|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nožnica
3.12.2007 18:44:12   
Anonimen
Zanima me, če se je kateri dogajalo enako. Sem v 33. tednu in me ibčasno boli v spodnjem delu nožnice. Ko sem bila pred 14 dnevi na pregledu mi je rekel, da ni nizko in da pač pritiska dol.Danes pa me je začelo full boleti, ko ležim ali sedim pa ni, samo ko hodim.Kaj bi naj to pomenilo, verjetno je najbolje full počivat? Hvala za nasvet
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nožnica
3.12.2007 18:51:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zanima me, če se je kateri dogajalo enako. Sem v 33. tednu in me občasno boli v spodnjem delu nožnice. Ko sem bila pred 14 dnevi na pregledu mi je rekel, da ni nizko in da pač pritiska dol.Danes pa me je začelo full boleti, ko ležim ali sedim pa nič, samo ko hodim.Kaj bi naj to pomenilo, verjetno je najbolje full počivat? Hvala za nasvet

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2007 19:38:56   
TONČI.
Lahko da bolj nizko nosiš. Drugače te pa medenične kosti bolijo zato, ker se že počasi pripravljajo na porod. To je čist navadno. Se pa začne okoli 32 tedna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2007 19:40:54   
TONČI.
Evo v nosečniškem koledarju piše za 31 teden

Telo nosečnice proizvaja tudi hormon, imenovan relaksin. Ta hormon sprošča medenico in na ta način zarodku pomaga pri porodu, saj mu omogoči prehod skozi medenico. Hkrati hormon povzroča tudi bolečine v medeničnem delu. Čeprav vas zdaj te bolečine motijo ali celo ovirajo,  boste omenjenemu hormonu hvaležne med porodom, saj bo poskrbel za lažji prihod otroka na svet.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2007 20:41:32   
benika
Jaz vstopam v 36. teden pa me takouser posted image  boli nožnica in sramna kost, da se mi že kar meša. Se tolažim, da bo kmal minilouser posted image

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2007 21:44:55   
Anonimen
Hvala vsem, torej mi ni treba zganjat panike in klicat zdravnika!

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.12.2007 4:07:07   
papica2
Jaz sem imela take bolečine kot jih opisuješ občasno celo nosečnost in to ponavadi po spolnih odnosih ali pa zvečer ko sem bila več na nogah čez dan. So pa te bolečine ponehale, ko sem se enkrat umirila in ostala doma na porodniškem.
Situacija danes pa: štiri dni čez PDP , brez krčev, bolečin, kot da nimam za rodit ...user posted image ! Tamali bo kar noter ostal po moje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.12.2007 13:17:48   
anny1
Tudi meni se dogaja to in so mi v P rekli da se pač pripravlja, in da naj bom pozorna na prave popadke ali kak izcedek.

(odgovor članu papica2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?