem držanju pesti....če te pa slučajno ne bi poklicali, pa mi samo reči, da grem tja pa jih sfockam....bom jih vprašala kaj je pichke....kaj nimate telefona al kaj je?? vam je kabel kuna pregrizla ali muca jezik papala....kaj je??
< Sporočilo je popravil mojamura -- 24.6.2008 12:09:04 >
_____________________________ Assumption is mother of all fuc*k*ups.
RE: No, Zamima, razveseli nas! 24.6.2008 12:09:57
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura no se pridružujem držanju pesti....če te pa slučajno ne bi poklicali, pa mi samo reči, da grem tja pa jih sfockam....bom jih vprašala kaj je pichke....kaj nimate telefona al kaj je?? vam je kabel kuna pregrizla ali muca jezik papala....kaj je?? Pa mene vzemi s sabo.
RE: No, Zamima, razveseli nas! 24.6.2008 12:19:43
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: mojamura no se pridružujem držanju pesti....če te pa slučajno ne bi poklicali, pa mi samo reči, da grem tja pa jih sfockam....bom jih vprašala kaj je pichke....kaj nimate telefona al kaj je?? vam je kabel kuna pregrizla ali muca jezik papala....kaj je?? Pa mene vzemi s sabo. jasno!! fight!!
_____________________________ Assumption is mother of all fuc*k*ups.
RE: No, Zamima, razveseli nas! 24.6.2008 12:21:24
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura no se pridružujem držanju pesti....če te pa slučajno ne bi poklicali, pa mi samo reči, da grem tja pa jih sfockam....bom jih vprašala kaj je pichke....kaj nimate telefona al kaj je?? vam je kabel kuna pregrizla ali muca jezik papala....kaj je?? Pa daj... Zamima, reči ji naj neha... jaz se ne morem tu za pultom režat in pesti držat.
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brano v zadnjem mesecu Ko partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših... Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj... Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imena Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamo Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?пеперутка16 Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili: