bambi
|
Vem, da je bilo o tem že pisano, a nimam časa brskati, zato bi bila hvaležna za kakšen namig..... Ker bo kmalu konec porodniške in bo treba v službo, me zanima kako otroka navaditi, da spi celo noč... ali pa vsaj do 5-6h zjutraj. Naša Gaja gre spat okoli 9h, poje 250 ml čokolina in se okrog 3h zjutraj zbudi in hoče zizo..... Prej ni bil nikoli problem, se je najedla in zaspala nazaj, jaz sem jo dala v posteljico in je bil mir. Sedaj pa gospodična želi kar naenkrat spati pri meni, jaz seveda tega ne dovolim, ker se premetava kot nora in potem noben ne spi. Potem je vik in krik sredi noči, histerično joka, nocoj celih 45 min..... poskušala sem že vse živo, stala poleg posteljice in jo božala, jo malo ponosila, dokler ni zaspala. Potem se ista pesem začne zopet okrog 5-6 zjutraj.... Ne vem zakaj je sedaj to naenkrat, se mi zdi da je tudi na zizi po celo uro, ker se samo carta, ampak sem že razmišljala, da bi nehla z dojenjem, ker si ne znam predstavljati takšnih noči, ko bom morala v službo..... Stara je 10 mesecev, tolažim se s tem, da so mogoče krivi zobki, ki jih zaenkrat še nima..... Ali je imela katera podobne težave in kako ste jih rešili?????